Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 279 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5576, показано з 881 по 900.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    Я смотрю сырожыно пырожное опять авторитетом стал.Чудны дела твои господи(мп)
    Авторитетом?)))
    Бздит Сирожа.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    12 761

Типово

Дописів
    469

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Погуглил - студенческий строительный отряд,не?)))
    СоюзСпецОснащение. Ссылку не даю, сами погуглите. При желании

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Цитата Допис від Агент Пи Переглянути допис
    А сколько протестующих ранено или убито ?
    ПАРИЖ, 1 января. /Корр. ИТАР-ТАСС Михaил Тимофеев/. В новогоднюю ночь во Франции было сожжено 1067 автомобилей и убиты три человека. Об этом сообщил министр внутренних дел Франции Манюэль Вальс.
    но Украина , она ж такая уникальная , не правда ли .

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Я так понимаю Вы рядовой боец? Так Вам про это знать и не обязательно.

Наше дело правое. На баррикады!!!!
    Нед.
    Наблюдаю пока.
    .....
    На баррикады- так на баррикады. Идите - не задерживаю )))

Звідки Ви
    из норки
    Дописів
    789

Типово

Цитата Допис від tasha2014 Переглянути допис
    Владислав Ивченко
    http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/120009
    Сегодня 01:38663

Город засыпает - просыпаются каратели. Сумской Майдан был разгромлен среди ночи (обновлено, видео)
    Несколько десятков горожан были задержаны около часу ночи 27 января во время жестокой атаки милиции на граждан, ночевавших на первом этаже здания Дома советов в Сумах.

Захваченных доставили в горотдел милиции по ул.Первомайской. Как сообщил "Данкору" журналист Витали Кохан, ворота в горотдел закрыты, за воротами видно много сотрудников милиции. В горотдел никого не пускают. На место подъехали родители задержанных детей с адвокатами и нардеп Владимир Шульга. После часовых переговоров г-на Шульгу пропустили в горотдел. Милиция не сообщает сколько горожан взято в плен, а также что им инкриминируют. По состоянию на 3.45 из горотдела был отпущен лишь один задержанный. Он рассказал, что захват происходил крайне жестко, задержанных около получаса держали на холодном полу лицом вниз. По данным В.Кохана, в лапы карателей попали много подростков и несколько депутатов Сумского горсовета, в частности Александр Репетун (фракция ВО "Батьківщина").

По словам активистов, они не собирались сопротивляться милиции. Журналист Евгений Положий написал в фейсбуке: "Що характерно, в середині Будинку рад знаходилися в основному жінки та люди похилого віку. Вони мали інструктаж в разі, якщо міліці оголосить раптом перебування в залі незаконним, зібрати речі і поїхати по домівках. Але менти вирішили познущатися над людьми".

Напомним, что первым о нападении на сумчан сообщил г-н Положий, который написал в фейсбуке: "Увага, Суми - напали на будинок облради міліція!!! Підігнали автозаки, б'ють людей і пакують!". Кроме атаки милиции, сразу несколько пожарных машин поливали кучи снега на пл.Независимости. Этот снег использовался для блокировки входов в здание горсовета и облгосадминистрации. Видимо власти хотят превратить его в гору льда, чтобы его нельзя было использовать. Здание Дома советов окружено милицией.

С места событий сообщают, что нападение карателей произошло внезапно. Люди, ночевавшие в Доме советов, спокойно сидели, пили чай, когда подверглись атаке людей в форме. Часть протестующих смогла убежать, а остальные были задержаны без объяснения причин. По словам Евгения Положий, работники карательных органов не предъявляют документы, не поясняют причины своих действий, ведут себя нагло. Количество задержанных и их дальнейшая судьба пока неизвестны.
    Хорошо-то как, Ташенька. Надеюсь, преступники будут наказаны по всей строгости. Захват зданий - не шутка. Тюрьма поможет глупым папуасам научиться уважать законы Украины.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Жду ЧП ! Похохотать вам дадут.

Звідки Ви
    туташний Я
    Дописів
    12 269

Типово

Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами

Френд ext_1653378 скинув на ніч дуже позитивну інформацію:

Президенту України Януковичу В.Ф. Генеральному прокурору України Пшонці В.П. Всім незалежним ЗМІ (підлягає розповсюдженню та опублікуванню)

Офіційна заява Я, Іваник Тарас Ярославович, працюючи на посаді начальника відділу прокуратури Львівської області,

офіційно заявляю, що стаю на бік активістів Євромайдану. Повністю усвідовлюю, що після появи цієї заяви у всіх ЗМІ та повідомлення про це Генерального прокурора України, мене буде звільнено з органів прокуратури Львівської області, а можливо й затримано та піддано репресіям, так як і інших активістів Євромайдану, тих хто бореться з бандитським режимом Януковича. Тому, закликаю всіх працівників прокуратури України та інших правоохоронних органів не виконувати злочинних вказівок керівництва та опубліковувати свої наміри про перехід до опозиційних сил через мережу Інтернет.

Тільки разом ми зможемо перемогти цю банду. Надіюсь на те, що перебуваючи на керівній посаді в прокуратурі Львівської області зможу зробити все, щоб завадити злочинцям катувати людей та вчиняти злочини. Я, з роду козаків, тому терпіти не маю сили, коли бачу як моїх братів і сестер вбивають за бажання бути вільними. Я хочу, щоб мої діти жили у європейській Україні у якій не місце Януковичу та його банді. Я хочу бути вільним і незалежним працюючи у структурі прокуратури України та не виконувати злочинних вказівок, а керуватись лише законами України. Будучи на посаді начальника відділу по нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Львівської області я був змушений виконувати вказівки прокурора Львівської області та в окремих випадках генерального прокурора України: фабрикувати кримінальні провадження відносно активістів Євромайдану та членів сімей партій „Свобода”, «УДАР» та «Батьківщина» і мені соромно за це, за що і прошу вибачення у всіх постраждалих.

Мене примушували збирати гроші та покривати так званий програмний „конвертаційний центр”, який очолює колишній працівник податкової міліції та мій товариш Кривун Віктор Ярославович і за це мені соромно браття Українці. Я отримував нагороди та чергові звання з рук цієї ганебної влади про що жалкую кожного дня і прошу Вас пане президенте позбавити мене всіх звань та нагород, які я отримував з ваших бандитських рук, бо не буде мені прощення від моїх пращурів. Адже, щоночі я прокидаюсь з сльозами на очах, бо мені сниться мій покійний дідусь козак, який дивиться мені прямо в очі і промовляє : «Тарасе, не роби зла людям, рятуй Україну». Кожного дня я збираю всю свою волю в міцний кулак і прямую на роботу, де все крутиться по бандитських правилах.

Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком. Деякий останній час, я збираю архів документів з незаконними наказами вищого керівництва прокуратури, а також підтвердження злочинних дій осіб, які прикриває прокуратура України. У разі приходу до влади опозиційних сил, я присягаю оприлюднити всі дані мого таємного архіву, так як боюсь за життя моєї родини. Сьогодні ж, я зважуюсь відкрити для всіх громадян України крихту інформації про мільярдні оборудки сім’ї Януковича та його технічного керівника Кривуна В.Я., останній є моїм товаришем та однодумцем. Проте, я бачу, що Віктор схилився і вже не може розправити плечі, він змушений виконувати накази сім’ї Януковича та вести потаємну бухгалтерію «конвертаційного центру». Але при таємній зустрічі, ми з ним вирішили діяти як справжні бандерівці, викрити злочинні фінансові потоки конвертаційного центру сім’ї Януковича, які прямуюють на хабарі і подачки Беркутівцям та іншим силовикам, які знущаються та гноблять українців на майдані.

Оголошую частину переліку підприємств, які входять до вищезгаданого конвертаційного центру з мільярдними оборотами:

— ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 3861943 оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;
    — ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів;
    — ТзОВ «Горизонт-ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 3861943 оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;
    — ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів;
    — ТзОВ «Горизонт-Трейдінг» (ЄДРПОУ –38487897) оборот злочинних коштів 9 (дев’ять ) мільярдів;
    — ТзОВ «Найсвін» (ЄДРПОУ – 38516676) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів;
    — ТзОВ «Сіммбуд» (ЄДРПОУ – 38545822) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів;
    — ТзОВ «Сібол» (ЄДРПОУ – 3726596 оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів;
    — ТзОВ «Фобос-О» (ЄДРПОУ – 3815012 оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів;
    — ПП «Свічадо» (ЄДРПОУ – 30019487) оборот злочинних коштів 450 (чотириста п’ятдесят ) мільйонів; — ТОВ «Радіум» (ЄДРПОУ – 37266914) оборот злочинних коштів 100 (сто) мільйонів;
    — ТОВ «Ерідл» (ЄДРПОУ – 3837080 оборот злочинних коштів 750 (сімсот п’ятдесят ) мільйонів;
    — ПП «Ворк супорт» (ЄДРПОУ – 38326675) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів;
    — ТзОВ «Вітал-тех» (ЄДРПОУ – 38098097) оборот злочинних коштів 500 (п’ятсот ) мільйонів;
    — ТОВ «ОБГ» (ЄДРПОУ – 38693286) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів;
    — ТОВ «Агродон» (ЄДРПОУ – 38586997) оборот злочинних коштів 70 (сімдесят) мільйонів;
    — ТОВ «Тревелін» (ЄДРПОУ – 3842176 оборот злочинних коштів 400 (чотириста) мільйонів;
    — ТОВ «Едміт» (ЄДРПОУ – 38599485) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів;
    — ТОВ «Відродження» (ЄДРПОУ – 3819904 оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів.

Я не вдягаю маски, не ховаю обличчя, а розміщую свою фотографію, де я посміхаюсь і цією козацькою посмішкою я плюю Вам в обличчя пане Президенте та пане Генеральний прокурор, тим самим підтримуючи свій народ, опозицію та мирний козацький майдан. Я молю Бога бути почутим.

Вірю в те, що якщо Ви й встигните мене звільнити то після державного перевороту, до якого я закликаю усіх, я відновлюся в лавах прокуратури та буду тим прокурором, який буде судити Вас і просити в суду покарання для Вас у вигляді довічного ув’язнення за геноцид свого народу.

Борімося й поборемо. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

24.01.2014 року Іваник Тарас Ярославович

http://oleg-leusenko.livejournal.com/1159115.html
    Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

В Верховной Раде зарегистрировал проект постановления о принятии Кабинетом Министров Украины мер для обеспечения прав и свобод человека во время мирных собраний, который рекомендует правительству ликвидировать спецподразделение " Беркут".

Автором постановления является внефракционный депутат Николай Рудьковский.

Также в документе есть рекомендация Кабмину принять решение о запрете должностным и служебным лицам, всему составу правоохранительных органов Украины применять огнестрельное и другое стрелковое оружие, специальные средства ( в том числе, слезоточивый газ, свето-шумовые гранаты, водометы ) при обеспечении общественного порядка при проведении мирных собраний, митингов, демонстраций.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    301

Типово

Цитата Допис від skywalker Переглянути допис

ПАРИЖ, 1 января. /Корр. ИТАР-ТАСС Михaил Тимофеев/. В новогоднюю ночь во Франции было сожжено 1067 автомобилей и убиты три человека. Об этом сообщил министр внутренних дел Франции Манюэль Вальс.
    но Украина , она ж такая уникальная , не правда ли .
    Кем убиты? Полицией?

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Кем убиты? Полицией?
    киргизскими снайперами . ну всё как у вас .

Дописів
    5

Типово

Янукович МОЛОДЕЦ!!!!!!!!!!!!!Он не даст расколотся Украине!!!!!!!!!!!!

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 822

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    Андрей Ваджра - Мятеж и провокация

До конца непонятно, каким должен быть по сценарию финал странной «революции», больше похожей на спектакль. У меня есть несколько версий, но оглашать их я не буду. Могу лишь сказать, что вероятность раздела Украины остаётся весьма высокой.
    Если бы мятеж в Киеве смог победить, раскол бы пошёл по Днепру (как я об этом писал в своём аналитическом докладе), но провал мятежа в столице может привести к отпадению от Украины Галичины с прилегающими к ней территориями (приблизительные контуры «Западноукраинской республики» можно уже сейчас увидеть по «параду суверенитетов» мятежных областей).

Согласен.
    Очень похоже.
    Особенно с этими захватами ОДА.
    Скорее всего, специально организовали - посмотреть, что, где и как будет захватываться.
    Потом, скорее всего подгонят под свой сценарий - где надо оставят как есть, где нет - освободят и зачистят.
    Все - сценарий раздела Украины введен в действие.
    Без всяких референдумов, обсуждений и т.д
    Быстро и по утвержденному сценарию.

Только вопрос -утвержденному кем?

Дописів
    301

Типово

Цитата Допис від skywalker Переглянути допис
    киргизскими снайперами . ну всё как у вас .
    У нас? У нас милиция людей убивает и калечит.

Звідки Ви
    из норки
    Дописів
    789

Типово

Цитата Допис від tasha2014 Переглянути допис
    по Сумам . Есть инфа. Все задержанные, кроме несовершеннолетних, не отпустили. Они задержаны на 72 часа, далее суд.

На Першотравневу в райвідділок привезли Дмитра Лантушенка, керівника міської організації Удар. У наручниках.

Випустили першого затриманого Володимира Майбороду, голову ветеранськоі організації, 76 років, трохи побитий, але не побої - кинули обличчям об підлогу, били ногами - справили враження на цю поважну людину, а те, як поводилися міліціонери: грубо, зневажливе ставлення, і не тільки Ввешників, а й звичайних міліціонерів. Наразі випустили ще двох неповнолітніх, в одного - гемптома на голові, і одну жінку з кухні. У відділку працює адвокат, який повідомляє, що затриманих приблизно 14-15, їх опитують як свідків (оригінальний метод виклику свідків!) в рамках карного впровадження по захопленню адмінбудівлі. Кажуть, що зараз відпустять всіх, вручить на ранок повістки. Такі от справи, друзі

Затриманих починають відпускати, вручаючи кожному повістку на завтра. Повістка на допит у якості свідка. Звертаю увагу всіх, хто завтра іде на допит - скористайтесь правом на мовчання. Акцентую увагу: не відмова від дачі показів з посиланням на 63 ст. Конституції (у вас будуть про це перепитувати), а саме правом на МОВЧАННЯ. Нехай так і записує в протокол. І не вірте слідчому! Що б він вам не казав!!! Запам'ятайте - ви не скоїли нічого протиправного, а були на прийомі у народного депутата!
    БУ-ГА-ГА ! )))

В воскресную ночь. )))))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

На мой взгляд, не похоже буквально все.
    Это тактические требования.
    А стратегические ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...Вив лё Майдан!!!

Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...мировая революция неизбежна как закат солнца!
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...Вив лё Майдан!!!

Царёв и там засветился.

Дописів
    5

Типово

януковичь, пора розогнать этих боевиков и наказать их позаслугам

Сторінка 45 з 279 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті