| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
доброго утречка Пантерик а что с пузиком чего кушанькать не захочет?
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
чичас попиваю пуштой чаец... тем паче горлушка воопсче напрочь откаживаетцо грить... либо шопотком либо басом да коряво
Хазяинъ, почухмарь котка, пожалей, по пузику рукой волшебной поводи... отведи зверя в животинушке грозного...)))))
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
А то и из Инета дипломку можно качнудь...Для заочнегов схляед (особенно, если сдобридь нужной суммой куратора проекта
)
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Не, пивась не спасёд, туд коняшок подавай... И не по 20 грн. жбан.
Дык не ты ж куратор, пей, что хош, тока само покупай![]()
Опядь тебе не угодишь...![]()
Терпи тогда
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks