| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тогда смысл того поста который вещаете? болтология?
Положение про отложенные платежи НБУ в лице Главы НБУ Соркина принял 06/02, под чутким руководством и.о. премьера Арбузова, через неделю после отставки Азарова. А знаете что еще должно было быть издано в эти дни? не? Квартальный отчет о деятельности банка, в том числе о размерах внешнего долга и золотовалютного запаса. Этого документа нет до сих пор. Как вы думаете, почему Азаров с Арбузовым и Соркиным не пожелали отчитаться о том сколько баблища они примутили за декабрь 2013?
а как теперь должны новые лица стабилизировать курс, если то же самое руководство НБУ приняло решение о свободном формировании курса? а знаете почему? потому что последних пару лет курс удерживался только благодаря валютным вбросам нацбанка. а сейчас что? правильно. больше денег на вбросы нет.
Про спілкування українською: другий день ходжу до ОДЦ (як на роботу, щоб автори нашої медреформи усе життя так лікувалися). Там чула кілька розповідей про бандерівців, майданівців, що краще не виходили, та як гарно було б нам у Росії. І все ж українською при цьому, і з щирою вірою в очах. Так що не в мові справа, а в головах уся дурь.
Я знаю, куда в этом доме деваются деньги. Осталось понять, откуда берется пыль
Жах
Дівчата, подивіться))) Ну таке мі-мі-мі))) Мама-панда укладывает спать сына
Девочки голосуем http://gorod.dp.ua/opros/opros.php?id=106
я за фонтан.
Фонтан, цветы и несколько кофеен с вкусными булочками и шоколадом )))
И убрать эту гребаную стоянку с площади и достроить метро, надоел этот заборище![]()
Хорошо там, где мы есть!
Було б добре. Але мене особисто дивує 35% за відновлення пам'ятника.
Доречі, пам'ятник біля палацу Ілліча сьогодні демонтували сами комунальники. "Во избежание"Один із варіантів - буде зберігатися десь на території завода Петровського
Які гарні, коли на відеоЯк іграшки
Хороший опрос, только вот пустое место точно нельзя, а то автоматически будет парковка.
Видео, которое сегодня выкладывали закрыто, нашла на другом ресурсе http://www.youtube.com/watch?v=NpkAFmlGSPs
Фонтан і квіти - найкращий варіант.
Уже дійсно дістало, що у нас нема такого ЦЕНТРА, де б було відразу ясно, що це центр міста. Там де б могла бути гарна центральна алея вже котрий рік ніяк метро не домучають. Якщо площу (тепер вже не ім. Леніна) облаштують як годиться, то може, нарешті, у нас нарешті той ЦЕНТР буде... Логічно пов’язати площу (Леніна) з частиною, де зараз парковка, і далі логічно перейти на Європейську площу. Якщо зав’язати все це в один ансамбль, вийде гарно. І повернути фонтан, за яким так сумували, коли демонтували фонтан біля ЦУМа (але розмістити його замість Леніна)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks