| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фух......Пронесло...
П.С. Я про футбол, если шо....
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Беркутята:
напали з незрозумілою жорстокістю на студентів, які точно ніякого закону не порушували і ні на кого не нападали;
відтаскували з натовпу людей і прямо на місці, на очах сотень людей та телекамер, били натовпом до каліцтва;
знущалися над затриманими (що самі фіксували для свого задоволення на телефони);
цілеспрямовано розстрілювали журналістів;
відкривали масований залповий вогонь по натовпу;
ну і нарешті почали використовувати бойову зброю.
Звісно, після кожної їх акції народ ставав все більш жорстоким. Замість мирних студентів прийшли суворі дядьки, а коли беркутята почали використовувати зброю, то і в них раптово почали стріляти у відповідь.
Беркут реально тушили пожежу бензином.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Сегодня еще будут убивать или день жалобы закончился?
Востаннє редагував Юpa: 20.02.2014 о 22:08
Надеюсь, не будет. Я, например, не понимаю людей, которые хают Оранжевую революцию. Именно после нее наш народ стал менее совковым, начал меньше боятся власть. Именно благодаря ей стал возможен современный Майдан. И я горд тем, что ва 2004 был на оранжевой стороне, и, надеюсь, также не пожалею о том, что сейчас на стороне Майдана.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks