Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 24 з 125 ПершаПерша ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2481, показано з 461 по 480.

Тема: Зверски избили Татьяну Черновол

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Lessar Переглянути допис
    Ще й як можуть.

На мене якось пізднім ночером двоє гопів напали. Мобілка їх зацікавила.

Так ви не повірите, але незважаючи на те, що пики в них були ще гарніші, ніж в поцієнтки, їх таки посадили.

Так що не все так просто.

А взагалі-то це давня європейська традиція: дати політичному ворогу в пику. Навіть якщо це жінка або дитина:
    Сподіваюсь, ви підтримуєте європейські а не мордорські традиції?
    Знаєте, що мене дивує, то це Ваше невігластво.
    Розуміє , що є в кожного совка запобіжник на все європейське, але мені особисто відомі мордоські злочинці не на відсидці, а на хімії в радянські часи. Це квіточки, Ваша мобілка, в порівняні з ними.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Вы сколько лет за рулем?
    12 лет

Типово

Видео за май месяц ?

http://www.youtube.com/watch?v=cBRfmicbjWk

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    12 лет
    В 90-е не катались? Повезло. А я 20.

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    А у пацанів регістратору не було?
    Об этом не сообщалось, как и о том, что машину нашли.

Дописів
    964

Типово

В комментариях пишут, что регистратор глючный и начало конфликта сам вырезал.

ВОТ ПОЧЕМУ, водитель, как только ДТП - сразу копируй видео и мигом отдавай ментам. Лучше даже на месте (понимаю, не в ее состоянии) . Но фраза "С видео работают в штабе Майдана" еще утром настораживала.
    Ви особисто купите реєстратор, який випадковим чином буде не писати 40% ? Правда купите?

Дописів
    10 138

Типово

В 90-е не катались? Повезло. А я 20.
    И? От этого у вас открылся "третий глаз" и вы можете видеть прошлое?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    Я не вижу диагноза подтверждающего ваши слова .

Код по ЄДРПОУ може містити лише 8 символів http://1cinfo.com.ua/Articles/Kod_po_EDRPOU.aspx
    подивіться на "документі", який розмістив Дакота ЄДРПОУ немає.http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post24808256

а ось такий самий "документ" -на ньому ЄДРПОУ є http://from-ua.com/nocomments/c1240500e87cb.html, але символів більш за 8
    різна адреса лікарень.
    фейк, общєм.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    На жаль, довiра до слідства у мене ще менша, нiж до глючного реєстратора. Тому спиратися доводиться виключно на логіку, здоровий глузд і очі.
    Так не годиться, але варіантів не залишають.
    невідомо у якому режимі працював реєстратор, бо цілком ймовірно, що запис вмикався лише коли авто починало рухатись (а зупинки вже під час траблів були і значні, як для цифрового пристрою), а сам запис - набір епізодів, пов"язаних з різким прискоренням, гальмуванням, ударами - тобто всі випадки, коли спрацьовує G-датчик і запис нестандартних ситуацій здійснюється у вигляді окремих файлів. якщо відео - це лише набір таких файлів, то розриви у часі цілком зрозумілі.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    9 473

Типово

И ? Ты уверен в ПРИЧИНАХ ? Человеку скучно может быть , пиариться ... Или считаешь что логичнее увлекаться ездой на велосипеде , быть гонщиком за рулем жигулей , ходить в горы рискуя замерзнуть в пещерах ? Ну может самовыражение у человека такое .

а гиперактивных детей всегда парочку на класс есть .... тем более я уже говорил такой диагноз ставиться в школе ....
    как я поняла диагноз поставлен 21-летнему человеку,
    это нечто иное, чем 6 летке.

и что-то мне подсказывает, на АЗС что-то произошло, и каен догонял
    Добра и удачи!

Дописів
    964

Типово

где здесь диагноз что она псих ? любой кто был в психиатрической больнице псих ? это такой совецкий штамп ?

гиперактивность , это когда человек видит мир несколько иначе , когда у него шило в жопе .
    Перечитайте ще раз:

Скажіть, а у вас є довідка, що ви не можете зрозуміти, що написано на папірці незважаючи на багаторазове перечитування?

Ви брат по розуму нашої героїні?

Дописів
    24 545

Типово

Перечитайте ще раз:

Скажіть, а у вас є довідка, що ви не можете зрозуміти, що написано на папірці незважаючи на багаторазове перечитування?

Ви брат по розуму нашої героїні?
    Не звертайте увагу на неадеквата. Зміна логіну та мови не роблять Дакоту кимось інакшим.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

И? От этого у вас открылся "третий глаз" и вы можете видеть прошлое?
    Ваша правда. Регистратор глюкнул в нужном месте. В 3-м ряду( где знак не меньше 110) ехала она случайно. Исполнители вместо того чтоб избить ее на угнанной тачке засветили номерами на всю страну. И мы оба верим в самое невероятное объяснение. ОК?

Звідки Ви
    Днепр-->Жемчужина у мора
    Дописів
    4 124

Типово

Нет, не знаю, так же, как и вы.
    Ес-но, не знаем, но по моему, и того, что осталось, достаточно для такого вывода.
    А вообще-то, мой один знакомый, кстати, разъезжающий на даже покруче тачке (каен как-то банальностью стал ваще-то) как раз по одному поводу, неважно уже , какому, привел каг бе похожий пример, и как раз с автотематикой почему-то. Ну типа, грит, представь, едешь ты на своем ланосе, а я на своей, и показываешь, к примеру, мне в окно фак. А у меня, грит, калашников на заднем сиденье. Вот я беру тебя и валю. Потом заношу 10 штук судье, и получается, что ты из окна машины мне угрожал пистолетом. Даже пистолет, грит, найдут. Мне максимум дадут пару лет условно за превышение обороны, но тебе от этого уже легче не станет. Вот в такой стране мы живем, грит, это же Украина...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від twine Переглянути допис
    Ес-но, не знаем, но по моему, и того, что осталось, достаточно для такого вывода.
    А вообще-то, мой один знакомый, кстати, разъезжающий на даже покруче тачке (каен как-то банальностью стал ваще-то) как раз по одному поводу, неважно уже , какому, привел каг бе похожий пример, и как раз с автотематикой почему-то. Ну типа, грит, представь, едешь ты на своем ланосе, а я на своей, и показываешь, к примеру, мне в окно фак. А у меня, грит, калашников на заднем сиденье. Вот я беру тебя и валю. Потом заношу 10 штук судье, и получается, что ты из окна машины мне угрожал пистолетом. Даже пистолет, грит, найдут. Мне максимум дадут пару лет условно за превышение обороны, но тебе от этого уже легче не станет. Вот в такой стране мы живем, грит, это же Украина...
    Согласен. От этого совсем противно. Кстати, знакомая (в тех же 90-х) после гонок на дороге показала фак. А оттуда показали помповуху.

Дописів
    10 138

Типово

Ваша правда. Регистратор глюкнул в нужном месте. В 3-м ряду( где знак не меньше 110) ехала она случайно. Исполнители вместо того чтоб избить ее на угнанной тачке засветили номерами на всю страну. И мы оба верим в самое невероятное объяснение. ОК?
    К вышесказанному нужно добавить несколько сожженных машин активистов, несколько покушений на активистов, последнее не далее, как вчера. Не забыть упомянуть, что журналистка снимала хатынки Пшонки и Захарченко, тоже, не далее, как вчера. А после этого, можно рассказывать про то, что отморозки из 90-х перенеслись на машине времени в наши дни и случайно им под руку попалась несчастная Татьяна.

ЗЫ

А когда это тачку успели угнать у хозяина-регионала?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    как я поняла диагноз поставлен 21-летнему человеку,
    это нечто иное, чем 6 летке.
    який в біса діагноз?
    "документи"

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Перечитайте ще раз:
    дакотке, довідка - туфта. 100 разів тобі сказали. вгамуйся вже
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Севастополь
    Дописів
    6 982

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    який в біса діагноз?
    "документи"

мдя..... абасратушки вышли....))))))))))
    Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
    Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Код по ЄДРПОУ може містити лише 8 символів http://1cinfo.com.ua/Articles/Kod_po_EDRPOU.aspx
    подивіться на "документі", який розмістив Дакота ЄДРПОУ немає.http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post24808256

а ось такий самий "документ" -на ньому ЄДРПОУ є http://from-ua.com/nocomments/c1240500e87cb.html, але символів більш за 8
    різна адреса лікарень.
    фейк, общєм.
    Зато на первом "документе" есть какой-то 8-значный IНН. Откуда Дакоте знать, что українською будет IПН, да к тому же
    6.3. Індивідуальний податковий номер становить:
    6.3.1. Для юридичних осіб - 12-розрядний числовий код

який в біса діагноз?
    Що означає "який?" Хіба щоразу сідати в дакотську калюжу - це не діагноз?
    Востаннє редагував mann: 25.12.2013 о 23:03

Сторінка 24 з 125 ПершаПерша ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті