Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 440 з 788 ПершаПерша ... 340390430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450490540 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15757, показано з 8 781 по 8 800.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    хз. я в Кіровоградській області "в народ вилазив", там пересічні вже готові на все. а починаючи з Вінницької області на деяких спорудах вивішені прапори ЄС...
    от и эти готовы на все... прям ща идти в Киев и пистить Майдан... сам был в шоке от услышанного...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від max4 Переглянути допис
    Ну вот и дайте свое определение.. патриот желает добра, мира и благополучия своей родине, только одни думают, что достигнут это путем массовых сборищ и беспорядков, у других другое видение этого, но и те и те вроде как патриоты.
    вам подобається, коли крадуть?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    от и эти готовы на все... прям ща идти в Киев и пистить Майдан... сам был в шоке от услышанного...
    ну от. а ти кажеш ситуація "тихіша", ніж у 2004.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

самому цікаво, якщо частина мого патріотизму, це - не красти, невже у Сергова що не так?
    К примеру, я не понимаю, какое отношение патриотизм имеет к языку на котором человек говорит.
    И, самое главное, в моем понимании патриотизм следствие, а не источник.

Звідки Ви
    Харьков
    Дописів
    2 281

Типово

Цитата Допис від verakot Переглянути допис
    А что вы, такой умный, для страны сделали? .
    А что можно сделать в стране, особенно на Востоке, где у 70% Совок в мозгах. Они же как собаки Павлова. У них оргазм от боя Курантов в Москве.

Плюс сейчас идет активная мифологизация СССР. Я когда слышу какую куйню говорят, то просто плакать хочется. Люди врут и сами в это верят.
    Да еще молодежь развращают. Сейчас немало молодых по 20-25 лет, которые уверены что в Совке все было как сейчас , только очень дешево и даже бесплатно.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від baronet2002 Переглянути допис
    Самые умные люди покидают страну. Как это было после переворота в 1917 г. Элита уезжает, остается биомасса из Шариковых. Тупое стадо, пушечное мясо . Генетические холопы для новых феодалов.
    А Вы из какой категории?
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

И чем он им помешал до такой степени ?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

ну от. а ти кажеш ситуація "тихіша", ніж у 2004.
    в 2004 підтримували Майдан, а зараз ні... і якщо влада той Майдан розжене то їй будуть лише аплодувати... а якщо ще когось й посадять..
    ЗІ ще одна фраза... я тепер Кличко дивитись не буду.. (бокс мався на увазі) він мені спротивив... моя спроба пояснити що Кличко два теж не мала успіху.. всі вони підари... вже не знаю, що мали на увазі...
    ЗІ ЗІ в часи помаранчевої революції той народ підтримував саме Ющенко й Тимошенко...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    К примеру, я не понимаю, какое отношение патриотизм имеет к языку на котором человек говорит.
    И, самое главное, в моем понимании патриотизм следствие, а не источник.
    якось, перед Новим роком потрапив до одного офісу (Дніпропетровськ), а там упівська символіка на стінах. але аборигени два слова до купи українською не зв'яжуть...

з.і. про причину і наслідок я того, не пойняв. (

Типово

Цитата Допис від Лубенський Переглянути допис
    А хто так вважає? Є просто ті, які чинять опір, а є дійсно такі, які вважають себе вільними, сидячи перед телевізором...
    Они думают, что стоят за свободу, хотя по сути инструмент в игре рабодержателей, если у них поменяется хозяин и от этого будут чувствовать себя свободными, то пусть стоят, абы не хулиганили и жить другим не мешали. В моем понимание свобода, это возможность делать, то что хочется, чем текущая власть мешает человеку себя реализовать и делать то, что ему хочется мне не очень понятно.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

вам подобається, коли крадуть?
    Бороться против воровства рейдерским захватом зданий и порчей государственной собственности - не лучший вариант.
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від max4 Переглянути допис
    Ну вот и дайте свое определение.. патриот желает добра, мира и благополучия своей родине, только одни думают, что достигнут это путем массовых сборищ и беспорядков, у других другое видение этого, но и те и те вроде как патриоты.
    Для начала нужно определиться что такое "твоя Родина" и "твой народ". А потом, здеь столько критиканов сидит и так им Майдан противен ,и так не интересен, и так мешает, и так они его не поддерживают, что тема уже набирает хрен его знает сколько тысяч постов НО...ни в одном посте нет, что же нужно ДЕЛАТЬ? Реально, что делать, кроме сидеть и покорно ждать от этой власти милости?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

в 2004 підтримували Майдан, а зараз ні...
    Сейчас ситуация более опасна тем, что в 2004 не было такого количества безработных, которым нечем заняться.
    А это, на мой взгляд, основная движущая сила в современных условиях.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

в 2004 підтримували Майдан, а зараз ні... і якщо влада той Майдан розжене то їй будуть лише аплодувати... а якщо ще когось й посадять..
    ЗІ ще одна фраза... я тепер Кличко дивитись не буду.. (бокс мався на увазі) він мені спротивив... моя спроба пояснити що Кличко два теж не мала успіху.. всі вони підари... вже не знаю, що мали на увазі...
    ЗІ ЗІ в часи помаранчевої революції той народ підтримував саме Ющенко й Тимошенко...
    я про трохи інше, а саме про більшу радикалізацію і полярність суспільства. не має значення, хто і за що.
    це може боком вийти.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від OgirOk Переглянути допис
    Алеж декор який хвайний.

Таку веселу греблю нагатили. То є чудовий приклад боротьби бобра з ослом.
    Декор може бути різним, але він не має ніякого відношення до інсінуацій неадеквата.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    И чем он им помешал до такой степени ?
    ну я уже Банзаю написал... что в 2004 там в основном поддержали оранжевых... ну и набрались прилично кредитов.. .ну как же Европа... вот ща эти кредиты из них выбивают... а на Обелей у них денег нету... вот и стали оранжевые с Майданами крайние... типа вогнали их в долги а теперь... я тут уже раньше писал что у мну пару хороших знакомых влетели так что лишились авто и даже жилья.. .и влетели они через БЮТовца... может там и личное но главный враг Майдан..
    ЗЫ а самое прикольное что был я двух местах в "народе" довольно таки прилично удаленных друг от друга... а настроения одинаковые...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Бороться против воровства рейдерским захватом зданий и порчей государственной собственности - не лучший вариант.
    порадьте, що робити?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

я про трохи інше, а саме про більшу радикалізацію і полярність суспільства. не має значення, хто і за що.
    це може боком вийти.
    обвоз"язково виде.. гроші закінчилися а борги залишились... уже до погромів не довго лишилось..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Сенат США прийняв резолюцію по Україні і пригрозив санкціями
    Середа, 08 січня 2014, 10:19

Версія для друку
    Коментарі0

Сенат США прийняв резолюцію про підтримку українського народу.

Про це в своєму Twitter повідомив посол США в Україні Джеффрі Пайєт.

В документі зокрема вказано, що США підтримують народ України і його суверенне право здобувати незалежне і демократичне майбутнє для своєї країни ;

Сенатори закликали лідерів у Сполучених Штатах і Європейському Союзі продовжити спільну роботу щодо активної підтримки мирного і демократичного розв'язання нинішньої кризи в Україні;

США закликали демонстрантів і членів опозиції та громадянського суспільства в Україні проводити діалоги національного примирення.

Всі політичні партії закликають утриматися від розпалювання ненависті або дій антисемітського або іншого характеру, які можуть розділити український народ;

Український уряд закликали утриматися від подальшого застосування сили або актів насильства щодо мирних демонстрантів, а також дотримуватися міжнародно визнаних прав людини;

В документі різко засуджується рішення української влади застосовувати насильство проти мирних демонстрантів 30 листопада, 1 грудня і 11 грудня 2013 року, і є заклик негайно покарати винних у застосуванні насильства.

Всіх затриманих під час мирних демонстрацій закликають негайно звільнити.

Відзначається, що в разі подальшого державного насильства щодо мирних демонстрантів, президент і Конгрес повинні розглянути можливість застосування цілеспрямованих санкцій, в тому числі візових і заморожування активів, щодо осіб, відповідальних за замовлення або застосування насильства.

Українська правда

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

якось, перед Новим роком потрапив до одного офісу (Дніпропетровськ), а там упівська символіка на стінах. але аборигени два слова до купи українською не зв'яжуть...
    И, тем не менее, "хто не скаче - той москаль".

з.і. про причину і наслідок я того, не пойняв. (
    Следствие - это когда страна, государство человека любит, ценит и уважает.
    И человек отвечает ей тем же, то есть патриотическими чувствами.

А причина - это когда "Украина понад усе" - без всяких аргументов первично.

Сторінка 440 з 788 ПершаПерша ... 340390430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450490540 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті