| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
гражданская война это когда есть противоборствующие классы... да еще и на одной территории...
не вижу кто против кого будет... галлы будут захватывать власть у себя... на восток не сунутся
реально у федорыча нет рычагов надавить на галицию... хотя бы куево удержал...
кто в проигрыше будет так это восточные свидомиты... здесь у них не хватит ресурса
Зник один з лідерів Автомайдану Булатов - активісти
http://news.liga.net/ua/news/politic..._aktiv_sti.htm
а я його поважаю.
А я не говорю о невозможности.
Я рассматриваю только известные мне факты.
Примерно так:
Беркут - отморозки, но в первых рядах, по просмотренным роликам, стояли сотрудники не ниже майора, на вид вполне трезвые.
Когда показывали "активных революционеров", пару раз были сомнения в нормальном состоянии.
Власть не заинтересована в эскалации конфликта, а противная сторона заинтересована.
... ну и дальше можно проводить аналогии ... или не проводить ...
ну если про свои, то он как-то наверное опрометчиво, как обычно, не подумавши....
Витьок зашевелился... видать таки ЧП собирается вводить...
http://www.president.gov.ua/news/29980.htmlПрезидент України Віктор Янукович вважає за необхідне розглянути ситуацію у країні на позачерговій сесії Верховної Ради.
Про це Глава держави сказав під час зустрічі з Головою ВР Володимиром Рибаком.
«Ви знаєте, що масові заворушення, які відбулися останнім часом, супроводжувались насиллям, кровопролиттям, підпалами. Тобто, сьогодні ситуація вимагає негайного врегулювання», - сказав Президент.
«Я просив би Вас закликати депутатів зібратися і обговорити цю ситуацію», - підкреслив він.
На переконання Глави держави, парламент має стати майданчиком для продовження врегулювання політичної кризи.
«Ті переговори, які сьогодні йдуть у мене з опозицією, - це одна частина врегулювання політичної кризи. Друга частина - цю дискусію треба переводити на парламентську площадку. Пропозиції, які будуть напрацьовані і під час моїх переговорів, і під час підготовки до сесії разом із народними депутатами, - їх треба розглянути в парламенті», - зазначив Віктор Янукович. Він наголосив на необхідності продовження роботи парламенту, незважаючи на відпустку депутатів.
У відповідь Голова ВР Володимир Рибак зауважив, що у зв’язку з ситуацією в країні «відпустка буде пізніше».
«Є дуже багато питань, які треба вирішувати не на Майдані, а треба вирішувати в сесійній залі. Справді, треба, щоб опозиція і більшість зібралися і розглянули ті питання, які виникають: і відставка уряду, і ті питання, які є по тим законам, які Верховна Рада прийняла», - зазначив В.Рибак.
За його словами, більшість і опозиція мають дослухатися один до одного, але «на першому плані треба поставити питання спокою в нашій державі».
«Думаю, що я сьогодні вже підпишу таке розпорядження, і на початку тижня ми запросимо депутатів Верховної Ради, щоб розглянути всі питання, які сьогодні виникають», - підкреслив Голова ВР.
Президент України Віктор Янукович вважає за необхідне розглянути ситуацію у країні на позачерговій сесії Верховної Ради.Про це Глава держави сказав під час зустрічі з Головою ВР Володимиром Рибаком.
«Ви знаєте, що масові заворушення, які відбулися останнім часом, супроводжувались насиллям, кровопролиттям, підпалами. Тобто, сьогодні ситуація вимагає негайного врегулювання», - сказав Президент.
«Я просив би Вас закликати депутатів зібратися і обговорити цю ситуацію», - підкреслив він.
На переконання Глави держави, парламент має стати майданчиком для продовження врегулювання політичної кризи.
«Ті переговори, які сьогодні йдуть у мене з опозицією, - це одна частина врегулювання політичної кризи. Друга частина - цю дискусію треба переводити на парламентську площадку. Пропозиції, які будуть напрацьовані і під час моїх переговорів, і під час підготовки до сесії разом із народними депутатами, - їх треба розглянути в парламенті», - зазначив Віктор Янукович. Він наголосив на необхідності продовження роботи парламенту, незважаючи на відпустку депутатів.
У відповідь Голова ВР Володимир Рибак зауважив, що у зв’язку з ситуацією в країні «відпустка буде пізніше».
«Є дуже багато питань, які треба вирішувати не на Майдані, а треба вирішувати в сесійній залі. Справді, треба, щоб опозиція і більшість зібралися і розглянули ті питання, які виникають: і відставка уряду, і ті питання, які є по тим законам, які Верховна Рада прийняла», - зазначив В.Рибак.
За його словами, більшість і опозиція мають дослухатися один до одного, але «на першому плані треба поставити питання спокою в нашій державі».
«Думаю, що я сьогодні вже підпишу таке розпорядження, і на початку тижня ми запросимо депутатів Верховної Ради, щоб розглянути всі питання, які сьогодні виникають», - підкреслив Голова ВР.
http://www.president.gov.ua/news/29980.html
один сбежал в открытую в Германию, по фамилии Коба, такая символичная фамилия.
журналюга один тож сбежал в Германию,
начали прятаться и разбегаться, похоже
Добра и удачи!
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
ну мы же не про оцепление говорим, там то понятно.
Вызывает же сомнение однобокость травм, людей которые говорят что их захватил или беркут или сотрудники в штатском, которые их потом били.
Вот про это я и говорю, да и стрельба по медикам и журналистам вполне реальна, знаю о чем говорю, они могли замазаться кто больше например или кто метче попадет, вариантов много для замазывания. Вот это и не смешно. А реально вполне.
25 ОДПДБР БРАГ "В небі янголи, на землі боги"
Действия власти говорят об обратном.
Законы от 16.01 - очень подходящие и принятые подходящим образом в подходящее же время, заявление Азарова о мат.бонусах и квартирах для беркута - очень лояльное, особенно если учесть, что средства на это будут выделяться из бюджета, сформированного на налоги тех людей, которых избивает этот самый беркут, и многое другое.
Можно сказать, что конфликт поддерживается исключительно усилиями власти - как только чуть затихает, следует резонансный вброс.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks