| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Значит не замужем ))
Я думала вы подругу Валду защитить надумали от Серой Мышки. А у вас эта бабская проблема ((
Ниче где-то ходит ваша половина )))
По теме тут практически никто не пишет, сплошное говнометание, Тестостерон подтвердит))
P.S. Контролируйте свой поток сознания, у вас каша в голове ))
Твою мать! И поднимается ж рука брать
79-річний Олексій Шова з райцентру Сторожинець Чернівецької області приніс 8 тисяч гривень у районний штаб партії "Батьківщина". Чоловік попросив не робити з нього героя.
"До нас прийшов старенький чоловік. Раніше я його не знала. Спочатку розпитав, як у нас справи, як ми дивимось на ситуацію в державі. Потім запитав, чи приймаємо гроші, аби визволити Юлію Тимошенко. Я запропонувала йому кинути кошти у скарбничку для пожертв на Євромайдан", - розповіла керівник Сторожинецької районної громадської приймальні ВО "Батьківщина" Катерина Ракоча.
Жінка додала, що на це дідусь відповів: "Всі не вмістяться у скарбничку" і кинув на стіл цілу купу стогривневих купюр. Там було вісім тисяч. Я була шокована від побаченого. Ми пояснили пану Олексію, що пожертви збираються на підтримку людей, які стоять на Євромайдані. Він погодився і підписав розписку".
I am not perfect, i am LIMITED edition!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks