| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так,
в Бундесе
этот журналист , все забываю его фамилию, на П,
Коба
завтра уезжает Булатов
прячется Данилюк,
пусть все "лидеры"уезжают, побыстрее ИМХО
Добра и удачи!
Лєщенко написав:
Багатьох налякала сходка регіоналів у Харкові. А мене вона радує. Тому що це - ознака, що Януковича зливає його ж команда. Сходка у Харкові - це боротьба за його спадок. Добкін і Кернес вважають Януковича використаним матерілом, час якого минув, і закладають підвалини для нової партії на базі уламків Партії регіонів. ПР сьогодні тримається лише на страху та не має шансів на існування після відходу Януковича від влади. Парадоксально, але найбільше турбуватися через сходку Добкіна та Кернеса мають Ахметов з Колесніковим, тому що новий проект буде забирати голоси в донецьких. Те, що партію починають створювати вже зараз, означає, що наступні парламентські вибори будуть достроковими. А ця партія Добкіна та Кернеса буде головним бенефіціаром підтримки Росії - і за їх списком спробує проповзти до парламенту Медведчук.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
вся их надежда на Янека. тот им обязан за организацию подписания Харьковских угод. Идиот Допа считает что это обязательство пожизненно-- можно делать что хочу.
Еврей Гепа понимает что в этой среде их кинут обязательно --бандиты патамушта(с). он исчезнет первым . на кармане минимум пять паспортов.
а Допу поймают и посадят . за двоих )))
хм!(c)
я как бы тесно связан с Харьковым и я вам скажу, что в городе поддержка гепы с Допой отнюдь не абсолютна . гепа победил набрав 30 процентов и опередил Авакова на мизерные полпроцента.
причем эти полпроцента были сделаны харьковскими бандитами - инфа 100%.
так что опираться на Харьков в "восстании на востоке" я бы не стал.
гепа с допой - бандиты. причем бандиты не в прошлом, ав настоящем , это в Харькове известно всем. и строить "восстание" на таком гавне - заранее обрекать себя на неудачу.
Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !
Да Гепа Допа, сегодня повеселили, толкая речь как ихние деды немцев в 45 гнали)
![]()
лапша, кстатє. обережно - французька мова.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks