Людмила Янукович вилетіла в Москву, на зйомки передачі "Жди меня".
Больше всего Янукович боится, что после всей всплывшей информации первой его найдет Люся…
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Людмила Янукович вилетіла в Москву, на зйомки передачі "Жди меня".
Больше всего Янукович боится, что после всей всплывшей информации первой его найдет Люся…
пофиг вообще что это. пытаются втюхать о том, что стрелял не беркут а некие бойцы из рядов самих майданцев. если это правда, то означает одно. Силовые структуры Украины оказались неспособными предотвратить кровопролитие и уничтожить группу из 5 человек, зная ее местонахождение. грош цена таким спецназовцам в таком случае. грош цена всей структуре государственной безопасности.
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
не вигадуйте
не вигадуйте. запитувала для того, щоб переконатися у достовірності. роблю так завжди за будь якої персони, якщо маю сумніви до персони чи подіі. Ви опікуєте Юрія і Юлію і не приховуєте цього, , нічого поганого, аби не заважали інші думки.Вброс был или нет? Был! А зачем?
моя думка та відношення до Тимошенко не змінюються з 2005 року. те , що вам не подобається моє ставлення до цієї діячки нічого не зміне і, якщо Ваше особисте ставлення до ЮВТ буде заважати Вам сприймати моє ставлення до ЮВТ - розмови не вийде.А зачем такие же вбросы по Тимошенко?
на мою думку, у нас різне розуміння справедливості.Зы. Ничего личного, у меня просто гипертрофированное чувство справедливости)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks