| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бачте, воно як...
смотрю я на вас. ребятушки. на всех этих суболгов. фараонов. и думаю: - за что?
вот правите вы бал на ветках форумов. людей мутите...
за что? ... ведь не за деньги (в такое не верю) ...
или сущность у вас гнилая... или не люди вы (
ведете себя как дерьмо. врете. оскорбляете. наушничаете.
ни совести - не флага...
а с другой стороны Украина потеряла 7 миллионов населения СЕМЬ МИЛЛИОНОВ
те что пали во второй мировой - просто ушли под пиздёшь......
http://www.youtube.com/watch?v=wUQsZ983LBM#t=14899
Лучше не смотреть![]()
у него в ФБ стянула, 16 числа написал
План лікування:
1. Ніякої паніки та розпачу. Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв.
2. Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору. Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області - той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті.
3. Лідери опозиції припиняють виборчу президентську кампанію. Рейтинги, комбінації і піар - до дупи. Інакше там будемо всі разом.
Натомість політики просять, якщо треба - то й навколішках, просять людей перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди з Дня Злуки 22.01.
4. В призначений час мобілізації всі українці - на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами - битися за вільну Україну. Мери вільних міст і містечок - запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти - на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни - на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики - на вулицю, разом з сім'ями і помічниками, на своїх авто і пішки - битися за демократію в цій країні.
Втрачати вже нічого. Прийняті закони - це тюрма суворого режиму для всіх, хто почуває себе вільною людиною.
Це той час, коли перевіряється на практиці "Душу й тіло ми положим за нашу свободу"
Це момент істини.
Добра и удачи!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks