война... она нам не нужна... Господи, за что?????????????? ладно, мы идиоты, но что детям-то оставим? руины
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
война... она нам не нужна... Господи, за что?????????????? ладно, мы идиоты, но что детям-то оставим? руины
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Хорошо там, где мы есть!
это Вы мне говорите?
Меня месяц трусило до операции... Но анест сказал, что пробы смысла нет делать, поскольку всем закачивают гидрокортизон, он блокирует все аллергии. Правда, моему удаляли аденоиды и гланды, может там отличия у наркозов. Нам делали какой-то на "с". Сначала он подышал в маску, а затем уже вставили трубку в трахею.
Девочки, вам не надоело, а? Или заняться больше нечем совсем?
Хорошо там, где мы есть!
и главное - помнить! помнить будут каждый день и час, как захватили эту власть.
У меня другой вопрос - ну свергнут Яныка. С ним-то что? Или его четвертовать хотят прямо на Крещатике? Официально, юридически он не подлежит суду - может я, конечно, ошибаюсь, но видимых преступлений, за которые его можно было бы привлечь к ответственности, как, например, глав других государств, не зафиксировано. Уж об этом-то они позаботились, наверное.
И снова мне кажется, что все тщательно спланировано( Сейчас у власти есть самый настоящий прецедент разогнать майдан.
Я розумію такі побоювання. І мені трішки лячно, безсумнівно. Не може людина притомна не розуміти, що все не буде просто і легко.
АЛЕ: зараз мені страшніше. Тому що коли бізнес не виживає в конкурентних умовах - це одне. А коли він не виживає тому що його банально відтискають - це інше.
Або тому, що інфраструктура, збудована за радянських часів, банально розвалюється і сиплеться....витиснута до краплини, фактично безхазяйна.
Зараз мені страшніше тому, що закони у нас - це просто папір. І дотримуватись їх - лоховство.
Страшніше тому, що (Віспа от може знову мене вколоти) міліція може штовхати, бити, калічити невинних - і їй за це нічого не буде.
Маємо розуміти, що Європі не потрібні руїни замість України, ми занадто велика по їхнім міркам країна. Мільйони жебраків і безробітних на додачу до вже існуючих в ЄС не потрібні їм абсолютно. Тому нищити вітчизняного виробника нікому не цікаво. Якщо він (виробник) сам не бажає знищення.
Всі інтеграційні процеси, якщо підійти до них з розумом, відбуватимуться плавно, послідовно і керовано. Це дозволить з найменшими втратами (без них - ніяк!) перейти з рейок повільного вмирання на рейки нехай повільного, але розвитку. В моєму розумінні потенційна користь не просто більша, а ЗНАЧНО більша за потенційні втрати.
Щодо методів, якими доводиться досягати зараз мети - вони радикальні, але виходу іншого немає. На жаль.
Востаннє редагував Ірчик: 18.02.2014 о 16:49
хорошо, больше не буду - не надо было провоцировать меня красивым Межигорьем)))
мы лечили зубы под наркозом на Комсомольской. Правда 2 года назад. Вернее даже не столько лечили, сколько рвали. 5 штук за раз вырвали молочных. 2 полечили.
Никаких проб не делали, потому как вводили противоаллерген через катетер до наркоза.
титушки начали громить магазины и квартиры, со стороны мариинского парка. взяли в плен священника, у того рука сломана
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks