аронец лайф включайте
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В духе Гло:
"39 мин. назад с помощью мобильного
Значить, після виступу Тягнибока, я інших лідерів не слухала. Те, шо було - це було таке ганьбище, шо не передати.
Почав нити про порушення влади, ще там свої естрадні прийомчики спробував... за то шо влада рано чи пізно...
Тоді йому кричать: "ми це все знаємо! Задовбав"
Він прикинувшись глухим далі веде шо влада нас боїться, значить план дій - продовжувати шо робили...
Люли свистять, кричать "Лідера! Лідера! Діємо!"....
Тягнибік: "Підписуємо?"
Люди: "Нііііі! Іди нахєр!"
Далі він злетів з катушок, почав за ніпровокаціям, не дамо негідникам нас посварити...
Пішов під свист. Плювались навіть проходящі бабусі. А молодь кричала "підарас!
https://www.facebook.com/shtabko/posts/588010541279348
Добра и удачи!
"Знаю я эту девочку! до сих пор ходит в каске и улыбается!" (с) Анекдот
[QUOTE]Яценюк объявил лидера - народ Украины! Лидер стал активно расходится с Майдана[/QUOTE]
Добра и удачи!
опять на Грушевского какой-то автобус раскачивают - очень мирно
Добра и удачи!
http://hromadske.tv/episode/128
Сколько людей там,посчитали уже?
(Она что одному Баскову ставила голос? У неё много учеников!)
А теперь по сути, шановный Гололобус.
Пока народ узрел явление трех слуг дьявола, что поведут за собой бесов, огнем и мечем кропить воруг в Великий праздник Православный. Так, чи ні?
Я Вам, Гололобус, скажу шёпотом по большому секрету (только ж Вы смотрите, никому). То что центр Украины, её сердцевину превратили в мусорник на радость жителям Западной Европы, это ещё не на столько мерзко (оно исправимо и очень скоро!), как мерзко то, что наши любі друзі, организовывая поход, не определились с вожаком, лидером, единым кандидатом. А это нехорошо.
И Вы, как милиционер, которого учили смотреть в корень проблемы, просто обязаны с этим согласиться.
а зачем украине армия?
понятно - зачем тут мылысыя...
но за чем евро-попуасам армия?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks