| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мои тоже стипендии получили, Да и пенсию в этом месяце вовремя дали
Это как выздоровление после операции - болело в одном месте, опухоль удалили, а теперь и температура, и попа от уколов болит, и капельницы, и диета... Но все это процесс выздоровления. Главное, чтобы собравшиеся возле палаты реанимации не смерти желали , а здоровья и сил. И уж не о методах лечения спорили с врачами и пациентом)
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
я вообще не особо довольна новым составом правительства, надеюсь, что это еще не окончательный вариант
не за такую ракировку люди стояли и погибали на майдане
если бы еще эта вонючая Россия не лезла к нам, то может быть и Крым успокоился и быстрее бы пошел у нас процесс восстановления в стране
Это шахтеры с сытыми желудками? Да не смешите. Кто-то же должен делать это дело в т.ч. и для нас с вами. Он бы, наверное, пошел в бизнесмены, и на майдан, да только у него денег не было, чтоб там месяцами стоять и кричать "Слава Украине". Ему нужно было деньги хоть какие то зарабатывать для семьи.
Да, забыла поздороваться, всем добрый день.
Я трохи невірно висловилась. Я не державні кошти мала на увазі, коли писала про гроші на потреби Майдану.
Показують сюжет про те, що ще знайшли цікавого в Межигір*ї. І коментарі - продати все, а кошти на Майдан. Інший сюжет - десь ще щось знайшли. Знову комантарі - продати, кошти на Майдан.
Так, я розумію, що Майдан потребує коштів. Проте вважаю, що все те, що знаходять у екс-повелітелів всесвіту - все це вкрадено не тільки у тих, хто стоїть на Майдані, а в усієї Держави. Тому і гроші від продажу мають йти до всієї Держави.
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
Мой рукодельный блог
Ірчик, скажи пожалуйста, на сколько литров молока Вы вчера блины заколотили? Я на 2 литра. Получилось всего 70 штук. Пекла и о Вашем подвиге думала.
Это 2 ведра теста?
Всем пока.
Уехала.
Ми ж розуміємо, що про кошти "на Майдан" від продажу чогось говорят прості звичайні люди, не законодавці. Ба більше - я якраз частіше чую про передачу цих грошей в лікарні, дитбудинки тощо. Жодних офіційних рішень з цього приводу не приймалося. Нехай перед прийняттям ведеться громадська дискусія. Але люди, які доклали руку до такого "розкулачування", мають моральне право розмірковувати, куди б його краще віддати*-))
Але якщо зараз, разом із загиблим на Майдані, дати шахтарям - завтра тут же, на цьому форумі, почнутся розмови "тим дали, тим дали, а от...не дали". Тому рада лише не передбачений закондавством випадок розглянула - і все.
роздавати ж гроші шахтарям - вторинний і неефективний метод. Не цим має займатись держава. Краще дбати про безпеку на шахтакх. Але це інша дискусія.
Мой рукодельный блог
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks