| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
собирают людей
Україні посилено відповідальність за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.
Зміни до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, вступають в силу з 14 грудня 2013 року.
Від тепер, за керування транспортним засобом у нетверезому стані:
для водіїв передбачений штраф від 3400 до 5950 гривень або позбавлення права керування авто на строк від одного до двох років адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб
для інших осіб – штраф від 3400 до 5950 гривень або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб.
Повторне протягом року вчинення такого порушення тягне за собою:
для водіїв позбавлення права керування транспортними засобами на строк від двох до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адмінарешт на строк від 10 до 15 діб з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого
для інших осіб – адмінарешт на строк від 10 до 15 діб з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.
Предупреждают, что будут пробки в центре.
Мне просто интересно, почему участники всех этих телодвижений вспоминают о флагах, как о государственной символике только тогда, когда нужно чего-то отчебучить? А в другое время и не вспомнит никто. Иль любовь к Родине просыпается только в определенные дни?
Вот я периодически у нас, а за кордоном почти всегда езжу с флагом Украины. И вовсе не потому, что думаю о майдане-барабане. Да, флажков в машине аж два. Но сейчас даже мыслей нет их поставить, будут ассоциировать непонятно с кем.
![]()
вчера вернулся с Киева, думал что там на майдан ходят только завезенные из вне колхозники, ан-неттуда еще ходят и киевляне, как молодежь так и старшее поколение. Очень обиделись на мну, когда я сказал, что работать не пробовали?
Грю вот чего вы туда претесь?
Грят в знак протеста беспредела ментов, судов и т.д. и конченной власти. Ну кагбэ такие вот мотивы у них. А кто туда и не ходят из киевлян, то большинство поддерживают. Я думал у нас единицы идейных, приехал в офис, оказалось там туповсе идейные
![]()
Все очевидное, очевидно только Вам
Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - причины
Мне было душно от мира. Мир ко мне симпатий тоже не испытывал.
Работаю форматC:евтом
Глупые сообщества портят нравы.
ASUS B450 TUF GAMING II, RYZEN 5 3600, Crucial mx500 250gb, 16GB DDRIV 3200, Radeon R9 295x2 Sapphire, Chieftec Aegis CH-02 , Cooler Master V 1000W, Microlab Pro3, Logitech G25
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks