| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Все може бути.
І цю версію також слідство (я так думаю) повинно розглядати на рівні з іншими версіями.
А серед інших - повинна бути версія про "професіональну діяльність". А її чомусь немає, бо одразу кваліфікували це як хуліганство.
В той же час - закидання жінок-регіоналок сніжками кваліфікували як замах на вбивство.
От саме тут і вилазять ці вуха.
http://auto.ria.com/auto_porsche_cay..._12667797.html
тот самый порш
не нападавшие, а подозреваемые, не ясно в чем, может, во владении машины, или передачи ее третьим лицам
сами себе противоречите - привели запись рег - нормальную,
вот и сравните с Чорноволовской,
или все никак не можете заметить разницу между потоковым видео и комбинированной записью?
Добра и удачи!
Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !
мутно все это... очень мутно... доверия не вызывает.. правы в Европе... пусть в этом дерьме хохлы сами разбираются...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks