| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Міліція в Одесі, на знайшовши майданівців, зігнала злість на історичних реконструкторах
http://espreso.tv/new/2014/02/14/mil...konstruktorakh
Вы как то запутались в своих фантазиях. Изначально моя мысль была о том, что в смерти сожженого в машине автомайдановца может быть повинна не только злочинна влада. Виновными могут быть и внутренние разборки автомайдановцев, так как деньги там задействованы немалые. К тому же майдану нужны провакации(частенько они бывают по пятницам) Все остальное ваши домыслы
Будемо гранично точні. Я оперую лише вашими ствердженнями. Якщо ви десь бачите мою зфантазовану думку в цьому діалозі, процитуйте.
Мене ця думка теж турбує, але не в цьому випадку.Изначально моя мысль была о том, что в смерти сожженого в машине автомайдановца может быть повинна не только злочинна влада. Виновными могут быть и внутренние разборки автомайдановцев, так как деньги там задействованы немалые. К тому же майдану нужны провакации(частенько они бывают по пятницам) Все остальное ваши домыслы
Ми обговорюємо ваші ствердження, які я приводила вже 2 рази, про те, що люди майданять за гроші.
Назвіть, яка на вашу думку, має бути ця сума?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks