| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В дитинстві для нас з сестрою було справою честі винюхати і відшукати заховані новорічні подарунки
правда, ми знаходили, але мамі не говорили - щоб не засмучувати)))) І, відповідно, не палитись, що знаємо схованки
не розумію, до речі, чому батьки їх в машині не тримали (в багажнику), або в гаражі, скажімоТуди б ми не дістались)) а от вдома всі нички ми знали.
А я подарки в антресоли прячу, дети туда пока не достают.
А моя нашла сладкий подарок и спрятала его,отдавать не хочет!![]()
у меня в машине прячутся подарочки - и свои , и коллег))
а еще дома высоко-высоко на шкафу лежит подарочек на ДР ( ну и что, что ДР в феврале, я запасливая)
А я в этом году стратила-еще не купила ДМ подарок для доци! Уговорила вместо ЛЕГО френс (т.к. у ДМ на всех денег не хва.А игруха реально на два дня интереса и в корзину.А стоит от 800 до 1400 грн
) куклу Монстер Хай (или как там правильно они называются).Это уже ....надцатая из клана Барби-Мокси-Винксы.
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks