Небось новый аккаунт регает, шерсть свалявшаяся )
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Небось новый аккаунт регает, шерсть свалявшаяся )
Тестостерон, ну всё же в новостях на пальцах объясняют. ))
Ну зачем Вы изображаете из себя януковоща?)) Ему - то хоть есть кому дозировано информацию подавать, а к Вашим услугам все СМИ.
Майдан (и не только киевский) работал и будет работать прессом для политиков. И не только провластных.
"Безсрочный" антимайдан сдулся, ибо собирался исключительно за бабло. И это говорит о многом. В том числе и о реальной поддержке рыгов в Украине и об их печальнейших перспективах.
А люди стоят на Майдане ради светлого будущего себя и своих детей в Украине.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Наметил уже люстрационные списки погромов ?Мальчиш- плохиш.http://rutube.ru/video/ec65309ef9c8e...8d10cd392d9a9/
Тостер, что ж ты официально расписался что являешься трусом и лжецом. Проще говоря - пидаром ))))
Я так тебя ждалДумал вдруг ты не конченный, а реальный мужик . Водочки хорошей купил для гостя. Надежды не оправдались.
![]()
Хм.. Баронет. Это конечно уже интересно, но ул. героев Труда есть в Донецке, Полтаве и Харькове.. Давай больше конкретики...
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Львов понес невосполнимую культурную потерю.
«Я хочу зробити серйозну заяву: ніколи голос Гришка не пролунає у Львові!», – обурено висловився співак в ефірі телепередачі «Козирне життя» на телеканалі ICTV.
Співак образився на львівський Євромайдан і те, що через його кампанію Гришку довелося скасувати концерт у львівській філармонії. Згодом не відбувся концерт народного артиста у Трускавці.
Сам Гришко в інтерв’ю ICTV нагадав, що його звинувачували у виступі на так званому антимайдані. «Казали навіть, що я співав для тих, хто розганяв Євромайдан!», – додав співак.
Нагадаємо, що Гришко виступав на антимайдані якраз напередодні розгону Євромайдану. За декілька днів він мав виступити у Львівській філармонії. З тієї причини львівський Євромайдан закликав співака відмовитись від концерту. А у випадку, якщо б Гришко таки не скасував концерту, євромайданівці пообіцяли влаштувати акцію протесту біля філармонії.
Додамо, що представник агентства PR Batteries, яке організовувало концерт, надіслав на адресу ZAXID.NET короткий коментар від імені співака: «Мистецтво завжди аполітичне. Володимир Гришко вважає, що зараз вирішується доля країни. Народ має бути на Майдані, а не в опері. На Майдані ми висловлюємо мирно свою позицію».
На торце дома левее этой таблички есть вход в одно государственное учреждение. Если тостер там был, то пусть скажет какое
Люди хватит смешить. У меня жена уже рыдает от смеха. Чмошник Тостер - обычный тролль и трусливое ничтожество. Сидит у монитора и думает, что мегапровокатор.
Я сходил в магазин и по пути несложно сфоткать табличку на доме.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks