| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТвариЧтобы вы немного ориентировались: http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/2246-99-п
19. Якщо споживач не оплатив надані послуги з газопостачання
протягом 10 днів після строку, зазначеного в договорі чи
платіжному документі, а газопостачальне підприємство протягом
наступних п'яти днів не отримала повідомлення про оплату,
споживачеві надсилається письмове попередження про припинення
газопостачання.
У разі неоплати наданих послуг з газопостачання протягом
10 днів після отримання споживачем письмового попередження (з
позначкою про його вручення) газопостачальне підприємство має
право відключити споживача від газопостачання.
Припинення газопостачання не звільняє споживача від обов'язку
сплатити заборгованість за фактично отримані послуги з
газопостачання.
Забороняється відключати споживачів від газопостачання в
останній робочий день перед вихідними та святковими днями, крім
випадків аварійних ситуацій в системах газопостачання.
Предупреждение должно быть письменное под роспись
ЗЫ: я Землянике ссыль на нашем форуме выше сбросила. Если возникают проблемы, заявления лучше под диктовку соответствующих форумчан (в противном случае, получите "отписки").
Я лично советую обратиться вначале в ГорГаз (если пропустили возможность воспрепятствовать в устной форме) а затем и в УЗПП области и в Прокуратуру. Суд - последняя инстанция (очень долго ждать)
Предлагаю свидомим западенським бидлокаклам забрать нах сваю апазицию в лице 3 жидiв разом з йулькою та йобаним чмом ющенкам, за якого во рвали дупу в 2005 году и який вас кинув як звичайних лохив та видокремитись та жити своим коштом, як вам заматеться.
Объясните этому истеричному недоумку, что могут снять и отравить и того, кто во второй тур пройдет...Глава политсовета Батькивщины Арсений Яценюк со сцены Майдана заявил, что объявлять единого оппозиционного кандидата в первом туре выборов - это выставлять мишень, которую уничтожат еще до предвыборной гонки
"Объяснение очень четко - одного не зарегистрируют, второго снимут, третьего отравят. Поэтому сегодня выставлять одну мишень, которая будет уничтожена за 15 месяцев до выборов, - это неправильно", - подчеркнул Яценюк.
Вообще уже забрехались.
И ЭТО ваши оппонутые лидеры...
Тьфу, противно.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks