| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
добре потеревенили, але тре починати приносити користь фірмі. до вічіра! ))
Про це варто спитати у тих бізнесменів, у яких через наші гуманні суди повіджимали бізнес, або у тих людей, що маючи вищу освіту працюють прибиральниками, або студентів та бюджетників, яких шантажем зганяють на провладні мітинги, або у міліціонерів, які хотіли б працювати чесно, але повинні щомісяця відстібувати певну суму нагору і т.д.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
Добра и удачи!
Ну мабуть погано, може Ви нагадаєте, коли в Галичині відбувався з"їзд, такий на кшталт Сєвєродонєцкому? Чи може хтось з політичних сил з Галичини щось заявляв про відокремлення?
От я наприклад не знаю такого, а сепаратизм пішов зі сходу, точніше зі Півночі, від північного сусіда. Хвакт![]()
Нельзя разбазаривать земли государевы. Достались недёшево - кровью плачено. Легче гайки прикрутить кое-кому - чтоб вякать неповадно было. Только пищать.
Золотые слова. Я так и живу всю сознательную жизнь. И плевать мне на названия власти и прочую хню. Они мне жить не мешают, а я им, соответственно.
Что то я запамятовал.
Кто то, совсем недавно, кричал "государство - неэффективный собственник".
Вот все распродадим - и заживем.
Что, это была замануха для лохов ?
Теперича надо все отобрать, а когда деньги понадобятся, а они непременно понадобятся - опять продать ?
... не, ну а че, очень удобно.
Сенат США принял резолюцию по Украине.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я все розумію, шановні, але в Сєвєродонєцкє, відбувся повноцінний великий з"їзд політичних сил, не одної, де було чітко визначенні заяви і вимоги! А про які демарші чи спроби кажете ви? Можливо купка проплачених рагулів щось прокричала на якомусь містечковому мітингу, але масштаби, шановні, масштаби! Не потрібно порівнювати якийсь абстрактний Галицький сепаратизм, про який мало хто чув, і про потужний, контрольований та фінансуємий сепаратиський рух на Сході України!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks