| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Витья в бункере))
Олександр Бригинець
Янукович сховався в бункері в монастирі Московського патріархату
Монастир, в якому ховається В. Янукович знаходить у Волновасі (Донецька область) на території Форест Парку - це Свято-Нікольський монастир УПЦ МП. Той самий, в якому жив і помер духівник В. Януковича – Зосима.
У цьому монастирі є трьохповерховий підземний бункер, накшатл тих, які будували собі Гітлер чи Гіммлер, і він забезпечений усім необхідним. Нагадаю, що разом із В. Януковичем там перебуває кількасот охоронців та деякі персонажі із його близького оточення.
Історія іронізує над нами. Коли В. Янукович поглумився над майданівцями 30 листопада, ми змушені були ховатися за стінами Михайлівського собору Київського патріархату. Коли настав час розплати за гріхи, В. Янукович сховався біля могили свого духівника у монастирі Московського патріархату.
Коли вже в Україні буде єдина церква? Коли не буде підконтрольної Москві церкви, де можуть в бункерах ховатися злочинці? Я як громадянин і віруюча людина вимагаю термінового проведення Собору, який би проголосив створення єдиної помісної української церкви без Київських і Московських патріархатів. Не можуть церкви роз’єднувати народ: одна церква для людей і одна для Януковича. Повинна бути одна для всіх.
Все таки Бацка не дуралей енакиевский))""У них свои проблемы. Майдан для нас не новость. Это же не первый раз и, вы знаете, с первыми майдановцами (Виктор Ющенко и прочие) я до сих пор дружен", - уверяет Лукашенко.
"У них свои вопросы, у нас - свои, и мы будем на этом строить свою политику. У них свое государство, а у нас - свое", - сказал белорусский президент.
"У нас единые цели по Украине. Украина должна быть целостной. Никто не должен раздерибанить эту великую страну, она нам не чужая", - добавил он.
"Красиво на площади можно говорить, можно призывать к чему угодно. Но завтра ведь начнутся вопросы экономики, финансов. Людям надо платить пенсии, зарплаты, дать работу. Вот какие вопросы завтра станут перед революционерами", - пугает Лукашенко.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Если ко мне, как к сотруднику правоохранительных органов, позвонит мой друг детства (в детсаду спали на соседних кроватях) и спросит "Вася/Петя/Гриша/Охрім, у тебя в ГАИ нет знакомых, тут моей девчёнке Юлюке/Светке/Машке/Хрысти намечается День Рождения, хочу права подарить". Естественно я (имея нужных знакомых) обязательно ему их посоветую. А в будущем мне понадобиться помощь друга (который лесник/фермер/налолговик/военный) и т.д., как замкнутая генетическая цепочка
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks