| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Что не так?
Весь форум из камер пишет на русском?
Или нормальны разговоры про разрыв страны? Громкое хлопание в ладоши на новости о российских флагах в Харькове и вопли некоторых хохлоуродов-путинзаберинасксебе,это нормально и это так? Про уродов да так, а как можно желать распада страны у меня в голове не укладывается
Хорошо что я не имею права страной управлять,бо у меня бы все ярусские в трусах и с паспортами в 24 часа стояли бы на границе и ждали плацкарты обещанные Жириновским в Сибирь, к братьям, к Путину,к светлому будущему
Жить,срать и жрать на украинской земле и как гниды орать заберитенассебе,вместо того,чтоб отправиться в любимую Россию
Я честно говорю, у меня просто перевернулось сознание, я люблю и хочу жить в Украине, я не стесняюсь ни мовы ни вышиванок,ни земли с кизяками, и не понимаю людей,которые призывают к раздроблению страны
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Україна ініціює проведення найближчим часом у Києві позачергового засідання глав зовнішньополітичних відомств СНД
Сьогодні, 19:37
У зв’язку із ситуацією, що склалася в окремих регіонах України, в тому числі АР Крим, в.о. Міністра закордонних справ України Андрій Дещиця, як головуючий в Раді міністрів закордонних справ СНД, ініціює проведення найближчим часом у Києві позачергового засідання глав зовнішньополітичних відомств СНД.
====
МЗС України висловило протест у зв'язку з діями російської сторони
Сьогодні, 20:05
28 лютого 2014 року російській стороні передано ноту Міністерства закордонних справ України, в якій висловлено протест у зв’язку з порушенням повітряного простору України та недотриманням Угоди про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України від 28 травня 1997 року.
Окремо було наголошено на тому, що Україна не зверталася до Росії з жодними пропозиціями чи проханнями щодо застосування військових формувань Чорноморського флоту Російської Федерації, тимчасово дислокованих на території України, для забезпечення громадського порядку, запровадження будь-яких антитерористичних чи інших силових заходів.
МЗС України підтвердило свої вимоги щодо невідкладного повернення військовослужбовців, бойової та військової техніки Чорноморського флоту Російської Федерації до місць їхньої дислокації.http://mfa.gov.ua/ua/press-center/ne...sykoji-storoni
може Путін з Януковичем щось підписали і тому Путіну потрібно вважати Фьодоровича діючим?
Нет, я имел ввиду то, что по улицам ходят жидобандеровци и пьют кровь. Рази не пьют? А если серьезно. то самое паршивое. что вся эта хня идет по чьей-то разработке. О которой, скорее всего, не знает народ и Кличко. Это действительно плохо. А вертолеты-БТРы это так - шняга, спектакль.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks