Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 129 з 348 ПершаПерша ... 2979119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139179229 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6944, показано з 2 561 по 2 580.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від san72 Переглянути допис
    про красный крест слышал один раз только. если это было системно-осуждаю. а насчёт прессы, в принципе, тоже осуждаю, но могу понять людей в погонах- достали однобоким взглядом.
    у людей в погонах слово "досталі" не повинно бути в лексиконі. або терпи, або рапорт.

kvitka777
    Guest

Типово

про красный крест слышал один раз только. если это было системно-осуждаю. а насчёт прессы, в принципе, тоже осуждаю, но могу понять людей в погонах- достали однобоким взглядом.
    Це привід вибивати очі....

Терор і залякування, якого ні зрозуміти, ні вибачити.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

якби у Конституції чи законі було написано, що беркут має право на помсту в будь-який час та за будь-яких обставин, я б теж зрозумів. але ж це не так. І в ст. 19 Конституції нічого про "понять і простіть" чи "однобокій взгляд" не написано.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

kvitka777
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    канєшна. щоб проголосувати, проект постанови має бути зареєстрований та внесений у порядок денний. і треба подивитись чи потребують проекти подібних актів (на відміну від проектів законів) погодження у комітетах.
    Чекаємо.

Звідки Ви
    Батумская
    Дописів
    991

Типово

тому шо це наприклад президент України, а не президент значної частини непротестуючих громадян.
    хорошо, представим такую картину, завтра президентом становится ... ну пусть сеня. послезавтра, в киев приезжает сто тысяч жителей юго-восточной украины и начинают что-то требовать. сеня поведётся? по моей логике, он не должен этого делать, ибо его избирала вся украина.

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Сьогодні спілкувався з "народом", з людьми на ринку. Це жах, громадяни.
    Відсотків шістьдесять, за моїми підрахунками, підтримують дійсну владу зі словами -"Шо їм не вистачає?!" (Мають на увазі "майдановців").
    Шановні, я, як Українець, перебуваю у стані шока.
    Хоча, я, знову ж, як Українець їх розумію... Вони навіть не розуміють, як це сплачувати податки, вони звикли податки приховувати... Я живу в країні поруч з дійсним "бидлом", яких влада ґвалтує, а їм це подобається.
    Я - шоке.

Звідки Ви
    Батумская
    Дописів
    991

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    у людей в погонах слово "досталі" не повинно бути в лексиконі. або терпи, або рапорт.
    СОГЛАСЕН. я написал, что чисто по человечески понять могу, но осуждаю

kvitka777
    Guest

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис

Свое несогласие приказам, которые отдает высшее руководство МВД, я высказал единственным законным способом - подал рапорт на увольнение из органов внутренних дел"

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

хорошо, представим такую картину, завтра президентом становится ... ну пусть сеня. послезавтра, в киев приезжает сто тысяч жителей юго-восточной украины и начинают что-то требовать. сеня поведётся? по моей логике, он не должен этого делать, ибо его избирала вся украина.
    так мова йде про те, що той хто прийде має себе поводити таким чином, щоб ані у 100000, ані у 1000 не було підстав кудись їхати. і якщо сєня (не дай боже) виявиться такою самою нікчемою, то хай буде майдан. амінь.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

kvitka777
    Guest

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    Відсотків шістьдесять, за моїми підрахунками, підтримують дійсну владу зі словами -"Шо їм не вистачає?!" (Мають на увазі "майдановців").
    Хоча, я, знову ж, як Українець їх розумію... Вони навіть не розуміють, як це сплачувати податки, вони звикли податки приховувати... Я живу в країні поруч з дійсним "бидлом", яких влада ґвалтує, а їм це подобається.
    Я - шоке.

Не драматизуйте про 60%, то похибка виборки.

Дописів
    28 619

Типово

хорошо, представим такую картину, завтра президентом становится ... ну пусть сеня. послезавтра, в киев приезжает сто тысяч жителей юго-восточной украины и начинают что-то требовать...
    Тут такая неловкость.... В общем, не приедут. Ни при каких условиях. Никогда.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Я - шоке.
    таке буває

Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Цитата Допис від kvitka777 Переглянути допис
    Не драматизуйте про 60%, то похибка виборки.
    Вибачте, не зрозумів...

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 548

Типово

Я - шоке.
    Это печально конечно.
    А почему народ в кавычках? Они и есть народ.
    Без подписи

Звідки Ви
    Батумская
    Дописів
    991

Типово

так мова йде про те, що той хто прийде має себе поводити таким чином, щоб ані у 100000, ані у 1000 не було підстав кудись їхати. і якщо сєня (не дай боже) виявиться такою самою нікчемою, то хай буде майдан. амінь.
    так в том то и дело, что нет и не будет такой кандидатуры, которая будет поддержана всей страной. народ будет недоволен любой властью, какой бы хорошей она не была. это потом, спустя достаточное время, люди будут вздыхать и говорить, а при .... жилось хорошо. но это потом...

kvitka777
    Guest

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Тут такая неловкость.... В общем, не приедут. Ни при каких условиях. Никогда.
    Не хочеться вірити про рабство в генах.

Дописів
    149

Типово

Дописів
    124

Типово

Я - шоке.
    Этим людям не предложили ничего лучшего, чем их нынешняя жизнь. Реализаторы на Озерке и то видят несостоятельность оппозиции. Может у вас и есть благополучный личный опыт обмена шила на мыло, но не всех это устраивает.

Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Это печально конечно. А почему народ в кавычках? Они и есть народ.
    Ні, то не є народ. То є - "тєрпіли".

kvitka777
    Guest

Типово

так в том то и дело, что нет и не будет такой кандидатуры, которая будет поддержана всей страной. народ будет недоволен любой властью, какой бы хорошей она не была. это потом, спустя достаточное время, люди будут вздыхать и говорить, а при .... жилось хорошо. но это потом...
    аби крали менше

Сторінка 129 з 348 ПершаПерша ... 2979119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139179229 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті