| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А.С.Пушкин
ВОЛЬНОСТЬ.
ОДА.
(...)
Увы! куда ни брошу взор -
Везде бичи, везде железы,
Законов гибельный позор,
Неволи немощные слезы:
Везде неправедная Власть
В сгущенной мгле предрассуждений
Воссела - Рабства грозный Гений
И Славы роковая страсть.
Лишь там над царскою главой
Народов не легло страданье,
Где крепко с Вольностью святой
Законов мощных сочетанье;
Где всем простерт их твердый щит,
Где сжатый верными руками
Граждан над равными главами
Их меч без выбора скользит
И преступленье с высока
Сражает праведным размахом;
Где не подкупна их рука
Ни алчной скупостью, ни страхом.
Владыки! вам венец и трон
Дает Закон - а не природа;
Стоите выше вы народа,
Но вечный выше вас Закон.
И горе, горе племенам,
Где дремлет он неосторожно,
Где иль народу иль царям
Законом властвовать возможно!
Тебя в свидетели зову,
О мученик ошибок славных,
За предков в шуме бурь недавных
Сложивший царскую главу.
Восходит к смерти Людовик
В виду безмолвного потомства,
Главой развенчанной приник
К кровавой плахе Вероломства.
Молчит Закон - народ молчит,
Падет преступная секира.....
И се - злодейская порфира
На галлах скованных лежит.
Самовластительный Злодей!
Тебя, твой трон я ненавижу,
Твою погибель, смерть детей
С жестокой радостию вижу.
Читают на твоем челе
Печать проклятия народы,
Ты ужас мира, стыд природы;
Упрек ты богу на земле.
(...)
И днесь учитесь, о цари:
Ни наказанья, ни награды,
Ни кров темниц, ни алтари
Не верные для вас ограды.
Склонитесь первые главой
Под сень надежную Закона,
И станут вечной стражей трона
Народов вольность и покой.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А там не розбереш, всі разом тітушки з міліціянтами. Що ж тоді дітям залишається.
І що ж буде далі, як не продовження революції?На ультрас "Шахтаря" у Донецьку розпочали полювання "тітушки" та міліція
В інтернеті опублікована особиста інформація про ультрас "Шахтаря", які підтримали Євромайдан
Анонімний уболівальник донецького "Шахтаря" повідомив у соціальній мережі, що інформація з особистими даними про людей, які брали участь у захисті донецького Євромайдану від "тітушок", з'явилася в інтернеті.
"Після того, як хлопці з движу донецького "Шахтаря" прийшли захистити наших людей на донецькому Євромайдані, наступного дня в інтернет була злита інформація практично про всіх, хто там був. Понад 40 людей, фото, адреси, місце роботи, родичі.
Тепер нас шукає пів-Донецька, до багатьох хлопців приходять з обшуками, забирають всіх, хто хоч раз притягувався, шиють ліві статті.
Про це він сказав в коментарі "Українській правді", відповідаючи на питання, чи згодні люди звільнити адмінбудівлі, як того вимагає Партія регіонів.
"Регіоналам пора звільнити адміністративні приміщення, такі як Банкова і Кабінет міністрів. Я думаю, що ми вимагатимемо, щоб Партія регіонів звільнила адміністративні приміщення, і будемо вести переговори з цього приводу", - заявив він.
"Тобто. Вони звільняють Банкову – ми звільняємо Жовтневий палац. Я думаю, що такі початкові позиції переговорів, і ми будемо говорити далі, хто і що має звільнити", - зазначив Парубій.
Американская гуманитарная помощь майдану:
![]()
Американская гуманитарная помощь майдану:
![]()
...
Востаннє редагував Stone: 28.01.2014 о 16:00
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks