| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Соня Сотник вже торохкотить російською.
А от що робити мені, коли я зазвичай навіть не помічаю, як переходжу з однієї мови на іншу?
Може агліцькою спробувати?
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
панове, про суть акції я прочитав, але не розумію що мені робити?
а мені сьогодні тре писати тут російською?
Ты же не во Львове, так что не мучайся.
Ну и опять же Станк прав. Мне похер на каком языке говорят во Львове, а хочу говорить на русском в Днепропетровске: дома, на работе, в госучреждениях, смотреть фильмы в кинотеатрах на русском ну и т.д. И веь все просто сделать. Чуток подредактировать конституцию и у всех языко и моводрочеров выбита основа из под ног.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
в Конституцію не треба, там вже все передбачено.
а от законом закріпити, щоб кожен, хто виявить таке бажання має право на отримання інформації від будь-якого органу мовою своєї нацменшини, було б доцільно і справедливо. інших "місць перетину" мовних питань між громадянином і державою не існує.
а як нам з тобою спілкуватися чи писати на оГороді жодним законом не врегулюєш.
Собственно, страна вернулась в статус-кво по состоянию на до мовных экзерсисов вадички и пидрахуя
Верно говорит любезный Банзай. Законодательное регулирование статуса языков нацменшин обязано быть. Но, ни в коем случае "как-то падыбильному написанным", как это обычно получается у допогэп,калисниченкав и пидрахуев
...пусть станиславский волк с ними солидаризуется ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
каким будет следующий флеш-моб?
на востоке покупаем молочку "Галичина", на западе "Геркулес"...
поставь памятник советскому солдату в Дрогобыче, а Шухевичу в Луганске?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks