Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 241 з 280 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5590, показано з 4 801 по 4 820.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Lessar Переглянути допис
    Ага. І Царьова. І Оборзеватель. І навіть міністрів перевірити не завадить:

От тільки одна біда.

Щось занадто багато ті тітушки на себе беруть. І головне - все підтверджують фото та відеоматеріалами.

Але ви кажіть, що то божа роса! (с)
    Уважно передивився відео - а де ж ті фото і відеоматеріали, що підтверджують намір кого б то не було, захопити АЕС? Ви собі уявляєте скільки потрібно для цього людей? Скільки там приміщень, переходів, сходів і драбин? Запевняю - той хто туди потрапив вперше - заплутається так. що й сам не радий буде.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Дякую вам, Вікторе Федоровичу! І це дісно так ! Дякую вам, Вікторе Федоровичу! Саме так, я дякую Віктору Федоровичу Януковичу. Дякую за те, що моя 13-річна донька, яка ще вчора не цікавилися нічим, окрім смартфонів та корейської поп-музики, сьогодні стежить за новинами, а в групах в соціальних мережах не обговорює макіяж, лахи і хлопців, а вступає в непримиренну боротьбу з тими, хто намагається нападати на майданівців. Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за сусіда Петра, який ще вчора думав, куди поїхати на заробітки, щоб зробити євроремонт, купити дружині шубу, а дітям планшети і ноутбуки. Сьогодні він одягнув помаранчеву каску і став на барикаду пліч-о-пліч з таким же, як і він чоловіком Іваном-Романом-Василем-Михайлом, який вчора ще теж думав про те, як назбирати грошей і влітку відвести родину до Єгипту чи бодай Туреччини. Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за студентів, яких ще вчора не цікавило нічого, окрім того, як скласти сесія, згодом отримати диплом і кудись «звалити». Сьогодні вони борються за своє майбутнє, щоб нікуди «не звалювати». Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за українських лікарів, які ще вчора прийом хворого починали з того, у скільки йому обійдеться лікування. Сьогодні вони самовіддано бігають під кулями, рятуючи поранених, скалічених. Сьогодні вони готові приймати в інших областях, якнайдалі від Києва, майданівців, аби захистити їх від переслідувань. Сьогодні вони не чекають закінчення зміни, а готові без перепочинку працювати добами. Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за батьків, які ще вчора думали тільки про те, як нагодувати свою дитину, одягнути і вивчити. Сьогодні вони думають, як зробити, щоби майбутнє їхньої дитини було кращим. Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за народ, який ще вчора називали «лінивим», «байдужим», «несвідомим», «непатріотичним», який ще вчора ділили на Схід і Захід. А сьогодні мій народ стоїть на барикадах, захищаючи свою свободу. Стоїть Петро з Тернополя поряд з Максимом з Полтави чи Володимиром із Дніпропетровська. Вони досі ніколи не бачили один одного, а сьогодні готові захистити друга, закривши його своїм тілом від кулі. Дякую за Олю, яка ще вчора ходила по подіуму, а на запитання, що для неї найважливіше у світі, відповідала: «Мир у всьому світі». Сьогодні вона цілодобово стоїть на Майдані, готуючи змореним чоловікам чай і канапки, і ніяка сила не змусить її покинути пост. Дякую за дідуся і бабусю, які віддають все, що відкладали роками, щоб бодай так допомогти тим, хто на холоді, недосипаючи і недоїдаючи, ризикуючи життя боронять свою країну, яку хочуть загнати у рабство. Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за вашу ненависть до власного народу, бо чим більше ви його ненавидите, тим більше це його об’єднує у боротьбі проти вас. Оксана ДУДАР, журналіст інтернет-видання "Новий погляд"
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Романтик года 2007 Аватар для Opium
    Дописів
    16 182

Типово

Цитата Допис від Мэгги Переглянути допис
    Opium, не приставай к народу. Иди уже спать.
    А доМЭГГИваццо тоже нельзя?

醉いどれ天使

Звідки Ви
    туташний Я
    Дописів
    12 269

Типово

Цитата Допис від semsoft Переглянути допис
    ...
    вот видите где как пишут... дезу бросают массово...
    зря они их держат. залжники это уже другая статья.
    Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від майдан хмельницкер Переглянути допис
    интересно,когда таки введут чп?
    ох и дурень! ))
    да оно уже по факту присутствует!
    если ты о выдаче оружия то как показывает практика половина его тут же оказывается у протестующих.
    но это не ровняет ситуацию. у протестующих больше человеческий ресурс плюс они четко видят свои цели в прицеле -- это хрестоматийно
    поэтому выдача стволов маловероятна..
    ...
    даже такие дебилы как депутаты ПР это понимают. потому и сцутся. цели эти --- именно они.
    хм!(c)

Дописів
    633

Типово

Цитата Допис від Нурали Латыпов Переглянути допис
    угу, если примут - на пятнашку что бы потянуло
    За ношение огнестрела в первый раз -максимум условно дадут.И не более 1-2 лет.

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Я соболезную родным погибших.
    Но погибшие, надеюсь, знали на что шли.
    Они не шли на смерть - мирные митинги у нас узаконены.

Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    72летний дед злостно избивал беркут и оболонский суд упаковал его пока на 2месяца...
    Це випадком не про те відео йдеться, де дідок намагався довести, що цепом він на майдані пшеничку молотить, а свастика на його грудях - то давній слов*янський знак а на майдані є слов*янська капиця, куди він прямує помолитися Дажбогу після молотьби?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    И при чем тут к ФАКТУ выкрасть, вывезти и убить? Вы же отрицаете именно это.
    Я не знаю всей картины.
    Соответственно, понятия не имею, как и что было на самом деле.
    Вам бы я поверил ... может быть, в том случае, если бы Вы знали "похищенных", были в курсе их дел, присутствовали при похищениях и т. д.
    А так - извините, Вы предпочитаете эскалацию напряженности в каких то своих целях, только это ясно видно.

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Volodar Koles Переглянути допис
    БТРы на фурах везут в киев
    журналисты пишут на своих страничках.

БТРы горят очень быстро. впрочем ты это наверное знаешь
    хм!(c)

Дописів
    28 619

Типово

Дня три не включать 112 -й канал, а тут включил. Божечки мой, когда это он успел так откровенно посинеть? А как же все эти ужимочки, типа, я не такая, я жду трамвая то?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    Кто упал и нуждается в помощи?
    Чиф, Тостер, СКот?

не двужопствуйте.
    Они такие же граждане как и Вы и я, у них есть право на свою т/з - надо идти их терроризировать?
    Это не двужопость-никто в одиночку не может быть прав, потому что правда у каждого своя, если нет компромисса значит нет правды в отношениях.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Типово

фигня
    выводятся из строя на раз набором юного химика
    как вариант - захватывается
    разве что закопать их
    Что? Где? Когда?

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    завтра гарант хоче підпіси від депутатів під законами. цікаво, кількість буде така сама , як Олійник нарахував чи ще більша)
    Ночью им смс рассылку сделают как вчера, ну стойких штук 20 думаю наберет, но на повестке на 28-е самое интересное, не стоит ни отставка кабмина, вообще ничего окромя обсуждения типа ситуации
    Витья корчит стоика

Дописів
    1 036

Типово

На странице ПРАВОГО СЕКТОРА был хороший обзор о ЧП и объяснение, почему его технически в нашей стране ввести нельзя.

Звідки Ви
    из норки
    Дописів
    789

Типово

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    а если человека гдето титуханы отмудохают и он обратится в больничку, я так понимаю есть шансы и в автозаке покататься? или даже в лес...
    Ты, Юрец, давай не отлынивай, а потеплее одевайся и дуй на майдан. Каску, капюшон - все дела. Мы потом будем гордиться тобой, если что.

Цитата Допис від Мэгги Переглянути допис
    ...ищут лоб Яценюка
    Не нашли его пока. ))

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Ребята, вы перестали видеть причину, вы стали шакалить на слабых, подвернувших ногу, упавших и споткнувшихся, ваша жажда поиска повода так же уродлива как и издевательство над пацаном из 4 сотни.
    Это путь в никуда.
    Алексей, вынужден с прискорбием сообщить, что ты нажрался в усмерть. Иди ложись спатки, малыш. Аа-а.

Цитата Допис від майдан хмельницкер Переглянути допис
    интересно,когда таки введут чп?
    Через несколько дней, возможно. Зависит от разных факторов.

Цитата Допис від boaboa Переглянути допис
    ну тогда китайцы , по вашему принципу, вообще не нация и достойны только презрения, а их страна никакая вообще, и развитие там гнилое
    По какому это - "моему принципу" ? Не могу уловить сути. Не могу понять(с).

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    ты уже поболее сиамского кота наговорил
    Бида-бида. ((

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від ELINA Sav. Переглянути допис
    какой смены?что Вы мелете?
    я давно не работаю в ОВД.и уже третий год борюсь за самое важное.Важнее,чем вся возня Майдановская.За жизнь своего ребенка.(у кого есть дети-сказанное поймут верно.Не восприняв высокопарно)У кого нет-принимайе как хотите.
    ну вот и старайтесь не писать в стиле остальной ботвы... сиамский кот уже дописался

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    72летний дед злостно избивал беркут и оболонский суд упаковал его пока на 2месяца...
    Про деда тоже поиколся в обвиниловке (фб бригинца) "кидался салом в правоохранителей)"))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    633

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Да похер версии. Его нет, неважно, что я думаю так же как и большинство здравомыслящих (амнистия, предложения и ппц в стиле Ялынковича). Важно что его нет, нет больше в семье отца, сына и брата. Вы осудили его заочно - мне это не по душе. Я готов убиться за принцип, но сейчас я его не вижу(((
    Его осудили гопники.
    Я то тут при чем.
    Тем более он не беркутовец.

ЗЫ.Мож он с хорошим телефоном шел или наличка была на кармане и он засветил.
    Да мало ли.
    При чем здесь вообще Майдан?.

Зы2.
    А где вы видели строителей,которые на выстрелы бегут ,а не от выстрелов подальше?
    Сомневаюсь я очень,что его не подкинули вообще.

Типово

Цитата Допис від Lessar Переглянути допис
    Це випадком не про те відео йдеться, де дідок намагався довести, що цепом він на майдані пшеничку молотить, а свастика на його грудях - то давній слов*янський знак а на майдані є слов*янська капиця, куди він прямує помолитися Дажбогу після молотьби?
    Я видео не видел, а фото его вот.

Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Сторінка 241 з 280 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті