| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
шо, еще стоят???........и когда у них хавчик закончится?!)))))))))
Вчора: на Дніпропетровському "Євромайдані" "ганьбою" загугукали чоловіка, який у "вільний мікрофон" виступив за "Українську Україну - вільну й від Митного, й від Європейського союзу".
Іван Шулик відібрав у того "вільний мікрофон" й у притаманній йому іронічній манері підхопив настрій "ганьби": "Ходять тут вбогі, розповідають як гарно в Україні живеться при бандитській владі".
Так й запишемо у протокол... коментарі мабуть зайві.
До речі теж таке не раз бачив - коли просто кричали "ганьба". А чому б не потролити - не подискутувати?
Нехай відповів би на питання навіщо платити мита і там і там і як він уявляє собі економіку в такому випадку. Правда підготуватися треба до всяких самих різних демагогічних випадів, але було б весело![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Ну не дали так не дали,понятное дело,люди не на диспут пришли,а на митинг !
Методички получили новые?
Опозиція підгрібла увесь "Майдан" у регіонах під себе. Громада голосу не матиме, - джерело
Перший заступник голови партії ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов розіслав по областях, в яких створюються місцеві організації Народного об’єднання "Майдан", інструкції, згідно з якими співголовами цих організацій мають стати по одному представнику від трьох політичних партій - "Батьківщини", УДАРу та "Свободи", а також представник студентів.
I am not perfect, i am LIMITED edition!
Хорошая статья. Хотелсь бы донести ее до местных организаторов
http://www.pravda.com.ua/columns/2013/12/26/7008575/
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks