| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
а хіба розмова "срач-хорошо"? нєєєєєєєєє. в темі персонажі кілька тижнів писали загаділєкийоврагулє.
з`явився срач антимайдану -і внєзапно Кийов став чистішим і жодна лялєчка не гундить "засралє")
а шо, антимайдан сам собою зібрався? отак взяли люди з Донбасу таа Криму і поїхали за батька Фьодоровича слухати українські пісні)Ну и вы надеюсь не будете отрицать, что антимайдан - это всего лишь следствие евромайдана.спробуй шось краще, за сам дурак". слабєнько, Ліса)Так что если б не срали на Майдане, то антимайдановского срача не было бы.
мені теж. антимайдан -наглядна резервація.ЗЫ: хотя я уже пришел к выводу, что оба майдана это хорошо.![]()
попробую еще раз. есть закон о милиции ,есть инструкции о применении спецсредств, есть карний кодекс.
все эти документы четко регламентируют поведение силовых органов.и вот эти четкие правила власть , при помощи "Беркута" , нарушила.
начиная от оглашения судебного решения "о освобождении майдана" после 23.00
заканчивая избиением задержанных .
власть явно , открыто и цинично нарушила законы. и это факт.
Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !
Тем временем:
Жители Майдана готовы к продолжительным митингам в Киеве
23 декабря 2013 | 21:24
)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks