Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 272 з 321 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6413, показано з 5 421 по 5 440.

Тема: Выборы Президента Украины 25 мая 2014 год (Единая тема)

Дописів
    1 319

Типово

Цитата Допис від MCKein Переглянути допис
    Долго писать не буду, но скажу одно. Если наши местные управленцы хоть что-то вякнут о "федерализации", или делении Украины на некие (придуманные воспаленным чьим-то мозгом) части-регионы. Сядут все на*х*й надолго за сепаратизм. Но перед этим могут пережить много неприятных минут, а может, и часов.)
    Так что, Днепр, спокойно ждем развязки в Киеве, а если надо - здесь, на месте потом по обстоятельствам решим, если понадобится. Тем более, всяческие адреса - не секрет.
    ждать какой флаг на корабле поднять? )))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    415

Типово

Читающим ветку - предлагается не читать, и не тратить время на ответы реальным неадекватам. Ибо интернет справок не спрашивает, так уж вышло - всякие ходят.)
    да, да, их уже не вылечить - клиника!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    1 228

Типово

У меня есть небольшой совет форумским бойцам
    Сейчас уже совсем не мирное время.
    Прежде чем что-то сказать - 100 раз подумайте.
    А то потом придется быстро чистить историю. Но и это не поможет - найдут и накажут всех. Я очень надеюсь, что это так и будет.

Также я надеюсь, что большинству "нейтральных" форумчан, которые думают, что днепропетровск вся эта война никак не касается, через некоторое время станет хотя бы немножечко стыдно. Если у них конечно сохранилось хоть капля стыда и совести.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    415

Типово

Главное - не спорить.)
    не, не, я с ОНО не спорю!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від begeMonti Переглянути допис
    ждать какой флаг на корабле поднять? )))
    Украинский с европейским, однозначно. Кто может - ездит в Киев, кто не ездит - ждет на местах. Речь была о возможных поползовениях местной управы к "дележу" - вот этого мы точно не позволим, не поленимся, примем меры.) Поэтому, не советую.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    415

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Та ты шо ....? Как протрезвела -так и разные?

Ты ещё скажи что Романенко не платит девочкам - "акивисткам" из баночки. И ваш чел не платит малолеткам в масках за провокации против милиции. Может спросить у родителей Руслана Сиройчуба, откуда у дитё денежка по выходным появляется, которую они не давали ?
    все прекрасно знают твой любимый смайл - ржи, ржи, конь тыгыдымский))
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32

Типово

Долго писать не буду, но скажу одно. Если наши местные управленцы хоть что-то вякнут о "федерализации", или делении Украины на некие (придуманные воспаленным чьим-то мозгом) части-регионы. Сядут все на*х*й надолго за сепаратизм. Но перед этим могут пережить много неприятных минут, а может, и часов.)
    Так что, Днепр, спокойно ждем развязки в Киеве, а если надо - здесь, на месте потом по обстоятельствам решим, если понадобится. Тем более, всяческие адреса - не секрет.
    Плохо знаете новейшую историю Украины? Сьезд в Северодонецке в 2005 году (не помните-погуглите). Никто не сел, один даже себя до сих пор президентом Украины называть не стыдится. А еще один - мэром Днепропетровска. Так что ничего они уже не боятся, плавали, знают.

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від Gubs Переглянути допис
    не, не, я с ОНО не спорю!
    Дражнить тоже не надо, чел это идейный, по-своему. Как может, отстаивает свои идеи.) Но спорить - время зря терять...

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від Lorer Переглянути допис
    Плохо знаете новейшую историю Украины? Сьезд в Северодонецке в 2005 году (не помните-погуглите). Никто не сел, один даже себя до сих пор президентом Украины называть не стыдится. А еще один - мэром Днепропетровска. Так что ничего они уже не боятся, плавали, знают.
    Плохо знаю, почитаю. Но тогда - они после апельсиновой революции были такие смелые. А сейчас - кровавая баня пошла, пусть думают, если есть - чем.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    415

Типово

Цитата Допис від Lorer Переглянути допис
    нет, теперь ответят 100%, ситуации, понимаете ли, разные!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

резвый мальчик )))))

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 595

Типово

Цитата Допис від kupludom Переглянути допис
    А то потом придется быстро чистить историю. Но и это не поможет - найдут и накажут всех. Я очень надеюсь, что это так и будет.

Также я надеюсь, что большинству "нейтральных" форумчан, которые думают, что днепропетровск вся эта война никак не касается, через некоторое время станет хотя бы немножечко стыдно. Если у них конечно сохранилось хоть капля стыда и совести.
    Так а кто выигрывает то на текущее время, овощ или кролик/фашист/спортсмен?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від kupludom Переглянути допис

Давайте советы, если у Вас их спрашивают - а то, как муха у тарелки.

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Так а кто выигрывает то на текущее время, овощ или кролик/фашист/спортсмен?
    Вы лучше спросите - купил(а) ли дом?)

Дописів
    6 050

Типово

Цитата Допис від derrick Переглянути допис
    резвый мальчик )))))
    Это из добрых побуждений. Надеясь на благоразумие.)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

Это из добрых побуждений. Надеясь на благоразумие.)
    кто бы говорил.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32

Типово

Цитата Допис від Gubs Переглянути допис
    нет, теперь ответят 100%, ситуации, понимаете ли, разные!
    ИМХО, все идет к тому, что отвечать нам всем вместе. Кошельком, в первую очередь. Что обычно происходит в стране, где идет война? Падает валюта, исчезают из магазинов соль и спички, дорожает продовольствие. Мы в 2004-м чуть не рухнули (за это мы, кстати, Яценюку должны спасибо сказать, хоть и сквозь зубы), а сейчас мы уже превратились в глазах мировой общественности во вторую Сербию или второе Зимбабве. И то, что мы пока не знаем о том, что у нас дефолт - еще не повод для оптимизма. Вне зависимости от отношения к событиям в стране мы все скоро прочувствуем всю глубину той задницы, в которой мы находимся. По чьей вине - на это разные варианты ответов могут быть.

Дописів
    2 883

Типово

Вот что сегодня было возле облрады (из фейсбука):

Висловлюся стосовно ідіотизму, що відбувається у Дніпропетровську. Недаремно сотні років існує вислів «Розділяй та володарюй».
    Вибачте, якщо буде трохи заплутано. Спробуйте розібратися.
    Вчора на спонтанній ході містом було вирішено зібратися о 18 на Європлощі.
    19 лютого з ранку через групу Вконтакте, а звідти і всім інтернетом, став ширитися анонс збору о 18 біля ОДА.
    При цьому весь день біля ОДА тривала акція Сестринської сотні. Приходили прості люди, які дізнавалися з інтернету і ЗМІ, приносили багато їжі. Все було добре. Але акція у дівчат була заявлена з 9 до 18.
    Було домовлено, що на Європлощі будуть люди з 18, які переправлятимуть всіх на ОДА. Були попереджені організатори про недопущення провокацій. Мета акції була в моральному тиску на ментів та тримання їх у тонусі, аби не допустити переправки на Київ. При цьому по периметру ОДА стоять навіть на ВВ. А працівники райвідділів (умовно кажучи).
    У підсумку. О 18 Сестринська сотня з частиною протестувальників перейшла колоною з-під ОДА на Європлощу, де і завершила акцію. (Дівчат можна зрозуміти, вони таким чином склали з себе відповідальність за несанкціоновану масову акцію та можливі провокації під час мітингу після 18.) Частина з Європлощі у цей же час рушила під ОДА.
    Люди, які залишилися на Європлощі, почали вирішувати що робити далі. Більшість була налаштована йти під ОДА. Але людина з мегафоном запропонувала інші свої плани (йти на вокзал, лишатися на Європейські, йти під ОДА та повертатися на Європейську). Після довгого вмовляння вирішили йти під ОДА. Дійшовши до театру Опери і балету (півшляху до ОДА) керівники на чолі колони (невідомий мені чоловік та голова обласного осередку Демократичний Альянс Mykyta Prodanets) почали ділити людей. Проданець закликав кількадесят чоловіків піти під ОДА, щоб «охороняти жінок, які прийдуть після роботи на мітинг», а іншим було сказано йти на вокзал (типу для того, щоб піднімати місто). Після довгих суперечок і розборок всі пішли на вокзал. Хоча частина людей була проти, але організатори просто вели людей вперед, а люди йшли як стадо баранів.
    Не дійшовши 500 метрів до вокзалу організатори знову зупинились і сказали, що на вокзалі ми всі не помістимося, тому треба…. йти на ОДА.
    Дорогою на ОДА теж був хаос і бардак. Колона не була організованою, ті, хто йшли попереду летіли наче скажені, не розуміючи таких понять як середня швидкість пересування великої кількості людей, у колони не було периметру і охорони, не було ніякої координації. Дві людини з мегафоном (Проданець та ще один чоловік) просто йшли попереду, а все інше стадо бездумно йшло за ними.
    При цьому замість того, щоб організувати порядок і охорону, Проданець кілька разів казав: «Під ОДА міліція та тітушки там небезпечно». Хоча це всі й так знали. Але на вокзалі теж була міліція і тітушки. І якщо щось небезпечно, то навіщо взагалі кудись виходити? Приблизно такі настрої були в колоні. Але самоорганізуватися люди теж не хотіли або не могли.
    Нарешті дійшовши під ОДА ми об’єдналися з мітингом, який був там всі 2 години, що ми бездумно ходили по місту. Постояли хвилин 10, повигукували гасла і один з тих, що йшов попереду колони сказав: «Ну все, тепер давайте вирішувати о котрій збираємося завтра і розходитися». Тобто фактично людей просто «кинули», водивши стадом без конкретної мети і цілі.
    Але це ще не все. Після такого оголошення частина людей пішла, частина залишилась (знову розділення). І навіть через 45 хвилин після оголошення якась кількість людей ще залишалася під ОДА (наражаючись на небезпеку розгону у зв’язку зі зменшенням кількості).

Загалом під ОДА ввечері зібралося близько 1500 осіб. Я вважаю, що це дуже багато як для Дніпра, тим паче у тій ситуації, яка є. Коли на майдані в Києві розстрілюють, а банда вводить антитерористичні операції.
    І що побачили ці люди? Відсутність змісту, порядку і організації.

Я з самого початку вважав (і вважаю), що протести у Дніпропетровську під ОДА не мають ніякого сенсу і наносять більше шкоди. Адже там скупчення тітушок/мусарів, там відсутні можливості для забезпечення охорони активістів (напад може відбутися з багатьох точок одразу), відсутній сенс навіть можливого захоплення ОДА, адже немає ні людей, готових очолити область, ні сил для захисту «захопленої» ОДА, нарешті ОДА знаходиться у парку і мітинг не привертає уваги значної частини простих громадян. Це розуміють всі тверезомислячі люди і організатори акцій. Але деяким гарячим головам хочеться «двіжа». Єдиний сенс збиратися під ОДА — тримати в тонусі ментів, як я вже писав вище. І якщо вже такі акції проводити, то вони мають бути добре організовані й сплановані. Має бути охорона периметру, координація між різними групами організаторів, підготовані гасла, шляхи відступу тощо. Всього цього немає. Натомість є навмисне розділення і так невеликої кількості людей на ще менші купки.

Відсутність координації залишається найбільшою проблемою дніпропетровського Майдану. Як казали в колоні сьогодні, то свої рішення про подальший рух колони Микита Проданець приймав після спілкування з мусарамі. Тому не можна виключати, що той хаос був невипадковим.

Дніпропетровськ переміг байдужість і страх. Дніпропетровськ не боїться янушеску. Але Дніпропетровськ потерпає від дезорганізації, недовіри і відсутності координації.

P.S. Не виходити на протест — погано. Але брати участь у цирку, на який перетворюють акції протесту, ще гірше. Чудовий вибір. Дніпро як завжди унікальний...
    https://www.facebook.com/didaio/post...6?stream_ref=1
    Украина единая!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 639

Типово

Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    Нет такой страны, чтобы у власти был бандит и его не пытались свергнуть другие бандиты. Но бандиты слишком тупые, чтоб это понимать.
    На каждого сильного, найдётся, сильней ! (народная мудрость)
    На каждого тупого, найдётся, тупее ! (реалия жизни)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 639

Типово

Цитата Допис від Shell Переглянути допис
    об иностранном финансировании чаще всего рассуждают диванные теоретики, которые и на местном майдане то никогда не были
    Про иностранное финансировании я случайно наткнулся, тогда я обсуждал сайты майдана, изучая их сайт а обнаружил "уши", то моё сообщение не кто не оспорил, вам то сообщение поискать ?
    Вы попытаетесь то сообщение опровергнуть ?

(на майдане я несколько раз был, в качестве "не зависимого журналиста")

Сторінка 272 з 321 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті