| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мої в принципі не трусяться, коли я готую, бо інакше трусилися б цілодобовоА як же спати?))))
Вони у мене на сухарях - канін їдять) але якщо покладу щось в миску з м'яса - з'їдять. Старший ще моркву варену поважає) Середульший - жовток єячний (білок не їсть, вигризає лише жовток!).
Ну і йогурти люблять) Кришечку облизати - святе діло![]()
Востаннє редагував Ірчик: 06.02.2014 о 16:10
,
спасибо большое![]()
вспомнила, что на Березинке еще два мясных есть - купила мясо там.
А говядина и телятина - это одно и то же?
( наши коты вообще только рыбу едят)
Та як на мене - їх взагалі неекономно зі столу годувати. Кормом краще.
О, згадала, за чим труситсья цей мусульманин)))) Якщо з'являється сарделька раптом (не сосиска, а саме сарделька!), що буває у нас дуже рідко, він просто істерично нявчить і випрошує бодай шкірку. На корисній їжі, коротше, не знається
А Ви кажете "перевіряти на кицьках".
не знаю, может я балувана галя, но мне его есть стрёмно. ну и цена меня тоже очень смущает, слишком дёшево.
лучше уж взять печень рЯбину и самим сделать, хоть без этого жуткого жира синтетического будет.
и ещё про эти киоски Приазовские. брала там сгущёнку на др как-то, ту, которая с ребёнком на упаковке. а продавец меня не поняла и дала их сгущенку развесную, упакованную в стаканчик пластиковый. я попросила заменить, на что продавец с жаром ответила - "не пожалеете! это такая вкусная сгущёнка! прям супер-пупер". Короче, не верьте, если будут тулить - какашка редкая!))) Вкус отвратный.
Востаннє редагував Snake: 06.02.2014 о 16:36
Укусю!
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
Мовчала-мовчала)
Але.. колись добряче отруїлася сиром Приазовського сирзаводу.
Нортон и свч - с Днем рождения!
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks