| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эта штука посильнее 58-й статьи будет!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
А вот это совершенно правильно - пусть себе торгуют табачком до водочкой!21. Церкви не можуть здійснювати "екстремістську діяльність
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Следующее утверждение истинно.
Предыдущее утверждение ложно.
толковые вещи написаны. не все - но есть. хотя думаю что это очередной фейк от каких-нибудь уркаинскоправдных журнашлюшек или бютарасов
жаль что истеричкам этого не понять
плюс опять же. полгода ждать.
рекомендую прочитать не то что журнашлюшки и прочие жоппозиционеры переврали а оригинал:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/w...1?pf3511=49483
к примеру вот этот бред:
выглядит так:1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки.
ну и так далее.1) статтю 122 доповнити частиною п’ятою такого змісту:
"Здійснення особою, яка керує транспортним засобом, руху у колонах в складі більше п’яти транспортних засобів без узгодження умов та порядку руху з відповідним підрозділом Міністерства внутрішніх справ України, що забезпечує безпеку дорожнього руху, що спричинило створення перешкод для дорожнього руху, -
тягнуть за собою накладення штрафу від сорока до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.";
меньше читайтесоветскихжоппозиционерных газет (с)![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks