Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 334 з 366 ПершаПерша ... 234284324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7318, показано з 6 661 по 6 680.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Дописів
    40 847

Типово

Цитата Допис від Пупочка Переглянути допис
    Это вы наивно рассуждаете. А я ТУТ живу и новости смотрю и мнения людей слушаю и говорю, что Германии украинские дипломаты не нужны.
    Буквально сегодня в новостях трезвонили, что никому никакого политического убежища не будет.
    а у нас происходит прямо противоположное тому, что говорят в новостях. У вас по-другому?

ладно. жизнь покажет.

Дописів
    3 220

Типово

Цитата Допис від CEugene Переглянути допис
    Что и требовалось доказать. Будут их разворачивать, не всех конечно... Может некоторые успели вопреки конституции и законам двойным обзавестись гражданством.
    А иначе назад полетят со своими чумоданами.
    Магия рукоделия

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від CEugene Переглянути допис
    Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    Да, не стоит засорять тему самолетиками.
    Просто я никогда такой активности бизнес-джетов не видел над Украиной.
    )))

Типово

Цитата Допис від Танго Переглянути допис
    очень
    но вы не герой
    а просто просто узбек
    меня еще так никто не обзывал
    спасибо
    Что? Где? Когда?

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Янукович, сука, объявил день траура, и положил уже сотню граждан.
    между прочим он еще вчера пригрозил что завтра день жалобы! (и если вы не уйдете с майдана то будет убивать активистов каждые 5 минут ???)

не помогло... даже тряпкой назвали

New Jersey
    Guest

Типово

Цитата Допис від Нурали Латыпов Переглянути допис
    пеките торт и не парьтесь
    из вас юрист не очень, сразу скажу
    модераторам (искренне) респект за спокойную обстановку на оГороде. Как хотите, так и понимайте

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    если эти мысли типа ЗАКРОЙ РОТ - то да, посылаю. и с огромным удовольствием.
    Это вы про мной сказанный "закрой рот"? Уточнить хотела.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    141

Типово

Президент Асоціації банків написав нищівний лист Януковичу

Подаємо його без правок і коментарів:

Пане Вікторе! Є різні причини, щоб звертатися до тебе на «ти», пошлюсь на те, що ми одного віку. Дозволяє і мій майновий стан – бо я, слава Богу, набагато багатший за тебе. Поясню – мої матеріальні потреби задоволені і проблем з їхнім нарощенням у мене немає.
    Чому звертаюся? – Дістав, як і всіх громадян і давно.
    Що хочу сказати? – Що ти наробив багато рокових помилок.
    1) Ти не зрозумів, що не може паразит ковтнути того, на кому паразитує. Наприклад, клоп, чи кліщ не може ковтнути бика. Ти не поглинеш в себе український народ, на якому ти паразитуєш. Іншою мовою це може звучати ще й так: жадность фраєра погубіт.
    2) Мені передали з твоїх лівоохоронних органів, після перевірки ДПА Асоціації українських банків в 2012 році, які не знайшли в АУБ злодійства, – такі твої слова: «Сугоняко щитаєт нас ворами, ми йому покажєм, что все вори». Господь тобі вже три місяці показує, що в Нього є такі люди, які не те що не крадуть, а віддають задля спільного блага українського народу, яке сьогодні полягає у звільненні від твоєї паразитарної влади. Віддають харчі, медикаменти, гроші, здоров’я і навіть життя. Ти цього не розумієш, бо ти жертва того кримінального середовища, в якому виховувався, жив і працював. Україна вміщує в себе не лише злодіїв, серед яких ти жив, але і добродіїв, яких тобі не доводилося, мабуть, знати.
    3) Ти хочеш розігнати Великий Майдан кулями. Але він не за барикадами. Він в наших душах, а їх кулі не беруть. Це духовне явище. Ти не знаєш, що то воно таке. Розженеш, а Майдан залишиться і Віче буде. Українське суспільство прагне такої держави, в якій злодії караються, а добродії – заохочуються владою. Ти зробив навпаки. Тому ти більше не будеш керувати країною.
    4) Ти патологічний неправдомовець. Вчора ти говориш про встановлення дня суспільного миру, а сьогодні даєш команду стріляти в людей. Погортай передвиборчий рекламний проспект «Україна для людей». Читай: «Я прєодолєю економічєскій спад, доб’юсь роста національной економікі», «Я гарантірую сохранность сбєрєжєній і стабільний курс гривни», « Я гарантірую стабільность в странє і соблюдєніє законності». Брехун, кажуть в народі, – гірше злодія. А тут два в одному. Біда, бо ти не знаєш, що так робити не можна. З неправдомовцем не можна вести переговори. Ти кажеш, що люди захоплюють державні установи. Ні, вони звільняють їх від зло-чинців, смотрящих, тих хто чинить зло українському народу у вигляді крадіжок, брехні, несправедливості, тепер вже відкритих вбивств. Чесні держчиновники переходять на сторону народу.
    Що тут порадиш? Ти не став керівником держави і не став крупним бізнесменом. Талант інший треба. Став паразитом на народному тілі. Великим. Паразита віддирають, якщо він сам не відчіплюється. Але одну добру справу суспільству ти таки зробив. Будучи послідовним, справжнім зло-чинцем ти породив свою справжню альтернативу – людей честі і совісті, про яких ти не знав. Мені тебе шкода. Прокинься, пане Вікторе, за вікном інша Україна. Йди з посади.
    Партійці з олігархами, розбудіть його, якщо самі прокинулися. Тільки не лякайтеся самі. Якщо на правді – то розпочинати переговори з вами Майдан може. Предмет переговорів: в якій Україні будемо жити завтра.
    13:35 | 20.02.201 4 р.
    Олександр СУГОНЯКО, президент АУБ

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    день Соборності України він теж святкував.
    и точно... 22.01.2014

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Президент Украины Виктор Янукович на встрече с министрами иностранных дел Польши, Германии и Франции выразил готовность провести досрочные выборы, назначить переходное правительство и внести изменения в конституцию. Об этом, как сообщает «Газета Выборча», рассказал премьер-министр Польши Дональд Туск, комментируя результаты переговоров.
    Вместе с тем газета отмечает, что все участники встречи с Януковичем осторожно отнеслись к словам украинского президента: по мнению европейских министров, трудно судить, насколько серьезно следует относиться к этим обещаниям.
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Дописів
    3 220

Типово

Цитата Допис від Autumn Переглянути допис
    а у нас происходит прямо противоположное тому, что говорят в новостях. У вас по-другому?

ладно. жизнь покажет.
    Могу сказать, что на украине даже прямую речь той же Меркель иногда так переводят, что в результате этого чудного перевода теряется истинный смысл вышесказанного.
    Так, что украинские новостные источники оставляют желать лучшего.
    Магия рукоделия

Дописів
    98

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Сегодня для ВР решающий день, если они сделают это, все остальное им можно простить, даже когда принимали Конституцию был не настолько важное заседание.
    Мужики не подведите.
    + 100000

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

Вот интересно. На Западе Украины люди не боятся брать ответсвенность. А на Востоке ну бараны какие то будут стоять и ждать пока им кто нить приказ не даст. Деградация полная.

Беркут и милиция Ужгорода перешли на сторону народа

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Заява прес-служби Тігіпка:
    Лідер антикризової депутатської групи Сергій Тігіпко провів сьогодні ввечері переговори з лідерами опозиції Арсенієм Яценюком і Віталієм Кличком. Зустріч відбулася у представництві Європейського Союзу в Україні на вул. Володимирській. Йшлося про пошук шляхів нормалізації ситуації в країні і якнайшвидшого виходу з кризи. Сергій Тігіпко продовжує політичні консультації в рамках повноважень, наданих йому антикризової депутатською групою.
    Сірожа...
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Танго Переглянути допис
    просто живите по Преображенскому
    не читайте
    и не верьте
    просто спите
    Примерно так и живу.
    Но вот сегодня за Селенку было очень обидно. Мне бы водки хлопнуть и пошла бы морды бить. Правда-правда.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Днепропетровск, Парус
    Дописів
    190

Типово

Совсем недавно отдыхали комфортно и спокойно в своей стране: в Крыму и Трускавце, и что теперь??!! Начнем жить лучше?!

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    они - маленькие ( сессны и проч.) и там нет указания рейса и адреса
    нажимаете на самолетик - высвечивается слева его данные, рейс, откуда и куда, авиакомпания, или не высвечивается
    Бизнес-джеты - у них нет пункта назначения, т.е., они не на регулярке.
    Ну, и по типу самолета.
    Лена, нет. Про Краков - там 2 штуки было бизнес-джетов.
    ага. спасибо, буду разбираться.

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Может хватит флудить с самолетиками?
    ну почему? по-моему это по теме и актуально.

Да, не стоит засорять тему самолетиками.
    Просто я никогда такой активности бизнес-джетов не видел над Украиной.
    очень хорошо, что сейчас все это можно отследить обычным людям.

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Президент Украины Виктор Янукович на встрече с министрами иностранных дел Польши, Германии и Франции выразил готовность провести досрочные выборы, назначить переходное правительство и внести изменения в конституцию. Об этом, как сообщает «Газета Выборча», рассказал премьер-министр Польши Дональд Туск, комментируя результаты переговоров.
    Вместе с тем газета отмечает, что все участники встречи с Януковичем осторожно отнеслись к словам украинского президента: по мнению европейских министров, трудно судить, насколько серьезно следует относиться к этим обещаниям.
    уже писала, но повторюсь:

Янукович позвонил Путину

Президент Украины Виктор Янукович прервал разговор с министрами иностранных дел Польши, Франции и Германии, которая сегодня проходит в Киеве, для телефонного звонка президенту России Владимиру Путину. Об этом сообщает польское информационное агентство РАР со ссылкой на "надежный источник".

"Янукович звонит сейчас до Путина. Министры уговаривают его, чтобы он сократил свой президентский срок до конца текущего года", - сказал источник РАР.

http://ru.delfi.lt/abroad/global/ukr...#ixzz2tsCz1oHn

говорят, долго говорил.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Я поддерживаю нейтралитет на самом деле. Номинально. Просто не делюсь своей точкой зрения в интернетах, да и в реале не особо Но внимательно слушаю всех вокруг
    А говорят всякое и цены называют.
    Поделитесь.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    36 949

Типово

Цитата Допис від t_ati Переглянути допис
    Вам надо в луки обратно.
    Тут не получится у вас.
    Тут столько людей знает кто я и откуда. Это успех!
    ..а я так вижу в первый раз (с) ..вас всех

Если нечего сказать по делу, люди склонны к переходу на реплики типа "а у тебя глаз косой". Мелковато ..
    Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    Мне сегодня сотрудник рассказывал. Мол стоит вчера возле оперного, а на него толпа идет, все с повязками красно-черными, по-западенски разговаривают и к прохожим пристают.
    Мне ему верить?
    Не знаю, Глаша. Я верю людям обычно. А, вот, умные люди говорят, не надо верить никому. Не мы такие, жизнь такая..

Сторінка 334 з 366 ПершаПерша ... 234284324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті