| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да власть вобще все проибала.. ну это если так не было задумано конечно... гражданская война, единственный способ избежать дефолта... так что власть очень даже может быть инициатором... тем более у нее в обязаностях поддержание порядка... лично я считаю что 80% это вина власти в ситуации в стране, но не удивлен, почему так происходит, потому что знаю, что такое эта власть..
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Красиво идут..Ну с Богом!!
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
20-річний євроактивіст Сергій Нігоян, який загинув на вулиці Грушевського під час протистоянь співробітників МВС та активістів, після закінчення Євромайдану хотів повернутися додому і стати актором. Про це розповів керівник проекту "Наш Шевченко", в. о. художнього керівника Черкаського драмтеатру Сергій Проскурня. Його вразило, як юнак з вірменським корінням з Дніпропетровська напам'ять читав вірш Шевченка "Цей хлопець був охоронцем одного з проходів. Мав яскраву зовнішність. Очевидно, він не схожий на українця. Я запитав, чи він знає поезію Шевченка. Виявилося, що він з Дніпропетровська і прекрасно говорить українською мовою. Мріє стати артистом", - поділився Проскурня. Читайте також: У Генпрокуратурі підтвердили загибель двох людей на Грушевського Він за фільмував, як Нігоян цитує уривок з поеми "Кавказ" і поділився відео. Нагадаємо, сьогодні зранку на вулиці Грушевського в Києві було знайдено тіло молодого чоловіка, який загинув від вогнепального поранення. Пізніше стало відомо ім'я загиблого. Ним виявився 20-річний вірменин з Дніпропетровська Сергій Нігоян.
http://tsn.ua/politika/20-richniy-za...ka-330643.html
Близько 6 години ранку молодого чоловіка принесли у медичну службу штабу опору з кульовими пораненнями в голову, шию й груди
"погнали наши городских"
барикады прорваны на Грушевского
Революцию задумывают романтики, осуществляют фанатики, а пользуются ее плодами подлецы.
на Грушевского смотрите?
вроде придурки уже стали пугаными, не так напрыгивают на беркут, побаиваются,
зрители меня умиляют - реалити-шоу, и шанс схлопотать в реале
Добра и удачи!
впереди милиция ( не беркут)
Здесь ничего хорошего уже не случится …
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks