| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Где они есть ? Если стрелявший не идиот - гильзы унесены и уничтожены.
Ну да, ему-то уж точно далеко до вырожденца Луценко, твоего кумира - явного дегенерата. )))
Ты не способен к дискуссии изначально - по вполне очевидным причинам.разрыв шаблонов? нуну
вякай, который вторник радуешь))
и да, извини, что хотел твой словесный понос перевести в дискуссию)))
"Я имею свое мнение, другим не навязываю, только делюсь. Поделитесь своим, может я заблуждаюсь. Но чего-то никто не делится. Только проклятия и лозунги. Значит, нет единого мнения. И еще, при всех режимах будет “Беркут”». (с)
ППКС
Ну то такэ...
Ультрас "Зоря"Луганск підтримали Євромайдан, назвавши найманців "простітушками"
Організація футбольних уболівальників "Зоря Ультрас" провела збір на стадіоні "Авангард" у Луганську у зв'язку з ситуацією у країні.
Про це повідомляється на сторінці організації "Вконтакте".
Члени руху прийняли рішення про те, що ніхто з членів організації не повинен їхати до Києва у якості "тітушок".
"Хто "поведеться" та поїде у Київ "заробляти", можуть не повертатися. Пам'ятайте про свою честь", - йдеться у повідомленні, передає 0642.ua.
Окрім того, цивільний сектор луганського Євромайдану запропонував місцевим ультрас об'єднати зусилля, зокрема мова йшла про те, що футбольні вболівальники могли б охороняти акції активістів.
не можу? чой-та? я тебе зрозуміла -ти не розумієш русскіх людей, які за Україну, але залишаються русскімі. ти розумієш бурят, які відмовилися від бурятства і записалися русскімі, при цьому живуть своєю культурою, а не русской.
питання КД знімається, бо воно усугубляєт)
прийняти українське - це прийняти державу з її населенням, з бажанням українців мати незалежність. Галіція -частина України .немає у українства бажання стати частиною колишньої імперіі - прийми і змирися
Олєжка руліт? ти ж не з переляку цю фігню написав, нє?) ну да, це у мене шось забавне, а тобі заборонили бути русскім на Україні і спілкувати російською?)И кого щас больше. Твоих сторонников или олежкиных? Твое мировоззрение это эдакий забавный феномен. А олежка нынче рулит
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в том то и дело, я говорю что пули на фото из киева стреляные и это заводская серийная работа, а не кустарь. Ссылки есть от 2008 2010 года, с фото выставки со стенда МВД, и с буржуйского хантфорума, на которых стоит такой б/п. А некоторые утверждают что это не заводская работа и такую пулю любой бухой токарь выточит и напильником прихерячит сердечник видимо.
И кстати отлитые блондо с 50 метров в 10-см круг 4 попадания и 4 промаха, промахи примерно от 1 до 5 см, но в принципе с мыслью о шаровой молнии согласен.
25 ОДПДБР БРАГ "В небі янголи, на землі боги"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks