у меня два вопроса. Первый, а кто Юру ночью покусал, что он тут всех майдаунами обзывал, и второй, памятником ни кого там не привалило?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у меня два вопроса. Первый, а кто Юру ночью покусал, что он тут всех майдаунами обзывал, и второй, памятником ни кого там не привалило?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Короткий підсумок по ситуації з "беркутівцями". Вони їхали з Києва, на броварській барикаді вони почали стріляти, їм прокололи шини та трохи побили автобус. Зі сторони барикадівців є один поранений, його повезли в БСП на Братиславську, молодий хлопець, з ним батьки.
Після сутичок автобус з беркутівцями прорвався через барикаду і поїхав у напрямку Княжичів, за ним з Броварів поїхало багато машин, броварський Штаб самооборони також направив туди десятки машин. У Княжичах люди зупинили автобус, відбулись сутички та стрілянина. Після цього беркутівці нібито розбіглись по селу. До людей вийшов майор-"беркутівець", хотів вести переговори, але його побили так, що приїхала і забрала швидка. Тим часом у місці сутичок зібралось більше 200 людей, зі зброєю. Частина з них хоче розстріляти "беркут", частина налаштована менш радикально. Атмосфера дуже напружена і вибухонебезпечна. Зараз шукають переговорника, який зможе владнати конфлікт і переконати людей, відпустити "беркутівців", бо зараз важливо, щоб силовики залишали Київ.
Дуже просять мешканців не йти у місце сутичок з дітьми та без захисту!
![]()
жители Юго-Востока и Галиции должны жить дружно в единой стране. нам нечего делить.
![]()
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Мітингувальників зі снайперських гвинтівок розстрілював спецпідрозділ внутрішніх військ
http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=995
как-то не верится
I am not perfect, i am LIMITED edition!
и в котором самолете был янык, или сколько их, его?
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post25582508
Почему вы следите за овощем через самолет? Его к нему приковали? По мне так он мог не единожды сменить борт, при желаниии. Чай не Америка у нас, чтоб у презика был борт№1, который все знают. )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks