| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://espreso.tv/new/2014/03/02/sim...uvaly_kamazamy
Уже дерутся...
Серёга Путину:
Своє звернення артист опублікував на сторінці у "Фейсбуці".
"Товарищ Путин, весьма непутево идти войной на славянских родичей. Грешно отпускать и прощать сердюковых и греть на груди гадюк януковичей", - почав вірш Серьога.
"Товарищ Путин, эта война не сделает вас новым маршалом Жуковым. Это давно не ваша страна, где вами уже пугают как жупелом. Товарищ Путин, сколько бы раз вы не били ляжки друзей о татами война партизан - не спорт, не игра. Урок истории в Афганистане", - додав він.
Крім того, репер дав*поради Путіну, як зупинити війну:
"Товарищ Путин, пойдите на кухню выпейте кофе и после спокойно позвоните лично в Балаклавскую бухту и отзовите российских воинов. И все на улыбке, она вам к лицу почувствуйте себя Владимиром Познером, и едьте на отдых, например в Пицунду. А солдат отзовите, пока не поздно".
"Товарищ Путин, я волнуюсь очень за эту страну, здесь растут мои дети и спасибо вам за олимпиаду в Сочи. Подпись. Дата. Ноль второе. Ноль третье", - закінчив своє звернення репер
були б. "при любой погодє" і механізм запустився ще до того, як Янукович погодився підписати Конституцію 2004- інформаційне поле про вагони з бандерівцями накрило Південь та Схід за кілька тижнів до снайперів в Кийові. прослійдкуйте в ЗМ,І з якого часу почала активна пропаганда щодо бандерівців, які їдуть в Крим, Лугансьтк, Донецьк - мешканців цих міст та територій заточили проти нової влади задовго від дня "мирового соглашения".
Маразм крепчал: На Луганщині чиновники збирають придуманий ними "податок на Майдан"
Кожен, залежно від посади - вчитель 10%, охоронець на зоні - 30% від своєї зарплати - має віддати (аж до загрози звільнення) на відновлення Майдану
Такий "збір" придумали чиновники на Луганщині, написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Бригинець, повідомляє Еспресо.TV.
"Щойно мені потелефонували з Вахрушево (Луганська область) і розповіли, що у місцевих чиновників нова "мулька", яка дає їм і збагатитися і настроїти луганчан проти Києва. Вони заявляють, що кожен залежно від посади (вчитель - 10%, охоронець на зоні - 30%) має віддати - аж до загрози звільнення - від своєї зарплати на відновлення Майдану.
Прошу всі випадки таких вимог повідомляти мені ([email protected]) і я їх передаватиму в прокуратуру. Ці вимоги незаконні, неправдиві. Мета їх - особиста нажива і створення ворожнечі в країні.
Нагадаю, що всі роботи по відновленню Майдану взяли на себе спонсори", - написав Бригинець.
Таки для Путина инсценировка была. "Вести" показали: http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/2/7017125/
Чую провокатора. У нас вторжение в Крым, а тут спор затеяли о легетимности. Внимание отвлекают. Откуда ноги ростут?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks