Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 607 з 788 ПершаПерша ... 107507557597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617657707 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15757, показано з 12 121 по 12 140.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    а есть тут некоторые, которые хочут помусолить эти "новости". С ними то как?
    А разве не ты эти новости сюда притянул, чтобы помусолить ?

Дописів
    5 977

Типово

Лена, хватит врать.
    Потом опять тему с извинениями будете создавать? Забыли уже?
    I am not perfect, i am LIMITED edition!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    у мене- ні. на мою думку -це слова Кужель. а що не так в словах ?

Рола. Там в соседней темке я погорячился.

Приношу свои извинения..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис

Супер! Начал смотреть и не смог оторваться до конца!)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    Само собой.)))
    Был бы свидомитом давно уже обосрался бы.
    Глобус, ты же не конченый даун вроде, зачем ты тухлую майдаунскую шваль поддерживаешь? Им капут уже скоро , они сами себя сожрали и изжили. Это тупик - верно тебе говорю.
    Ргд, попробую тебе ответить.
    Я людей швалью и мусором не считаю, подонками, пидарами, тупыми могу, а швалью нет. Это не человеколюбие, это жизненная позиция.

Лох не тот кто стоит, борется, проигрывает, а скорее лох тот, кем пользуются, а те аналитики из Вашего лагеря, которые знают, что им туфту вешают и хавают это со знанием дела - это дважды лохи, эдакий идиотский мазохизм терпилы.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    Рола. Там в соседней темке я погорячился.

Приношу свои извинения..
    ок. до наступного разу)

Звідки Ви
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    Это только я не знала?:

Юра Луценко спал дома, а не в реанимации!
    Новина про побиття співробітниками «Беркуту» одного з лідерів Євромайдану Юрія Луценка збентежила багатьох людей.
    А от сусідів екс-міністра внутрішніх справ це повідомлення просто шокувало.

Сьогодні вранці повідомлення про розбиту гумовими палицями спецпризначинців голову Луценка заполонило весь Інтернет-простір.
    Світлини з місця подій вражають великою кількістю крові на голові лідера «Третьої Української Республіки».

В числі найбільш вражених цією подією, сусіди Луценка, адже вони впевнені, що політик ночував у себе вдома.
    Вони бачили його пізно ввечері, що аж ніяк не співставляється з інформацією про його страшне побиття у сутичках з «Беркутом».
    «Жорстоко побитий» політик, який начебто втрачав свідомість, мав би провести ніч в реанімації (така інформація також може з’явитись),
    але замість цього поїхав до себе додому, де його і бачили.

До речі, очевидці блокування активістами «беркутівських» автобусів в один голос заявляють, що не палиця спецпризначенця, а бордюр розбив голову Луценка, який послизнувся і впав під час розхитувань автобусу.

Але ж журналісти обов’язково мають відшукати «сенсаційну правду», тому потрібно було сфабрикувати хоча б якісь правдоподібні докази.
    Тому, зранку жінка екс-очільника МВС, народний депутат Ірина Луценко відвезла чоловіка до лікарні, де «солодка парочка» влаштувала справжній пресинг медпрацівників.
    Подружжя вимагало від лікарів «Борису» поставити діагноз побитому, та ще й такий, щоб всіх влаштовував, а насамперед пресу.
    Для початку – серйозні травми голови та струс мозку, а далі, мовляв, видно буде.
    Головне, щоб можна було заявити про нанесені середні, а краще – тяжкі тілесні ушкодження.

В ході спілкування з працівниками лікарні, останні зазначили, що після візиту Луценків, в медичній установі поширюються чутки про запах алкоголю, який щільною оболонкою огортав постраждалого під час огляду.
    Може Луценко оковитою свої рани дезінфікував? Або ж увесь організм зсередини, на всяк випадок…
    Не отримавши згоди медиків, Юрій Луценко заручився підтримкою екс-міністра охорони здоров’я Поліщука і свого брата Сергія.
    Перший тисне на лікарів своїм авторитетом, другий – намагається дати хабар в 10 тисяч доларів.

Все це заради діагнозу черепно-мозкова травма.
    До слова, у Поліщука дещо вийшло в ситуації навколо побиття Тетяни Чорновіл, може й тепер дотисне.
    Чи личить одному з лідерів Євромайдану,
    інтелігентному політику (як він себе величає) фальсифікувати діагноз та новини про своє побиття працівниками «Беркуту»,
    потім пиячити вдома, що категорично заборонено при струсі мозку, після чого нахабно вдиратись до лікарні та вимагати поставити неіснуючий діагноз?
    Чи може Ю.Луценко вирішив геніальним чином використати свою розбиту бордюром голову для провокації чергового скандалу навколо Євромайдану?
    Так, зараз вся Україна констатує згасання протестного потенціалу «Євромайдану», люди втомлені і роздратовані,
    а політики вигадують будь-що задля утримання «революційного запалу». Але, пане Луценко, невже ви вважаєте,
    що брехня і роздмухування пристрастей – справжній шлях політика і патріота?
    Це не личить ні Вам, ні тим, хто продовжує вводити суспільство в оману заради отримання політичних дивідендів.
    Правда рано чи пізно стане відома, а брехуни і політики опиняться на смітнику.

http://blog.censor.net.ua/posts.phtml?postID=12519

А-ха-ха....
    бордюр-беркутовец ))

БУГАГА!!!)))

Дописів
    11 791

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    я думаю, тут другое. спочатку, когда Банзай свято верил в перемогу и свитле европейське майбутне - он держал фасон. а сейчас он отчаялся и на поверхность вылез разневанный селюк.))
    а с ними всегда так и происходит. главное - правильно довести

Дописів
    4 941

Типово

у мене- ні. на мою думку -це слова Кужель. а що не так в словах ?
    Обсуждать пока нечего.

Дописів
    11 791

Типово

А вот клон, точь в точь похожий http://www.argumentum.info/
    и таких еще масса. Значит, за наших животинок можно не переживать, корма им хватит )))
    это агрегаторы.
    хотя откуда вам детям гор знать что это такое.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис

А-ха-ха....
    бордюр-беркутовец ))
    Выходит, пьяный Юрий Витальевич, ощутив внезапный наплыв угрызений совести от осознания безобразности своего поведения - решил наказаться лицом о бордюр несклько раз.

Что ж, респект ему. Надеюсь, многие майдауны подхватят этот прекрасный почин.

Предлагаю учредить церемонию покаяния, когда майдауны будут подходить к основанию поваленного ими памятника Ильичу и наказываться о него головой несколько раз - в знак раскаяния и скорби по прозёванным возможностям и утраченным иллюзиям.

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від OgirOk Переглянути допис
    Имеют право. У нас демократия. И главенство его, этого самого.

Фёдрыч не даст соврать.
    Разве демократия подразумевает балабольство?

Дописів
    10 138

Типово

може трохи нахилили в бік, але схоже, що промова від Кужель.
    Чем похоже? Источник - гогносайт с несколькими клонами.

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    А разве не ты эти новости сюда притянул, чтобы помусолить ?
    А разве не Витек? Не?

ЗЫ

Ты точно не бухаешь, Заюня? )))

Звідки Ви
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Ргд, попробую тебе ответить.
    Я людей швалью и мусором не считаю, подонками, пидарами, тупыми могу, а швалью нет. Это не человеколюбие, это жизненная позиция.

Лох не тот кто стоит, борется, проигрывает, а скорее лох тот, кем пользуются, а те аналитики из Вашего лагеря, которые знают, что им туфту вешают и хавают это со знанием дела - это дважды лохи, эдакий идиотский мазохизм терпилы.

Я с уважением отношусь к протесту против воровской власти и к желанию изменить положение вещей. Но майдан - это из другой оперы, пойми. Это самосжигающаяся Руслана. это бомжи, это нацики, это экстремисты и т.д. Если ты туда придёшь, я не удивлюсь, что ты получишь пиздюлей.Это не та лошадка, не мешай людям бабло рубить.

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від VALDA Переглянути допис
    Потом опять тему с извинениями будете создавать? Забыли уже?
    давайте полновесные цитаты или брысь домой, под плинтус.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис

Отлично. Вот и первый кусочек твоего позора - ты даже и не пытаешься подтвердить свой забавный наивный высер. ))))

Продолжай... )))
    Тест, если умеешь разговаривать по теме, я так и быть буду с тобой разговаривать, доказывать тебе аксиомы, даже если ты не согласен с ними на основании своего "я думаю..", я не буду. Извини))
    Сам, дорогой, сам))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Чем похоже? Источник - гогносайт с несколькими клонами.
    характеристиками. з приводу сайтів - ага.

Дописів
    11 791

Типово

Цитата Допис від iiss Переглянути допис
    Журавлева. И контактных данных нет(
    если погуглить то можно найти ее на всеми вами любимой вашей украинской правде той самой где журналистам головы рубят и жестоко избивают постоянно
    ну это если конечно погуглить

OgirOk
    Guest

Типово

Разве демократия подразумевает балабольство?
    А што, запрещает?
    Каждый имеет право трындеть так, как ему позволяет час и натхнэння.

Сторінка 607 з 788 ПершаПерша ... 107507557597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617657707 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті