Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 246 з 355 ПершаПерша ... 146196236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256296346 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7081, показано з 4 901 по 4 920.

Тема: Мамина беседка, болталка, флудилка (том 50)

Дописів
    10 237

Типово

Цитата Допис від Cate Переглянути допис
    Возможный родыч Яныка был пособником фашистов во время второй мировой..
    из Википедии
    Отец — Янукович Федор Владимирович (1923—1991). Был машинистом паровоза и происходил из деревни Януки, Докшицкого района Витебской области, из которой жители уходили на заработки на шахты

Дописів
    11 201

Типово

Понятно, значит он. Что там с папашка было мы не знаем, да и Бог с ним. Пусть Янык за свои дела отвечает, папашка за свои ответил, видимо.

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    18 585

Типово

Цитата Допис від Zetta Переглянути допис
    Вика, Ира, вы такие умнички!

та ну девочки по таким бумажкам, мне кажется, нельзя судить, т.к в те времена правды не больше, чем сейчас у нас в стране. сбежал из плена - все, ты фашист, пособник врагов и пофиг, что ты там на войне делал и насколько отдал себя за страну
    И даже ни капли не спорю!)

Эксперт года 2011-2013 Аватар для Zetta
    Звідки Ви
    http://gv-consultant.tilda.ws/
    Дописів
    22 906

Типово

Цитата Допис від Naomy Переглянути допис
    А мне сегодня ночью уже революция снилась и Оля Зетта на передовой! Пересидела я вчера на форуме, ой, пересидела.
    да, выспаться не помешало бы. столько ночей толком без сна

татки, ты тут? что твоя чуйка говорит? а то моя какая-то оптимистка сегодня, в приподнятом настроении) совсем какое-то новое ощущение

тут спрашивали, зачем ОГА захватывают. наверно, потому, что властьимущие не хочет отдавать власть и народ берет ее сам. чем больше захваченных административных единиц (а тут еще и нагоняй губернаторам устраивают, увольнения и т.п., не только само помещение), тем ближе цель

меня вообще в эти все дни такое чувство, будто в учебник истории попала. вспоминается, как в школе учили всякое и так это абстрактно было, а сейчас по-другому воспринимается. ну вот например, смотрю на ребят на баррикадах, понимаю, что это обычные наши мужчины, современные, молодые и те бойцы прошлого уже воспринимаются не просто как описание событий из книжки, а как бы видишь их, понимаешь, что у каждого была своя жизнь, семья. уходили и не все приходили, думаю о семьях, женах. короче через себя пропускаешь и переосмысливаешь вновь.
    или там: "тогда-то было восстание, которое длилось столько-то, потери такие-то, завоевания такие-то" и на примере сегодняшних событий осознание такое настигает нехилое
    такое что-то внутри.
    что-то мне тяжело формулировать последние дни)
    Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
    Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!

Дописів
    11 844

Типово

ну бамажки можно и сфотошопить

Кулинар года 2011, 2012
    Подпись года 2013
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 310

Типово

Во Львове даже баррикады построены со вкусом

Approved by Boberchuk
    Мнение, как *опа, у каждого своё.

Дописів
    11 844

Типово

Красиво сказано:

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 270

Типово

ничего не значит кто и кем был чей-либо предок
    важно только то, что делает человек сейчас!
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Звідки Ви
    Dnepr, Stuttgart
    Дописів
    2 110

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Повернулася*-)
    Дякую усім за підтримку!
    Я ніколи в житті не мерзла так, як за ці два дні Не рятували ані дві пари колгот і шкарпеток та зимові сапоги, ані одягнена вперше за понад 20 років шапка))), ані навіть отримані в медпункті спеціальні вставки в перчатки та сапоги, які акумулюють тепло.
    Якби не місцевий “глінтвейн” (віддалено нагадує справжній, проте зігріває) – не витримала б мабуть))) Але що таке дерев"яні від холоду і багатьох кілометрів ходіння (стояти неможлво!) ноги - я тепер знаю)

Ну, то таке. Насправді бажання втекти не було, настрій був чудовий))

Після минулої поїздки враженнями не ділилась. Це особисте якесь...не збиралася нав’язувати.
    Цього разу поділюся, бо розумію, що реальна інформація звідти – наразі є важливою і цінною. Вибачайте, що ділюся тут – тут хоч адекватний народ, бо у спецтемах лише тролі і божевільні

Кому не цікаво - вибачайте, не читайте))) За певний сумбур вибачайте, писала швидко і переповнена емоціями.

Spoiler Spoiler: Ані дня без кухні)))) 
    Отже спасибі дніпрянам і від імені Майдану також. Там наших мало Возили туди ліки, їжу. Але головне, чого там зараз бракує - це підтримки.

Втім, настрої у людей оптимістичні - Майдан все так само живе напрочуд дисциплінованим життям - сміття на Хрещатику та забарикадованих вулицях немає, немає і снігу - дороги і тротуари розчищені значно краще за більшість вулиць у Дніпропетровську))))

Всю роботу виконують волонтери, які просто-таки змагаються за це право)

Зрозумівши, що колоти лід, збирати сніг у мішки і навіть довго фігачити в бочку я на 20-градусному морозі не здатна, вирушила на звичне місце - на кухню Аби поволонтерити, мусили з подругою відстояти тридцятихвилинну чергу У підсумку потрапили на "солодкий цех" - готували мешканцям і гостям Майдану десерт)) Хліб з маслом та кільканадцятьма сортами принесеного добрими людьми варення та меду Я це бачила і минулого разу, але на кухні дійсно працюють в разових халатах, шапочках та перчатках. І знімати їх заборонено.

Не повірите, але черга з бажаючих стоїть навіть мити підлогу в медпункті!

Попри розмови, що кияни втомились підтримувати мітингувальників і останні голодують, бажаючих допомогти продуктами і всім, що потрібно - безліч! Буквально щоп"ять-десять хвилин приходять і приносять пакунки і пакуночки, ящики і ящички з продуктами, одягом, ліками....

Окремо про Грушевського. Всі, хто говорить, що на Майдані страшно - неправда, танцювати, прибирати і скандувати не страшно. Але картинка біля стадіону пробрала до мурашок: чорний дим зі спалахами та вибухами, крики, зойки і... постраждалий від вибуху світло-шумової гранати, якого пронесли у кількох метрах від мене. От це вражає і шокує. Але хлопці "терористи" і "бойовики" не страшні. Наочною є дискримінація: жінок на територію барикад не пускають. Вперто В ніч мене не пустили взагалі. Але я не відмовилась від мети і ранком прийшла знову))

Через десять хвилин суперечок мені таки вдалося пройти кордон, розмахуючи журналістським посвідченням і задавивши напором))))) Вусатий здоровань махнув рукою (мовляв, клята баба!)) ) і наказав не заходити далі "он за ті мішки")))

Направду страшний там "Беркут". Їх бік виглядає дуже зловісним, відчувається агресія - важка і гнітуча. Загалом - відчуття нереальності - в центрі європейської столиці справжні бойові дії, а їх фактично не помічають. Або ще гірше - говорять, що "так їм і треба, що вбивають"

До слова, про лідерів. Народ на Майдані понад усе довіряє Кличку. Решту лідерів вони вже практично не визнають. Кличко теж, на їх думку, не ідеал, але принаймні є надія*-) Втім, це було до того, як він оголосив про результати вчорашніх перемовин. Чи змінилися думки сьогодні – не знаю.

Spoiler Spoiler: і душевне 
    Ну і наостанок - душевне. Те, що тОркнуло дуже сильно.

В очікуванні Кличка ввечері зібралося дуже багато людей. Я дивилася на хлопців, які гордо стояли нагорі зведених за кілька годин міцних високих барикад, і мені стискалося серце. Вони тримали в руках прапор України і безстрашно дивилися в лискучі шоломи беркуту, знаючи про снайпера, розуміючи, що будь-якої миті можуть стати його черговою жертвою, або першими жертвами штурму, що може розпочатись кожної секунди.

Не знаю, про що вони думали, не знаю, чи вони боялись. Я боялась за них і водночас ними пишалась. Їх сміливістю, відвагою, вірністю собі і своїм переконанням.

Як мати, я би охоче стала там замість них і віддала своє життя за життя когось із цих шляхетних юнаків, які подарують Україні не одного безстрашного воїна, не одну порядну людину, але....вони б мене не пустили. Вони – справжні Чоловіки.

Матерям, які виховали таких синів, я хочу висловити своє захоплення. Я, чесно зізнаюсь, не впевнена, що змогла б. І не кожній це вдається. Я заздрю цим матерям і висловлюю пошану і щиру подяку.

Більшість з нас, жінок, готові віддати життя за свою дитину. Набагато менше, нажаль, наших дітей готові віддати життя за своїх батьків. Тактика потурання, гіперопіки, балування, безкарності – її наслідки ми можемо бачити чи не щодня у тому числі й у міліцейських зведеннях.

Однак серед молоді, основними цінностями для якої наразі є пофігізм та айфонізм, серед молоді, життя якої проходить в смартфонах, планшетах та клубах, серед цих хлопців “коспомолітів”, які здатні пройти повз хуліганство, зґвалтування, пограбування, вбивство, вважаючи, що не зможуть протидіяти злочинцеві і своє життя дорожче, серед інфантильно-аморфної більшості, виявилось, є ті, кому найперше важлива свобода, чесність, відповідальність. Ті, хто готовий віддати життя за Матір, за Батьківщину.

Це дорогого вартує.

Вони – серед нас. Звичайні собі на вигляд хлопці, яких десятки і сотні тисяч. Але лише вони, кількасот відчайдухів з цих сотень тисяч залишили свої справи, відірвалися від комп’ютерів та соцмереж і прийшли боронити своє і наше майбутнє, людські цінності та ідеали.

Для них це не гра – там направду нелюдські умови: там страшенно холодно, там важко дихати і там, на барикадах, справді небезпечно. Проте вони не здаються, не опускають руки, не скиглять, не йдуть. Вони воліють якщо і загинути, то у боротьбі за Україну, а не від рук п’яних відморозків або садистів у міліцейській формі. І я вірю, що перемога буде за ними. Принаймні моє серце лишилося там, з ними.

Додам ще, аби картинка не видавалася надто пафосною і рожевою. Так, вони не янголи) Вони палять, вони лаються, вони прогулюють пари в вишах, вони надміру ідеалісти, вони надміру вперті і гарячі ...багато в чому, вони такі самі, як і решта хлопців їхнього віку. Але варто один раз побачити їхні очі, аби зрозуміти, що не в усьому.

А отже: "Слава Україні!"
    Спасибо вам огромное за такие эмоции!!!

Звідки Ви
    bioshop.com.ua
    Дописів
    19 675

Типово

Спасибо за рассказ о Майдане.
    Востаннє редагував ксюха: 24.01.2014 о 18:05
    Туристическое агентство GoToTravel.club
    Подписывайтесь на Viber канал

Дописів
    11 844

Типово

По чкалова топает колона активистов. с флагами и кричат Слава Украине.

а пишут что собирались в парке Калинина блокировать выезд Титушков с автовокзала.

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис

а пишут что собирались в парке Калинина блокировать выезд Титушков с автовокзала.
    СБ вчера свекровь уехала домой
    а то б гостевой визит продлился )))

Звідки Ви
    памятник Славы
    Дописів
    20 598

Типово

Цитата Допис від Amica Переглянути допис
    Кто там хотел политинформации за последние два месяца, вот хороший анализ+программа выхода из кризиса - Віддайте йому Межигір’я!.
    Спасибо за ссылку
    Какая умница журналистка, действительно отдать ему все, что сможет забрать и забыть про него, как страшный сон (хотя это вряд ли получиться - уже Гарант стал историей)

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Цитата Допис від Boberchuk Переглянути допис
    Во Львове даже баррикады построены со вкусом

ток не хватает кофейных чашек, правда? )))

Дописів
    11 844

Типово

ошиблась
    Востаннє редагував Agr@ell: 24.01.2014 о 18:19

Звідки Ви
    bioshop.com.ua
    Дописів
    19 675

Типово

Spoiler Spoiler: инфо из ВК:  

Сегодня у нас в шесть сбор в центре,а приблезительно на девять запланирован штурм ОДА, кто к Дюку на шесть не успевает - пусть идут сразу к ОДА!!! Репост!! Срочно!!!Также сообщают, что среди титушек будет много из ультрас, готовтесь к жесткой оброне! Берите медикаменты, особенно девушки!! Репост!!
    так это ж в Одессе или думаете, что наши туда собрались?

В Днепропетровске взяли в осаду ОГА

Туристическое агентство GoToTravel.club
    Подписывайтесь на Viber канал

Эксперт года 2011-2013 Аватар для Zetta
    Звідки Ви
    http://gv-consultant.tilda.ws/
    Дописів
    22 906

Типово

Spoiler Spoiler: инфо из ВК:  

Сегодня у нас в шесть сбор в центре,а приблезительно на девять запланирован штурм ОДА, кто к Дюку на шесть не успевает - пусть идут сразу к ОДА!!! Репост!! Срочно!!!Также сообщают, что среди титушек будет много из ультрас, готовтесь к жесткой оброне! Берите медикаменты, особенно девушки!! Репост!!
    к Дюку - это Одесса? где в Днепре Дюк?

у нас на 16 ч стояли и ушли куда-то часть (не по домам), а часть осталась старшего поколения. а вот к ОДА или нет не знаю
    Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
    Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!

Кулинар года 2011, 2012
    Подпись года 2013
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 310

Типово

http://www.056.ua/news/461116
    Approved by Boberchuk

Кулинар года 2011, 2012
    Подпись года 2013
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 310

Типово

Цитата Допис від Люля Переглянути допис
    ток не хватает кофейных чашек, правда? )))
    Ага. Но всё равно, по-львовски, интеллигентно.
    Approved by Boberchuk

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    6 058

Типово

Всем, привет

А у нас в Днепре таки тоже намечается, что-то

Танюшка, а дай почитать ссылку. А то любопытно! Сижу дома и собираю данные то с фейсбука, то с контакта, от с новостей - любопытненько все скомпоновала в кучку и вот теперь интересно посмотреть на Днепр.

Днем была в центральных частях город по работе, но я правда быстренько, но так никого и не встретила!

Сторінка 246 з 355 ПершаПерша ... 146196236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256296346 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті