| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Существуют.
Ну нигде не прозвучало от кого получен подарок, а если от сына , который мог себе позволить такой подарок отцу сделать?
Странная реакция на антиквариат. Но, скорее всего, продали бы, а не отдали музею. Ведь верно?
Видим, конечно, и на собственном кошельке ощущаем. Но изменить пока ничего не можем.
Таких людей достатньо з тих, які встигли взяти іпотеку до 2008-го. Тоді просто бум був. У нас на форумі (і в цій темі) також достатньо таких людей.
Для вас не трагедія, а людям треба думати, як викручуватися. І це не подорожчанні ковбаси, яка і так увесь час дорожчає. Просто те так відразу не помітно, але разова сума покупок у супермаркеті поволі від 300-т гривень (умовно) сягнула майже 1000 на той самий перелік і кількість товарів
Я зрозуміла Вашу думку. Хай би жив, володарював та процвітав. Він же нікому нічого "не должен"
І я не збираются тут розпалятися, щоб я робила з настільки цінним подарунком, бо мені навіть гіпопотетично така ситуація "не грозит", а тому будь-що, що я тут сказу може бути піддано сумніву, бо ніколи не буде доказу так воно чи не так сталося.
ДОбрый вечер!
откырла для себя отличное развлечениеАНТИМАЙДАН- единая тема http://sovet.kidstaff.com.ua/question-343108-0-492 , рекомендую
ой.ю а можно я по-русски? а то спешу)
сегодня слушала на радио эра выступление эксперта (забыла фамилию), по его словам за евроинтеграцию в Крыму от 30 до 40 % населения! и это ж не значит что остальные за Россию![]()
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
Другий том?! За тиждень?! *Смайлик з дуже великими очима*
Я знаю, куда в этом доме деваются деньги. Осталось понять, откуда берется пыль
Мило так:
Люди всерйоз думають, що жителі Дніпра та області не можуть мати такі погляди?Как что? баблоЯрош вообще вроде из Днепродзержинска Днепропетровской обл. или я ошибаюсь? так чтож ему так мозги промыло?
Або ще гарно:
Як вам такий кандидат?Девочки, жительницы Днепра,как вам Вилкул,вроде ж он наш? Может его в президенты,как думаете? Спорили с мужем за кого голосовать-ни к чему не пришли...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks