а у меня на фб сейчас выясняем кто дружит со стасом михайловым... ищем общих друзей....![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а у меня на фб сейчас выясняем кто дружит со стасом михайловым... ищем общих друзей....![]()
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Я поверила и возмущалась, что для Януковича из какого-то музея книгу выкрали. Так как еще в прошлом году показывали журналистское расследование о том, что всякие власть держащие забирают в музеях картины для своих кабинетов и картины эти потом больше никто не видит. Нужно нам мозги включать, а не вестись на первую попавшуюся сплетню. А то и правда: "...а осадок остался" )
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
оказывается уже второй том! Однако!))
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
О, Гепа став щирим патріотом і ще трохи і на мові заговорить (Громадське з Харкова було щойно)
От, незрозуміло, чого хотять ти кримчанє? Вони проти змін? Та нема питань! Нехай залишають в себе все так, як є. Нехай їх керевництво богатіє й надалі за їх рахунок, ми не проти. Можемо й ще Януковича їм подарувати зі всією партією регіонов. Та якщо в них була чесна й порядна влада, то тим паче ніхто їх не чепатиме. На виборах оберуть тих самих і всім добре. Невже вони справді вважають, що зараз до них ломанеться толпа бандеровців та націоналістів робити покращення? Тут би всім зі своіми регіонами розібратися, та в себе на місцях ладу дати. Кому потрібо зараз до сусіднього огорода лізти?
Ну с какого перепуга он ДОЛЖЕН был это делать? Неужели, если бы вам подарили подлинник Айвазовского, яйца Фаберже и пр. вы сразу же это передали бы музею? Чушь!
Фух! действительно патриоты своей родины. Даже не ожидала такого от татар, к моему стыду
а главное, беспроигрышный, ведь заранее предупреждают, что не все дойдет до адресата
изучаешь теорию шести рукопажатий?
Для посадових осіб наче є якісь обмеження на вартість подарунків?
А зробити він так повинен був по совісті, т.к. був Президентом, а не просто якимось бізнесменом тіпа Ахмєтова
Якщо совість, то така якість, якої у Президента не має бути в принципі, то таки да - "чушь"
З.І. Я таки я б у себе не тримала оригінал Айвазовського чи Фаберже. Я хочу спати спокійно![]()
На Громадському Саакашвілі.
Перед тип показали звернення Тягнибока до кримчан. Ну міг би заради такого і російською заговорити. Принциповий аж надто
Востаннє редагував Nat: 26.02.2014 о 17:51
А, вот вы где))) думала, снова тему закрыли насовсем
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks