| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в этом очень коротком посте у тебя у тебя минимум ЧЕТЫРЕ ошибочных допуска... поэтому я это просто пропущу...
ЗЫ как верно заметил СергОв эта система создана не этой властью, и даже не в этой стране.... лично я все 10 лет что я пишу на этом форуме писал тут о необходимости РЕФОРМ... это никому было не интересно... что я могу сделать.. не хотели мирных реформ, получим не мирные...![]()
ЗЫ ЗЫ ситуация уже невозвратная.... что бы тут кто не писал...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
а ти не думаю що це й була моя ціль знищення системи під назвою "совок".... хоча то я дуже пафосно сказав, вона й без мене б розвалилась... та й без тебе... а вигрібати... ну якщо чесно то в нас іншого виходу й не було.. хіба що втекти як це деякі й зробили, можливо я й дурний, але для мене то не принятно... й судячи з того, що й ти досі тут і пустив коріння, то й для тебе також..
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
То есть, неважно какой она будет, эта система, лишь бы прозрачна была ?
Да не вопрос.
Не многие страны могут позволить себе юристов, делающих какие либо публичные заявления без должной их основательности.
Так что власть то тут никаким боком, как обычно.
)))))))))))))))))))
Янукович пропонує проголосити 9 березня Днем примирення українського народу
http://www.unian.ua/politics/884001-...go-narodu.html
цікаво, кільки ще десятків кримінальних проваджень до Дня національного примирення відкриють?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks