| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
: кто мы? Кто мы? Спроси зарю, спроси лес, спроси волну, спроси бурю, спроси любовь.
а дальше пожизненное правление нынешней власти опирающейся на беркут и титушек
вы будете голосовать против, только ваши голоса будут класть в другую стопочку, вы пойдете возмущатся - вам сожгут авто, вас увезут в лес неизвестные, будут бить целый день, и оставят у сосны с мешком на голове молится, потом еще впаяют условный срок...
Есть только один мирный способ закончить конфликт. Но он не реальный в силу недальновидности этого одного, от кого он зависит.
Тем, что эти - отчаявшиеся идиоты с отсутствием мозга, а те - с огромной радостью и энтузиазмом выполняюшие приказ по забиению людей. Особенно им нравилось забивать лежащих на земле девчонок. Правда, некоторые с избирательным зрением этого не видели.Чем отличаются подпалившие беркут от власти?
Просто цитата.
Сьогодні на Майдані страшні втрати. Вбито Нігояна Сергія.Я пишу це і ридаю….вчора з ним говорила…тільки…а його вже нема…Сергію, як так?????
Вірменин, народився в Україні, батьки з Вірменії. Живуть в Дніпропетровській області.
Попав на Майдан сам, після штурму 11 грудня. Стояв на нашій барикаді від Лядських воріт. Бородач, молодий такий…21 рік…завжди вітався зі мною…розказував, як в селі його не любили, бо він був не таким, як всі…Він перший, хто кинувся захищати людей 19 січня…Вчора біля барикад сказав мені, що зареєструвався у фейсбуці…Кажу добав мене, а він йшов в туалет…каже, прийду і добавлю…Ти йди до хатини,а я зараз підійду…Він не підійшов…і сьогодні його вже нема…
Ну чому так?????
Сергіююю…ти ж таким молодим був!
Я про нього раніше писала…Пам`ятаєте його? Він гарненім був…
І завжди ходив зі своїм національним прапором – червона, синя та ще якась полосочка…я не пригадаю зараз…ЙОГО БІЛЬШЕ НЕМА!
Убили ті, тварі і суки його!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks