| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да да, я тоже на Озерке такое слышал)Можете бросать тапки в меня: по словам знакомых 50% Львова не поддерживают майдан.
Львовская область объявила о своем неподчинении Януковичу
Шо, минус один дотационный регион с украинской шеи? Прекрасное начало. Я начинаю полагать, что Эвромайдан - проект Партии Регионов.
http://galinfo.com.ua/news/154398.html
О 13:38 на луцькому Майдані продовжують вимагати відставки у Олександра Башкаленка. «Відставка!», «Пиши і йди!», – скандує народ. Деякі активісти штовхають Башкаленка в голову.
Станом на 13:40 Башкаленко навідріз відмовляється писати заяву. «Вбийте, але заяву я не підпишу», – зазначає він.
Свою відмову Башкаленко пояснює тим, що на посаді голови Волинської ОДА, мовляв, зробить набагато більше, ніж тоді коли напише заяву про відставку.
О 13:42 Павло Данильчук заявив, що активісти Автомайдану і частина бійців Правого сектору поїдуть до помешкання Олександра Башкаленка і привезуть на луцький Майдан сім’ю губернатора Волині.
МИД России: Мы применим все свое влияние для мира в Украине
Парочка высокоточных бомб, и в Уркаине воцарится мир и согласие.
...кстати, хоккей начинается ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks