Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 279 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5576, показано з 181 по 200.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від JOSS Переглянути допис
    Это был сергей безруков
    Че там DHL не написала на своем сайте, что с Россией не работает ?
    Поскромничали ?
    ))))))))))))))))))))))))

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Вас в театр ни разу не приглашали? Переодется можна в кого хочешь
    Доводилось бывать
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Банзаю, подивіться на масштаб подіі. снігову кулю котять руцями від міста до міста.

28 і все навколо- контекстний сегмент.
    28 хтось обов`язково закине про дві країни і так далєє.

прямо зараз:

http://www.youtube.com/watch?v=pZfR-TBv8V0

Дописів
    469

Типово

Если не ошибаюсь, у нас же есть кто-то на форуме, имеющий отношение к "Спільній справі"?
    Если да, можете хоть вкратце объяснить суть в захвате Данилюком зданий разных министерств в Киеве?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Банзаю, подивіться на масштаб подіі. снігову кулю котять руцями від міста до міста.

28 і все навколо- контекстний сегмент.
    28 хтось обов`язково закине про дві країни і так далєє.
    я навіть не знаю, як це вимовити... там Придністров"я... а тут шо? Прикальміусся?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

В Днепропетровске власть проиграла, нанеся непоправимый удар по рейтингу Януковича, - Олийнык

http://censor.net.ua/news/268207/v_dnepropetrovske_vlast_proigrala_nanesya_nepoprav imyyi_udar_po_reyitingu_yanukovicha_oliyinyk

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    я навіть не знаю, як це вимовити... там Придністров"я... а тут шо? Прикальміусся?
    нєнє. все , що не там, це Придонбасьє

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Заюнька Переглянути допис
    А у вас не возникло вопросов по поводу других видео ? На которых какие-то гомосеки захватывают админздания, швыряют булыжники в милицию, жгут милиционеров бутылками с бензином, жгут горы покрышек в центре столицы ? Или вас, кроме этих пацанов - ничего больше не удивило ?

Я тут опрашивал юристов, "министров и профессоров" - на предмет - что такое майдан и по какому праву какие-то гомосеки садят кипиш на всю страну ? Так мне ответили, что это люди действуют согласно пятой статьи Конституции.

Так вот. Эти пацаны - народ Украины, который осуществляет власть непосредственно, согласно пятой статьи Конституции.

Вот так, красавица.
    А разве власть может пользоваться услугами пацанов? Мне казалось,что власть не опускается до такого
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

нєнє. все , що не там, це Придонбасьє
    а Задонбасьє існує?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Меломан года 2012 Аватар для JOSS
    Звідки Ви
    Kamagaya
    Дописів
    8 841

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Че там DHL не написала на своем сайте, что с Россией не работает ?
    Поскромничали ?
    ))))))))))))))))))))))))
    Понятия не имею, но фактически заказать мы нифига не можем
    закончик о новом таможенном оформлении совсем свеж, будем посмотреть, что дальше. У почты россии и так коллапс был, а сейчас будет еще веселее
    "Часто ощущение счастия служит только признаком прогрессивного паралича". © Илья Ильич Мечников

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    В Днепропетровске власть проиграла, нанеся непоправимый удар по рейтингу Януковича, - Олийнык

http://censor.net.ua/news/268207/v_dnepropetrovske_vlast_proigrala_nanesya_nepoprav imyyi_udar_po_reyitingu_yanukovicha_oliyinyk
    Завтра Чечетов скаже, що то не Олійник казав і Лєна Бондаренко підтвердить)

Звідки Ви
    из норки
    Дописів
    789

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    ніхто. і пацанчікі, сплйовуючи зуби, теж казали "та я нічого не робив, у мене нічого не було
    все буде добре.
    А что тебе или мне до тех "пацанчиков" ? Какое дело ? Чем они тебе помешали ? Не дали гомосекам захватить здание ОДА ? Так и хорошо. И спасибо им. В чём проблема-то, я понять не могу ?

Типово

Хоть и не люблю я его, но трезво...
    Тигипко:

Тим часом усім необхідно чітко усвідомити: ми маємо справу не з постановкою і не імітацією боротьби, а з реальним громадянським конфліктом, що вже призвів до загибелі людей. Якщо спіраль насильства негайно не зупинити, вже буде не важливо, хто винен у виникненні нинішнього протистояння, – переможців в результаті національної катастрофи, яка нас спіткає, не буде.

Що робити в нинішній ситуації? Для початку припинити її погіршувати. Як свідчить «правило ями»: якщо ти вже в ній, припини копати. Тому будь-які дії з введення надзвичайного стану, репресії проти мітингарів, ухвалення законів, спрямованих проти бізнесу, що підтримує Майдан, будуть тільки поглиблювати кризу.

Влада не повинна намагатися придушити протест. Її обов'язок – усунути причини, що його породили: системну корупцію, зловживання в силових структурах, бездарність в управлінні економікою з боку нинішнього уряду, непослідовність зовнішньополітичного курсу. У той же час і лідери протесту, включно з громадськими активістами, повинні припинити грати в революцію і усвідомити свою відповідальність за подальше кровопролиття.
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Дописів
    8 672

Типово

Цитата Допис від VALDA Переглянути допис
    так все люди умирают. Барышню не защищаю, если что
    нене. я растерялась просто. я не люблю идею бумеранга) не там бьет. ты обидел- ты и отвечай. а не...и не так.
    за псалом не знаю. я вообще не знаю кто и для чего их пишет.
    пусть все в меру будет.

Дописів
    28 619

Типово

Данилюк красиво показывает, что можно спокойно занять все правительственные здания без каких-либо проблем. Намекает, как бы, хватит петь и танцевать, надо просто заходить во власть.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Завтра Чечетов скаже, що то не Олійник казав і Лєна Бондаренко підтвердить)
    а я на Цензорі сьодні в один фейк вже вступив, Кременчуцьку місьраду, наче не взяли.. (

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Данилюк красиво показывает, что можно спокойно занять все правительственные здания без каких-либо проблем. Намекает, как бы, хватит петь и танцевать, надо просто заходить во власть.
    А легимитизировать ее потом как?
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 271

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Хоть и не люблю я его, но трезво...
    Тигипко:
    Удивлён его позицией. Видать переговоры всё таки действуют, до чего-то договорились. Выдержал паузу и выдал.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Заюнька Переглянути допис
    А что тебе или мне до тех "пацанчиков" ? Какое дело ? Чем они тебе помешали ? Не дали гомосекам захватить здание ОДА ? Так и хорошо. И спасибо им. В чём проблема-то, я понять не могу ?
    дадада. глибока вдячність не забариться.

Дописів
    39 400

Типово

Поскольку это мне рассказывали люди, которым я доверяю, я понимаю, что так оно и было. Это значит, что Днепропетровская власть - Колесников и Удод опираются на криминал.

Они чувствуют, что в Днепре они чужие и пытаются свои криворожские порядки принести с собой. Такая власть, конечно, не может иметь авторитет у людей. Ей скоро конец. В целом, сегодняшний день в Днепропетровске наместники власти проиграли, потому что, выводя в свою защиту криминал, они не понимают, что наносят непоправимый удар по рейтингу президента.
    К вашему сведению, почетные криворожане, обычных людей в Днепре, которые могли бы голосовать за вашу партию, своим тупым криворожским быдлом с молотками вы переворачиваете на сторону революции. Подумайте своими отсталыми мозгами нужна ли вашему лидеру такая помощь", - написал он. Источник: http://censor.net.ua/n268207 Источник: http://censor.net.ua/n268207
    по ходу -зливають Ахметова і ..ето "тупоє кріворожскоє бьідло"-для чого саме так?

Сторінка 10 з 279 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті