Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 6 з 309 ПершаПерша 1234567891011121314151656106 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6171, показано з 101 по 120.

Тема: Флудилка-болталка (том 2)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Ponachka Переглянути допис
    Тогда как объяснить, что эта новость не продержалась в новостях и получаса? Вы действительно верите что в Мариинском парке титушки такое вытворяли, а менты кружком стояли и подбадривали?
    а водомет мог действительно голову оторвать(. Царствие небесное парнишке.
    Втиху могли зробити що завгодно. Звичайно, що посеред площі такого не відбувалося

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    8 398

Типово

Цитата Допис від Anny Переглянути допис
    что-то не припомню своей фигуры в правительстве, чтобы предложения выдвигать.

В противном случае это все просто болтология.

Турчинов с первого дня своего и.о. гарантиовал стабилизацию, но с каждым днем ком только больше. За неделю курс изменился почти на 1,5 грн. Где стабилизация?
    Юр лицам заблокировано была работа: зашли деньги на счета, пользоваться можешь только на следующий день и только в рамках одного счета, про импорт вообще молчу - сегодня заявляешься, а купишь валюту только через 8 дней. По какому курсу уже неизвестно. Да, эти правила приняли не новые лица, но они и отменять их не стремятся.

То что происходит сейчас очень напоминает 90е, когда мама рассказывала, как за одну ночь цены взлетели нереально, на свою зп могла купить 2 кг колбасы.
    А Турчинов-то тут причем?

Звідки Ви
    памятник Славы
    Дописів
    20 598

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Для посадових осіб наче є якісь обмеження на вартість подарунків?
    А зробити він так повинен був по совісті, т.к. був Президентом, а не просто якимось бізнесменом тіпа Ахмєтова
    Якщо совість, то така якість, якої у Президента не має бути в принципі, то таки да - "чушь"

З.І. Я таки я б у себе не тримала оригінал Айвазовського чи Фаберже. Я хочу спати спокійно
    Существуют.
    Ну нигде не прозвучало от кого получен подарок, а если от сына , который мог себе позволить такой подарок отцу сделать?
    Странная реакция на антиквариат. Но, скорее всего, продали бы, а не отдали музею. Ведь верно?

Девочки, все так радуются изменениям... никто не видит, что за последние 2 недели мы обнищали минимум на 20%?
    .
    Видим, конечно, и на собственном кошельке ощущаем. Но изменить пока ничего не можем.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

последнее время частным лицам нацбанк запретил валютные кредиты, поэтому таких людей не много. и это не самая большая трагедия
    Таких людей достатньо з тих, які встигли взяти іпотеку до 2008-го. Тоді просто бум був. У нас на форумі (і в цій темі) також достатньо таких людей.
    Для вас не трагедія, а людям треба думати, як викручуватися. І це не подорожчанні ковбаси, яка і так увесь час дорожчає. Просто те так відразу не помітно, але разова сума покупок у супермаркеті поволі від 300-т гривень (умовно) сягнула майже 1000 на той самий перелік і кількість товарів

Блондинка года 2008, Логика года 2008 Аватар для Марфа Васильевна мы
    Дописів
    10 713

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    А ми з дівчатами на роботі сьогодні принесли млинців. Були з сиром та прості зі згущеним молоком. Вечері збираюсь ще зробити с м’ясом та грибами
    а я сьогоднi засолила червону рибу. Будуть млинцi з крем-сиром та лососем, з куркою та грибами. Може ще солодкi
    Ты узнаешь без проблем
    Мой в ромашку ситроен
    По квадратным колесАм

Звідки Ви
    Парус-2
    Дописів
    4 291

Типово

покидьок ненажерливий

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Цитата Допис від iola Переглянути допис
    А між тім масляна триває! А я ще жодного млинця на цьому тиждні не з*їла... Треба негайно виправляти ситуацію!
    и я ) надо мужа озадачить

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Жужa Переглянути допис
    Существуют.
    Ну нигде не прозвучало от кого получен подарок, а если от сына , который мог себе позволить такой подарок отцу сделать?
    Странная реакция на антиквариат. Но, скорее всего, продали бы, а не отдали музею. Ведь верно?
    Я зрозуміла Вашу думку. Хай би жив, володарював та процвітав. Він же нікому нічого "не должен"

І я не збираются тут розпалятися, щоб я робила з настільки цінним подарунком, бо мені навіть гіпопотетично така ситуація "не грозит", а тому будь-що, що я тут сказу може бути піддано сумніву, бо ніколи не буде доказу так воно чи не так сталося.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Марфа Васильевна мы Переглянути допис
    а я сьогоднi засолила червону рибу. Будуть млинцi з крем-сиром та лососем, з куркою та грибами. Може ще солодкi
    Треба чоловіка за ікрою заслати. Поки не подорожчала

Звідки Ви
    Брендовые игрушки под заказ и в СП
    Дописів
    10 456

Типово

ДОбрый вечер!

откырла для себя отличное развлечение АНТИМАЙДАН- единая тема http://sovet.kidstaff.com.ua/question-343108-0-492 , рекомендую

Цитата Допис від Naomy Переглянути допис
    От, незрозуміло, чого хотять ти кримчанє? Вони проти змін? Та нема питань! Нехай залишають в себе все так, як є. Нехай їх керевництво богатіє й надалі за їх рахунок, ми не проти. Можемо й ще Януковича їм подарувати зі всією партією регіонов. Та якщо в них була чесна й порядна влада, то тим паче ніхто їх не чепатиме. На виборах оберуть тих самих і всім добре. Невже вони справді вважають, що зараз до них ломанеться толпа бандеровців та націоналістів робити покращення? Тут би всім зі своіми регіонами розібратися, та в себе на місцях ладу дати. Кому потрібо зараз до сусіднього огорода лізти?
    ой.ю а можно я по-русски? а то спешу)

сегодня слушала на радио эра выступление эксперта (забыла фамилию), по его словам за евроинтеграцию в Крыму от 30 до 40 % населения! и это ж не значит что остальные за Россию

Звідки Ви
    =)
    Дописів
    10 056

Типово

Цитата Допис від iola Переглянути допис
    оказывается уже второй том! Однако!))
    а я подумала, что пока за старшим в сад ходила-уже опять тему прикрыли))

Звідки Ви
    памятник Славы
    Дописів
    20 598

Типово

Я зрозуміла Вашу думку. Хай би жив, володарював та процвітав. Він же нікому нічого "не должен"

І я не збираются тут розпалятися, щоб я робила з настільки цінним подарунком, бо мені навіть гіпопотетично така ситуація "не грозит", а тому будь-що, що я тут сказу може бути піддано сумніву, бо ніколи не буде доказу так воно чи не так сталося.
    не передергивайте, будьте просто объективны, а то додумывать - мы все умельцы.

Треба чоловіка за ікрою заслати. Поки не подорожчала
    уже поздно, подорожала((

Эксперт года 2011-2013 Аватар для Zetta
    Звідки Ви
    http://gv-consultant.tilda.ws/
    Дописів
    22 906

Типово

Цитата Допис від kotena Переглянути допис
    ДОбрый вечер!
    добрий!
    міняй аву
    Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
    Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    3 728

Типово

Другий том?! За тиждень?! *Смайлик з дуже великими очима*

Я знаю, куда в этом доме деваются деньги. Осталось понять, откуда берется пыль

Дописів
    2 390

Типово

ДОбрый вечер!

откырла для себя отличное развлечение АНТИМАЙДАН- единая тема http://sovet.kidstaff.com.ua/question-343108-0-492 , рекомендую
    ой.ю а можно я по-русски? а то спешу)

сегодня слушала на радио эра выступление эксперта (забыла фамилию), по его словам за евроинтеграцию в Крыму от 30 до 40 % населения! и это ж не значит что остальные за Россию
    Кравчук, Кучма и Ющенко обвиняют Россию в прямом вмешательстве в политику Крыма

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Мило так:
    Ярош вообще вроде из Днепродзержинска Днепропетровской обл. или я ошибаюсь? так чтож ему так мозги промыло?
    Как что? бабло
    Люди всерйоз думають, що жителі Дніпра та області не можуть мати такі погляди?
    Або ще гарно:
    Девочки, жительницы Днепра,как вам Вилкул,вроде ж он наш? Может его в президенты,как думаете? Спорили с мужем за кого голосовать-ни к чему не пришли...
    Як вам такий кандидат?

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Жужa Переглянути допис
    уже поздно, подорожала((
    На базарі може й вже, а по магазинам так швидко не реагують наче

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 328

Типово

дівчата, ви такі классні україномовні! Аж якось по-іншому стрічка читається)) респект)))

Звідки Ви
    Брендовые игрушки под заказ и в СП
    Дописів
    10 456

Типово

Цитата Допис від Zetta Переглянути допис
    добрий!
    міняй аву
    та думаю, может еще не время

Мило так:

Люди всерйоз думають, що жителі Дніпра та області не можуть мати такі погляди?
    Або ще гарно:

Як вам такий кандидат?
    кандидат- ппц, от честно.. учитывая отзывы Филатова о их группировки..

а вообще в той теме очень весело, вчера до полвторого веселилась

хотя многие там настроены голосовать за Ляшко

Сторінка 6 з 309 ПершаПерша 1234567891011121314151656106 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті