| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А Кличко с презервативом, похоже, хорошо вмазал, или мне показалось ??
У свою чергу старший радник президента Обами Алек Росс заявив: "Сутички у Києві є безпосереднім результатом дій Партіі регіонів з криміналізаціі права на волевиявлення".
========
Посольство США закликає до припинення зіткнень між демонстрантами і правоохоронними органами у Києві.
Про це йдеться у заяві посольства США, розміщеній на офіційній сторінці відомства.
"Ми закликаємо до спокою і спонукаємо всі сторони припинити будь-які дії, що провокують або мають своїм результатом насильство", - йдеться у заяві.
"Крім того, ми закликаємо уряд України негайно розпочати переговори з усіма сторонами, щоб вирішити проблему політичного протистояння, розглянути вимоги протестувальників і запобігти поширенню насильства. Насильство служить тільки нагнітанню страху і сум'яття та відволікає від необхідності політичного рішення, яке є найкращим способом виконати волю українського народу", - зазначають у посольстві США.
http://ukrainian.ukraine.usembassy.g...ge-dialog.html
надо было к пакету резонансных законов присовокупить статью за мужеложество.
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Яценюк договорился с Яныком о круглом столе... завтра..., по ситуации вот этой, конкретной сегодня, ни слова (ну нам по крайней мере не огласили), да и видим с камер ситуация не меняется значит пустили всё на самотек.
Из власти, официальных лиц, никто на себя смелость не взял появиться сегодня или хоть что - либо заявить или "дапашливы", или "компромис" или "пообещать".
Ситуация и сегодняшняя решаемая, только никто не хочет или не может...в этом вся и беда.
по вебке на майдане вполне спокойно, кто-то там для нескольких сотен что-то говорит с трибуны
Добра и удачи!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks