| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дереза, а вы местная? или из-под флага на аватарке?
я потому интересуюсь, что хочется понять, с каким настроением вы ждете.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
их усилила слабость противников... они не получили реального противостояния НИ ПО ОДНОМУ вопросу и действию... я конечно могу предположить, что они подозревали что оппы просто нет, но ща это уже видят все... а то что рано или поздно это все закончиться это понятно... вот только жить это время ведь тоже нужно...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
1. Розглянути проект Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік (реєстр. № 3000), поданий Кабінетом Міністрів України, за такою процедурою:
представлення проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік у Верховній Раді України – 19 грудня 2013 року;
розгляд проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік народними депутатами України, формування пропозицій до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік і подання їх Комітету Верховної Ради України з питань бюджету – не пізніше 12 години 21 грудня 2013 року (пропозиції, що надійдуть після 12 години 21 грудня 2013 року, Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету не розглядаються);
підготовка Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету за участю уповноважених представників Кабінету Міністрів України пропозицій до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік та подання таких пропозицій на розгляд Верховної Ради України до 10 години 24 грудня 2013 року;
розгляд проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік (реєстр. № 3000) з пропозиціями Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та прийняття його в цілому 24 грудня 2013 року.
2. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/w...1?pf3511=49356 голосили за это изначально, даже как видим решение приняли, а потом каким-то волшебным способом он как-то превратился немножко в другой док)
К сожалению, закон обратной силы не имеет. Много такого если поискать. Но отвечать Вам же нельзя, Вы сразу в слезы к тестику, говорящему по фени и вызывающему не только, Ваше, восхищение
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post24424897
чтоб далеко не ходить. ну приятный же человек)
Кстати, думаю организовать фонд. Каждому русскому по 0,5 водки ежедневно
Хочется каждый день дарить праздник.
Востаннє редагував iiss: 17.01.2014 о 13:02
не сцать!Сегодня утром председателя правления ПАО "Уманьгаз" Владимира Мельника застрелили в своем кабинете.
Владимир Мельник возглавлял городскую организацию Партии регионов.
Ну я ж уже и проанализировал: все плюшки у Януковича, и он на коне.
А вы спорите мол он на краю пропасти. А кто тогда дивиденты на майданных и около событиях собрал?
А чтоб никто в результате таких волнений не выиграл чего нить, так в политике так не бывает. Политика она такая штука, шо там обязательно хоть кто нить но должен ситуацию в свою пользу обернуть, на то она и политика.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks