| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Титушки были и при Тимошенко.
1. Вырубка сквера на Янгеля http://jangela17.blogspot.com/
2. Свалка в Сухом Яру http://poligon-kulichki.blogspot.com/
Считаю, что это паразитное явление для любой власти.
Ну и что??!! Нормально! А чем они не довольны?? Мои знакомые белорусы посмотревшие на нашу действительность просто охренели и спросили "как ТАК можно жить!!!"" Но тоже жалуются, что зарплата учителя в 600 (шестьсот!!!) долларов все таки маловата....На майдан приехало несколько белорусов, обиженых властью и захотевших "воздуха свободы и демократии"!! Прикольные!!Можете в тырнете покнопать.
А шо там Пассаж до сих пор балет крутит ?
Вот вот!! Юноша, на такихз бройлерах как вы и все рЭволюции держатся!! Почему бройлер? Да потому, что рост тела значительно опережает рост мозгов... Бывает...По поводу полиции в ВОВ.?? А не ваши ли гуру проповедуют Бандеру, СС Галычину, не ваши ли посылы "комуняку на гилляку!!" Не вы лы призываете к физическому уничтожению всех несоглассных с вашим мнением??!!
Был нормальный "Детский мир", который снесли, вывезли в лес, устроив свалку в Сухом Яру, а на его месте возвели уродливый Пассаж.
![]()
Востаннє редагував 789!: 27.01.2014 о 19:58
Оптимизаторы всех стран, объединяйтесь!
Это не новость и сбственно в их действиях ничего удивительного. А вот к ментам - большой вопрос. Ну и уродам которые их привезли сюда.
Собственно не знаю на каком этапе окончился процесс деградации и криминализации милиции, но сейчас все вылезло наружу, и уже всем думаю ясно что нынче мент=бандит.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Эх, была- не была....
Простите, друзья, что к вам обращаюсь. Сами мы не местные, да ещё и, видать, умишком слабые. Никак не доходить.
вы тут ядом друг в друга плюётесь, это понятно, сколько людей - столько мнений. Но вот может мне кто-нибудь в цифрах (а не матерных буквах) изложить, чего ожидают получить протестующие в результате своей победы?
Я так понимаю, основная цель - перевыборы президента и ВР, и всё это в марте сего года? Прекрасно. Кто идёт кандидатами на выборы? Янукович, Кличко, Яценюк, Тягнибок, Порошенко, Симоненко и ещё некоторое количество кандидатов.
Думаю, расклад будет подобный 2004 году, когда голосовать шли не ЗА, а, в основном, ПРОТИВ. Те, кому противно было выбирать уголовника, голосовали за Ющенко, а противники прозападных лозунгов Ющенко голосовали за Януковича.
Теперь рассмотрим сегодняшний день. Те, кто против нынешнего бардака и хаоса будут за Януковича (больше, к сожалению не за кого). А ЗА кого будут сторонники Майдана? Я заглянула в результаты выборов 2004 и 2010 годов. Поддержка Януковича упала с 39,3 до 35,3% в первом туре. Пусть она упала ещё, но не думаю, что ниже 30%. В 2010 25% получила Тимошенко, но сейчас её вычеркнули. Остальные 39,7% разделили прочие кандидаты, включая графу против всех. Это означает, что никто из конкурентов Януковича не сможет набрать больше голосов(( и он таки опять президент, но уже не на 1 год(за который можно было бы подготовить мощного кандидата, а на пять - заметьте, законных и легитимных) Так за что боремся, господа?
Наверняка в моих рассуждениях есть ошибки, прошу их мне разъяснить.
Поддерживаю!
Интересные мысли насчет права народа:
http://leonwolf.livejournal.com/528983.htmlсогласно всем демократическим конституциям, верховным источником власти является народ, поэтому неотъемлемым правом народа является право на осуществление своей власти непосредственно, путем восстания и взятия ее в свои руки, в том случае, если действия избранных органов власти угрожают конституционному строю. Это и понятно - иначе фраза о том, что народ является единственным источником власти (в Конституции РФ это статья 3) остается пустой и бессмысленной декларацией. Да, в современном мире народ (пока - до расцвета электронной демократии) не имеет возможности осуществлять власть непосредственно, и должен делать это через представителей. Но именно поэтому правовая система должна предусматривать меры предосторожности против тирании, узурпации власти, изменения конституционного строя без согласования с единственным источников власти. Такой мерой предосторожности и является право на восстание. Логичнее некуда, не так ли?
http://vk.com/ultras83
Полювання на тітушок.
Можна я спробую?.. Я не економіст, але просто думки вголос:
1) Що називати масовими безпорядками - справедливе обурення і виступи народу проти щодо незаконних дій влади? Чи тотальну корупцію, "бєзпрєдєл" бандитів у погонах, тотальне розкрадання бюджетних коштів вищими чиновниками, віджимання бізнесу наближеними до ПР - проти чого власне активно і виступає народ?
2) Зараз бюджетні кошти попросту розкрадаються: багатомільйонні відкати на інфраструктурних проектах, розбудова "Межигір'їв" високопоставлених чиновників по всій Україні, закриті непрозорі держзакупівлі, списування боргів крупних ФПГ, наближених до влади (згадаймо списання багатомільярдного боргу Ахметову), фінансування проплачених провладних мітингів, роздування штату держслужбовців, а у світі останніх подій - і силовиків.
3) Замість обіцяних податкових канікул для малого-середнього бізнесу - збільшення податкового навантаження (привіт новому ПК), постійні "налети" перевіряючих, замість покращення інвестклімату - ще більша корупція і непрозорість правил ведення бізнесу, замість спрощення процедур для фізичних і юридичних осіб у відносинах з державою - збільшення дурної паперової роботи, роздуття до абсурду бюрократичної тяганини...
4) І це все зверху приправляється продажністю судів, ментів і т. д., коли грає роль не буква закону і справедливість, а розмір гаманця і наближеність до верхівки...
5) Все це ще й доправили "законами" 16 січня... За якими народ можуть банально позбавити право змінити владу і взагалі систему відносин з державою...
Так от рецепти:
1) Нова Конституція - з чітко прописаними повноваженнями всіх гілок влади і чіткими мірами стримувань і противаг, а також з більшою повнотою влади місцевих громад (а не держ. адміністрацій), плюс виборність посад суддів, місцевих дільничих і т. д. Найголовніше - закріпити право народу на безпосереднє народовладдя - підкріпити норму КУ про те, що джерелом влади є народ і ніхто не може узурпувати державну владу - закріпити нормою (міжнародною, до речі), за якою народ має право на повстання, якщо влада хоч якось намагається притіснити чи звузити його права.
2) Прозорі і прості правила "гри", тобто відносин з державою, ведення бізнесу, оформлення документів тощо: можливість отримати паспорт/довідку/свідоцтво за 15-20 хвилин в 1 вікні; мінімальний і чіткий набір податків і зборів для підприємців, при чому ввести мінімальну чи навіть нульову ставку податків для малого бізнесу та для початківців; про ліквідацію рейдерства і всілякого іншого тиску з боку держави я мовчу;
3) Переглянути державні норми і стандарти - привести у відповідність один до одного (зараз багато норм і законів суперечать один одному, я вже мовчу про здоровий глузд і світовий досвід) і до міжнародних/європейських стандартів. Багато норм і стандартів України безнадійно застаріли і не відповідають потребам суспільства.
4) Максимальна прозорість органів влади: онлайн трансляції всіх засідань рад усіх рівнів, максимальна відкритість і прозорість бюджетів усіх рівнів, тендерів і держзакупівель, можливість перевірити і оскаржити будь-яким громадянином кожну витрачену копійку...
5) Персональна відповідальність виборних посад за свої дії - можливість відкликання громадою будь-якого депутата, судді, дільничого, іншого представника влади у разі недовіри до нього виборців; максимальна прозорість доходів чиновників, суддів, прокурорів, депутатів і т. д. - як публічних осіб, що фінансуються з податків громадян; Обов'язкове знання будь-яким чиновником державної мови, обов'язкові іспити з професійної придатності, обов'язкова вища освіта і володіння хоча б одною іноземною мовою (не російською).
6) І останнє - найголовніше: розбудова громадянського суспільства! Усвідомлення усіма громадянами і виховання цього з дитсадку до останнього курсу у виші, що ми, як громадяни - несемо відповідальність за життя і розбудову держави, що тільки ми здатні щось змінити, а не стояти у сторонці з думками, що "за нас уже все вирішено", чи з вірою у "доброго царя". Усвідомлення, що тільки активна громадянська позиція людини здатна впливати на життя країни. Усвідомлення того, що владою в державі є не чиновник, не Президент, не мєнт чи прокурор - а ми, громадяни - тобто народ! Це чиновники, як наймані за наші податки менеджери, мають звітувати і бути підконтрольними народові, а не навпаки. Лише так ми зможемо збудувати націю, а не натовп!
Ось приблизно за це зараз і виступає народ, незгодний з нинішньою політикою влади...
Любое "лучше" начинается не когда рушат а когда строят!!! Изменения в социуме (стране) начинаются с изменений в человеке.!! Во первых - ДУМАТЬ и анализировать! (для этого нужно читать хорошие, добрые, умные книги!, Боевики и агитки не катят!!) Ну Ходить на выборы, голосовать не за красивого, а за того о котором МАКСИМУМ информации. Не брать и не давать взяток! Чиновникам вместо того, чтобы спрашивать "сколько я должен.....), вопрошать типа "Какого хера!!!???" И еще много много другого.... И самое последнее - уважать мнения другого..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks