Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 74 з 125 ПершаПерша ... 24646566676869707172737475767778798081828384124 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2481, показано з 1 461 по 1 480.

Тема: Зверски избили Татьяну Черновол

Дописів
    39 400

Типово

Суд избрал меру пресечения первому подозреваемому по делу об избиении Чорновол

Суд избрал подозреваемому по делу об избиении Татьяны Чорновол Александру Храмцову меру пресечения в виде ареста.

Такое решение вынес Печерский райсуд, Храмцов арестован до 23 февраля.

Во время судебного заседания Храмцов сообщил, что он является юристом в Государственной службе охраны.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 802

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Суд избрал меру пресечения первому подозреваемому по делу об избиении Чорновол

Суд избрал подозреваемому по делу об избиении Татьяны Чорновол Александру Храмцову меру пресечения в виде ареста.

Такое решение вынес Печерский райсуд, Храмцов арестован до 23 февраля.

Во время судебного заседания Храмцов сообщил, что он является юристом в Государственной службе охраны.

Юрист в службе гос.охраны? Вот где оказывается миллионы платят, что Порши покупать можно...)Прощай служба гос. охраны....Сядет этот юрист и на долго.....а порш конфискуют.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Достойный источник))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

OgirOk
    Guest

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Достойный источник))
    Источник как источник. Обыкновенный.

Дописів
    39 400

Типово

Жванія підкреслив, що готовий повністю сприяти слідству, але на його думку, розслідування має базуватися на фактах, а не на «записах в соцмережах». Він нагадав, що підставою для його виклику на допит став запис Костянтина Кагаловського в фейсбуці, де написано, що Жванія має відношення до рейдерського захоплення TVi і Сергія Котенка. «Я не знайомий ні з Котенком, ні з Кагаловським», – сказав Жванія на допиті.

«Кагаловський у свої корпоративні розборки готовий втягнути пів-України», – вважає парламентарій. При цьому він додав: «У мене складається враження, що в МВС завівся Джин-Джин, який замість того, щоб якісно розслідувати справу, сидить у соцмережах».
    Він поінформував, що повістка була на 30-е грудня. «Для того, щоб не затягувати слідство і розставити всі крапки над «i» я вирішив приїхати на допит сьогодні. Справа Чорновол має бути розкрита в найкоротші терміни», – сказав він.http://zhvaniya.com/ua/article/13_12...chayshie_sroki
    дійсно не розумію, нашо тягати жваній, коли тре притягнути до відповідальності за регистратор

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від OgirOk Переглянути допис
    Источник как источник. Обыкновенный.
    якщо МВС переверяє інфу з ЗМІ, чо Сивковича не притягнули? він є в цій статті.)
    питання не до вас, звісно.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

дійсно не розумію, нашо тягати жваній, коли тре притягнути до відповідальності за регистратор
    За регистратор Ярему дергали.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    10 138

Типово

приховують причину або персону, звук теж прибрали. брехня породжує наступню брехню.
    Звук? Но шум мотора на месте и удары по корпусу слышны. Если мы об одном и том же. И кстати, я бы пока не спешил утверждать вот это: "приховують причину або персону"

По крайней мере, до тех пор, пока эксперты не проверят работу регика.

Дописів
    39 400

Типово

Головна » Новини МВС » Найголовніше

ОЛЕГ ТАТАРОВ: "НЕНАДАННЯ СЛІДСТВУ ВІДЕО З АВТО ЧОРНОВІЛ МОЖНА РОЗЦІНЮВАТИ ЯКЕ ВТРУЧАННЯ У ПРАВООХОРОННУ ДІЯЛЬНІСТЬ"
    27.12.2013http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/948663

У слідства і досі немає повного відеозапису із автомобіля Тетяни Чорновіл. Ніхто із народних депутатів чи громадян так і не надав його правоохоронцям. Про це заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров.

Дописів
    1 785

Типово

А чего он не отдаёт? У нас что уже милиция с двойным дном?

Достойный источник))
    Посмотрим, что сегодня будет у Шустера!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    Звук? Но шум мотора на месте и удары по корпусу слышны.
    фахівці кажуть, що зовнішні звуки припаялє. які фахівці?-мої знайомі. тобто, інфа не офіційна.

Если мы об одном и том же. И кстати, я бы пока не спешил утверждать вот это: "приховують причину або персону"

По крайней мере, до тех пор, пока эксперты не проверят работу регика.
    нє, Флексо. це моя вигадана версія , а не ствердження.
    я не вірю, що запис -повний оригинал.

Дописів
    10 138

Типово

нє, Флексо. це моя вигадана версія , а не ствердження.
    я не вірю, що запис -повний оригинал.

А на недостающих 14 секундах- убийца Кеннеди? Я тоже ничего утверждать не могу, но думаю, что будь на этих секундах изображение хоть самого сотоны, на общую картину оно никак не повлияло бы.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    А на недостающих 14 секундах- убийца Кеннеди? Я тоже ничего утверждать не могу, но думаю, что будь на этих секундах изображение хоть самого сотоны, на общую картину оно никак не повлияло бы.
    кеннеді-некенеді - створили фундамент "а що там було направду".
    звісно, що не впливає.. але, можна було зняти копію (навсяк, як варіант) і передати міліціантам.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Я так понимаю, что Ярема не особо хочет отдавать))
    Менты натупили, протоколом осмотра не изъяли, кроме того запись с него может служить лишь косвенным доказательством, инфой на флешке они поделились, что привело к установлению авто и хозяев и недодокупивших. Он все верно говорит, есть побитое авто, есть побои на девчонке - плиз, разбирайтесь, мы всем миром помогаем.
    Если менты начнут что то фальсифицировать оно всплывет вместе с записями с камер трассы и т/д. А вот чего глав следак ерзает, что оригинал не у него - непонятно.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

звісно, що не впливає.. але, можна було зняти копію (навсяк, як варіант) і передати міліціантам.
    Флешке лично Яценюк отнес тем же утром.

Дописів
    39 400

Типово

Флешке лично Яценюк отнес тем же утром.
    а що на ній? запис який в неті? Subolg, на вашу думку - це оригинал?

Дописів
    8 672

Типово

інформація на сайті МВС з`явилася кілька годин тому і вперше я читаю її за вашим посиланням.
    хтось бреше, може Княжицький, а може хтось знов маніпулює інфою.
    вариант- 26 был на допросе, 27 был еще раз вызван- не пришел
    говорим- а он не пришел. не уточняя когда.

Дописів
    10 138

Типово

Я бы сказал по другому. Оппа сделала абсолютно верно, забрав регик с места происшествия. Потому как попади он сразу к ментам, вероятность того, что он бы пропал приближается к 100 %. Вопрос, зачем порезали и порезали ли вообще хоть что-нибудь, нужно поднимать после того, как кто то авторитетный, имея на руках доказательства, заявит нам, что таки да, что то там порезали.

Дописів
    39 400

Типово

Я так понимаю, что Ярема не особо хочет отдавать))
    Менты натупили, протоколом осмотра не изъяли, кроме того запись с него может служить лишь косвенным доказательством, инфой на флешке они поделились, что привело к установлению авто и хозяев и недодокупивших. Он все верно говорит, есть побитое авто, есть побои на девчонке - плиз, разбирайтесь, мы всем миром помогаем.
    Если менты начнут что то фальсифицировать оно всплывет вместе с записями с камер трассы и т/д. А вот чего глав следак ерзает, что оригинал не у него - непонятно.
    так а чо менти не використовують запис з траси? у них є доступ.
    два дні тому:

Лидер фракции “Батькивщина” Арсений Яценюк передал генеральному прокурору Виктору Пшонке флешку с записями видеорегистратора из автомобиля избитой журналистки Татьяны Чорновил. Автомобиль избитой журналистки Черновил / Фото : Yevheni Kuzmenko, Фейсбук Как передает корреспондент УНИАН, об этом Яценюк сообщил журналистам после встречи с генпрокурором. “Я передал только флешку из видеорегистратора. Сам видеорегистратор мы пока не должны отдавать, потому что он может там (в Генпрокуратуре - УНИАН) исчезнуть”, - сказал Яценюк.
    Больше читайте тут: http://www.unian.net/news/614325-yat...chornovil.html
    в неті- нарєзка з відео.

Сторінка 74 з 125 ПершаПерша ... 24646566676869707172737475767778798081828384124 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті